Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
december 28-i programok

Sziasztok, Tevékeny Tevék!

Karavánunk ma 132 napos, a Tevékeny Tevék létszáma 954, helyünk a toplistán a 17. (Tegnap 16 teve lépett be, 6 lépett ki és 10 (!) halt meg.) Toborozzatok ma is, immár a 16. helyért - ám mielőtt nekiállsz, olvasd el a karavánnaplóban a toborzással kapcsolatos tudnivalókat - és azt, mit kap, aki szorgalmasan toboroz! :) Hajrá, Tevékeny Tevék!

Játékaink most ismét kétnaposak lesznek, hogy senki ne maradjon le róluk (mivel az még mindig sokan nincsenek otthon), így ezekre tegnap és holnap lehet jelentkezni - MA ESTE 20:30-IG (azért csak addig, mert valamikor át is kell őket nézni).
Nevezni A KARAVÁN HONLAPJÁN tudsz (www.tevekeny-tevek.gportal.hu), MA Ha később vagy máshol nevezel, jelentkezésedet sajnos nem tudjuk elfogadni! Az eredményeket a HOLNAP REGGELI körlevélből tudjátok meg majd.

Nem írom le még egyszer a játékokat, a tegnapi körlevélben ott vannak, ha azt már nem találod, nézd meg HÓPIHUS NAPLÓJÁBAN!

TEVEKERESŐ ma este is lesz, 20:00-kor, ugyanúgy, mint tegnap!

VIRTUÁLIS KIRÁNDULÁSOK:
Akik már a nyáron (vagy akár tavaly nyáron is) köztünk voltak, emlékeznek virtuális táborainkra, tudják, mi az. Mivel a téli szünet rövidebb, annyi időnk nincs, most is rendezünk ilyet - de ezúttal nem táborozni, hanem kirándulni megyünk. A játék lényege, a nyár óta csatlakozók kedvéért:

27-én, 28-án, 29-én és 30-án egy-egy egész napos virtuális kirándulásra megyünk - minden nap 3-3 másik teve vezetésével. Az ő feladatuk kiválasztani a helyszínt, megszervezni a programokat, hogy a kirándulók ne unatkozzanak.
Minden nap 10-től 18 óráig kirándulunk, nem kell előre jelentkezni, ha részt szeretnél venni valamelyik kiránduláson, bármikor csatlakozhatsz.

A tegnapi kirándulás sajnos elmaradt, mert nagyon kevés idejük volt a lányoknak felkészülni rá - de a mait és a többit megtartjuk!

Megvan, hogy melyik nap kik vezetnek kirándulást:

28. Miley Sztyuárt, nyamíí és Netike
A kirándulás honlapjának címe: www.csodaorszag_ttk.mlap.hu
Itt minden tudnivalót megtalálsz, ha mégis kérdésed van, írj a vezetőknek!

29. Bellá, lilááOo és Vizen

30. anderson, Sahara baby, Genna

Minden vezetőnek jó munkát, a kirándulóknak tartalmas időtöltést kívánok! :)

TEHETSÉGKUTATÓ:
Hát, most olyan történt, tevék, ami eddig még sosem: lehetetlen volt dönteni a portrék között, így, akik neveztek, mind tovább jutottak - ki csak azok estek, akik nem is neveztek!

Akik most estek ki, 300-300 eurot kapnak vigaszdíjként.

A továbbjutók feladata a következő fordulóra (úgy látszik, a portré túl könnyű volt nektek, a kisujjatokból kiráztátok - tehát most nehezebbet kaptok):

Képetek címe karácsonyi kompozíció legyen. Vagyis állítsatok be, rendezzetek el egy szép karácsonyi képet, a fantáziátokra bízom, mi szerepel majd rajta. Ha bejutottál a döntőbe, ám még nem töltötted fel döntős képedet, szerencséd van: technikai okok miatt az eredményhirdetés csak holnap lesz (vagy még később, meglátjuk), így még van időd nevezni!

