Az én oldalam - Naplóm

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje
http://teveclub.hu/naplo/
TTK-Híradó, aug.-szept.

TTK-HÍRADÓ
Állandó riporterünk Bellá (Tóth Beáta)



Új helyszínen a TTK-tábor: irány a Tisza-tó, Abádszalók!



Bizonyára már mindenki tudja (ha nem, akkor most tudomást szerez róla), hogy a TTK-tábor helyszíne megváltozott.

Változatlan időpontban, augusztus 9-én a Tevékeny Tevék és gazdik csomaggal a hátukon nem az eredeti helyszínre, Tihanyba mennek, hanem a Tisza-tóhoz, Abádsazlókra, ahol 5 napot töltünk majd együtt.

A helyszín azért változott, mert Tihanyban a vendégházba, ahol lettünk volna, arra az időpontra betettek más vendégeket is rajtunk kívül – mi pedig olyan helyre szerettünk volna menni, ahol csak mi vagyunk. Abádszalókon miénk lesz az egész ház! Ráadásul Rozalicska-macska is velünk tart majd, aki Tihabnyba nem jöhetett volna, ott a vendégház tulajdonosai ezt nem engedték volna. Abádszalókon viszont szeretettel várják őt – felváltva vigyázunk majd rá.

Ez a változás a tábor árát is érintette – kedvezően: az eddigi 23.000 forint helyett így csak 18.000-be kerül, annak ellenére, hogy a szállás is sokkal jobb, színvonalasabb: 5 szoba van, mindegyik saját fürdőszobával, TV-vel, a szobákban kis hűtővel, és a konyha is jól felszerelt. A társalgóban pedig hifitorony, asztali foci és egyéb játékok várják a vendégeket. Sok vízi program lehetőség is van, amit sorra kipróbálunk majd! Sőt, motorcsónakázni is elvisznek bennünket, körbe a Tisza-tavon, szakszerű idegenvezetéssel.

Tehát mi egy cseppet sem bánjuk ezt a változást – sőt, ha most jól sikerül az 5 nap, megyünk jövőre is!



Nyaralnak a Tevékeny Tevék

Betti arról faggatta a karavántagokat, kinek hogy telik a vakáció?

Vortigon (Andris): „Egész jól telik a nyaram. Ott a napközis tábor, ahol sok új barátot szerezhet az ember, sőt, már meglévő barátaim is sokan vannak ott. A napközis tábor talán az egyetlen, ami úgy nem jön be, mert a tanárok mindenért leszidnak, megtalálják a módját, hogy kiszúrjanak veled. De van ott sok barátom, és ez a lényeg!

Itthon lehet gépezni, lehet a kertben játszani, gyümölcsöket szedni, most elkezdtem a shaolin chin na-t is. Meg szoktam járni anyukám barátnőjéhez a családdal medencepartikra, most lett a fiuk 20 éves. Na meg PS2-zök, van időm mindenre. Szóval nincs sűrű program, van sok szabadidőm. Meg olvasgatok is. Sokat szoktam zenélni is, most írtam 2 dalt.
Szóval összesítve egész jól telik a nyaram.” (És ne felejtsük el, Andris, megemlíteni a TTK-tábort sem, ahová te is velünk tartasz!)


süti. (Vivien): „Eddig nagyon jól telik a nyaram, a szünet. Szerdán jön hozzánk Noncsi (MasterPupu) és itt alszik *-*

Hétvégére azt tervezzük apuval, hogy lemegyünk Balcsira. Sokat vagyok a szüleimmel: fagyizunk, sétálunk, iszonyat sokat hülyéskedünk. A továbbiakban nem tudom még, mi vár rám, de rossz biztosan nem lesz!”


Csokí (Bettina): „Egész jól telik, már meghódítottam a közeli strandokat. De azért néha Unatkozom, olvasnom kéne a kötelező olvasmányt, de nagyon nem esik jól... Így, hogy nyár lett, anyu több mindent megenged. Például enged este is bicózni. Nem muszáj időre hazajönnöm. Nagyon jó a nyaram, de már várom a szeptembert is, hogy hülyülhessek a haverokkal.”

dj krisstina (Kriszti): „A nyaram viszonylag jól telik. Bár az idő kiszámíthatatlan. Már nagyon várom az augusztust, a többi táborozóval együtt, hisz én is ott leszek a TTK-táborban! Szerintem felejthetetlen lesz! És a közel egy hét tábor után még maradunk egy hetet Magyarországon, hiszen vidámpark, állatkert és minden jó megtalálható ott.

A tábor mellett még itthon, Erdélyben fogok nyaralni a családommal, hogy pontosan hol, azt még nem döntöttük el.”



dóri12. (Dóri): „Eddig elég unalmasan telik a nyaram, bár voltam nyaralni a szüleimmel pár napot, Zalakaroson. Én is megyek a TTK-táborba, és már nagyon várom, hogy megismerhessem a többieket!”

iciipiciikakaóóscsiga.^^ (Erika): „A nyaram nagyon gyorsan, de szépen telik. Próbálom tartalmasan eltölteni ezt a pár hónapot kisebb-nagyobb sikerrel. Főként segítek a nagymamámnak, amiben csak tudok és a barátnőimmel töltöm az időt. Persze azért az unalom nálam is megfordul. Pestre készülünk majd menni.”


Vadon Viktor (Viki): „A nyaram eddig tökéletes volt. Az első héten végre sikerült kipihennem a suli fáradalmait, aztán már útra is keltem: egy hetes körútra mentem Svájcba, közben Innsbruck és Salzburg erejéig érintettük Ausztriát is (ezt el is olvashatjátok a világjáróban). Július másodikán értem haza, és 5-én már kezdődött is a virtuális tábor második turnusa, amit húgommal (Areiko Annabelle-lel) és Parádéval együtt vezettem. Bár kemény munka is volt, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, és ráadásul sok új barátot szereztünk, így örülök, hogy ennek is részese voltam. Szóval csak önmagamat tudom ismételni, a nyaram eddig jobb nem is lehetett volna!”


tamásteve._. (Tamás): „Egészen jól telik; a nyaralásról annyit, hogy idén nem nagyon megyek sehova (de ez még kérdéses). Remélem, hogy sok örömben lesz részem a szünet hátralévő idejében. Leginkább itt TC-cseten szoktam lenni, de azért szabadidős programokon is részt veszek.”



Virtuális táborok egész nyáron



Az idén is egész nyáron lesznek virtuális táborok. Mit is foglal ez magába, mit jelent is a virtuális tábor?
Minden héten hétfőtől péntekig tart egy turnus, minden turnust 3-4 teve vezet. Ők döntik el, hová megy táborozni az adott turnus (ez lehet valóságos helyszín, de kitalált is), ők szervezik a programokat, játékokat is - és természetesen ezek nyereményeit is ők állják. (Nem kell, hogy datolya-nyeremények legyenek, lehet bármi, ti találjátok ki!) A táborról honlapot készítenek a vezetők, amin rajta van a tábor programja, a táborozók névsora, a nyeremények, és természetesen a hely bemutatása, ahol táboroztok. Engedjétek el bátran fantáziátokat! A nyár végén zsűrizzük a honlapokat és a legjobb készítői egy-egy datolyában részesülnek. Ugyancsak zsűrizzük a táborokat is - a legtartalmasabb, legjobban szervezett vezetői szintén datolyát kapnak.
Már az első két turnus sikeresen lezajlott.

Patás Miley, HoZi és Ayra Medison a magyar történelembe kalauzolt bennünket; Parádéval, Areiko Anabelle-el, Vadon Viktorral időgépbe ültünk: bejártuk a múltat, a jelent, és a jövőbe is betekintést nyertünk. Közösen honfoglalóztunk, törököket vertünk, LÖM-öt játszottunk (becsapós kérdésekkel), megkerestük az öreg tevéket a TTK-ban.

Még 7 legalább ennyire sikeres turnus elé nézünk, amik most még rejtélyt, izgalmat takarnak, de következő hetekben ezekre is fény derül. Sok sikert a vezetőknek, jó szórakozást a táborozóknak!



(A Híradó 2 oldalas, folytatás a következő oldalon...)







© Napfolt Kft. - Médiaajánlat

 


© Napfolt Kft. - Médiaajánlat