FEJLÉC-KÉSZÍTÉS:
Elkezdhetitek a fejléceket készíteni a januári honlapra! Ami legyen rajta: újévi jelkép (szerencsemalac, négylevelű lóhere, stb.), valami tevés, TTK felirat, valami téli, 2010 felirat, valami, ami arra utal, hogy 2 éves lett a TTK Magazin. A honlapon a fejlécekhez tölthetitek fel őket - január 3-án 18:00-ig. Szokás szerint a legjobb fogja díszíteni januárban a honlapunkat.

TTK-MAGAZIN:
Ha feladatot szeretnél a januári számban, ma és holnap jelentkezhetsz Hópihusnál levélben - ma 18:00-ig. Feladatodat holnapután, de legkésőbb azután tudod majd meg, valamint azt is, mikorra kell vele kész lenned!

Vándor tevéink tovább vándoroltak - immár hárman:
Hópitapi Teve Aranyhajhoz került (a jelszavára sajnos várnod kell, de amint lehet, megkapod)
VánDorka NC Cinihez került (neked már elküldtem a jelszót)
Tevus Baby Vizen-nél lesz elsőként (neked Betti küldi a jelszót, amikor azt mondod, készen állsz rá)

Még egyszer mondom, bár eddig ki tudja, hányszor elmondtam már: A VÁNDOR TEVÉK E-MAIL-CÍMÉT NE VÁLTOZTASSÁTOK MEG, NE IS NYÚLJATOK HOZZÁ, NE IS NÉZZETEK RÁ!!!

VÁLTOZATLANUL VÁRJUK A SZÜLI- ÉS NÉVNAPOSOK JELENTKEZÉSÉT, hogy megkaphassák ajándékukat, a 100 eurot! Köszöntjük a mai ünnepelteket:
- V. Zsuzsi teve 700 napos lett
- pupók gazdija szülinapját ünnepli

Ha nem tudod vagy nem akarod tovább gondozni tevédet, ne hagyd meghalni - add árvaházba, ahonnan örökbe fogadhatják őt, vagy nyeremény-teve lehet belőle; hisz megérdemli, hogy tovább élhessen, még ha neked nincs is már időd, kedved vele foglalkozni. Az árvaház vezetője Vizen, neki írj, ha tevét szeretnél örökbe fogadni vagy árva tevét szeretnél beadni.

Ha csak ideiglenesen nem tudsz tevédről gondoskodni, ne hibernáld (a hibernált tevéknek ugyanis 0 tevepontjuk van, a karaván pontszámai szempontjából olyan, mintha itt se lennének), hanem add a Tevemegőrzőbe, ahol max. 30 napig gondját viselik. A tevemegőrzőt amíg Apróságom vezeti, neki írj! A MEGŐRZŐBE CSAK E-MAIL CÍMMEL ELLÁTOTT TEVÉKET TUDUNK FELVENNI! NE FELEJTS EL TIMINEK SZÓLNI, HA MÁR NEM KELL TOVÁBB GONDOZNI TEVÉDET!

FELHÍVÁS - FONTOS!!!
Néhány napig csak akkor írjatok Hópihusnak, Rozalicskának vagy tapinak, ha nagyon fontos - technikai okok miatt nagyon lassú az internetünk, kínszenvedés megnéznünk minden egyes levelet. Megértéseteket köszönjük!

FIZETETT HIRDETÉS:
Ha azt akarod, hogy hirdetésed mindenkihez eljusson, hirdethetsz te is a körlevelekben: egy hirdetés ára 1 datolya, ezért egy héten keresztül benne van a reggeli körlevelekben.

Feladó: April Lavigne
"Bizonyára sokan ismeritek a MondoZoo nevű játékot.
Akik nem, azoknak elmondom, mi ez: egy állatkertet kell üzemeltetned, vásárolhatsz bele állatokat, építhetsz, s közben jól szórakozhatsz.
Kérlek, nézzétek meg az én állatkertemet, s ha megtetszik a játék, regisztráljatok be :
http://ayamee.mondozoo.com"

A karaván lelkes tagtoborzói:

tapicska és Hópihus








© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat