Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Naplóm a lényeges naplója


Élő Vízforrás [64089 AL], gazdája Naplóm a lényeges
Megtérésem története

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/64089
Megtérésem története


MEGTÉRÉSEM TÖRTÉNETE

„ A szenvedés sötét éjében felragyognak az isteni ígéretek csillagképei.” ( C.H. Spurgeon)

Gyermekkorom igen zaklatott volt, és szegényesen élünk. Apám ivott, józanul szinte sohasem láttam. Anyámat a kilátástalanság idegileg felőrölte, életét el akarta dobni magától. Szüleim kapcsolatát állandó viszálykodás jellemezte, sűrű”kardcsattogás” közepette. Anyám probálta életemből kizárni a családi „zajokat”, sajnos kevés sikerrel. Ezek után nem is csoda, hogy „egyke” maradtam, ennek negatív vonzatával együtt.
Fiatal felnőttkéntolyanná váltam, mint amit láttam. Ittam, buliztam, agressziv, verekedős huligán lettem, aki nem átlagos tesfelépítésével gyakran vissza élt. Több rendőrségi ügyem is lett, kétszer pedig testi kényszert alkalmazva beszállítottak pszihátriai kezelésre. Éreztem, kisiklott az életem. Tudat alatt szépre, jóra vágytam, és békességre. Sajnos, a gyerekkorom óta betanult vallásoskodásom nem adott orvoslást bajaimra.
Egy áprilisi hétvégén a diszkó helyett egy gyülekezetbe mentem el a közeli városba, ahóvá munkatársam vitt el. Soha még ennyire nem nehezedtek rám bűneim, mint itt, ahol éreztem azt, hogy amiről itt beszélnek, azt hiszik is, Vallásosság helyett hit ébredt a szívemben, megéreztem, hogy Isten létezik és feláldozta értem szeretett Fiát. Értem…minden gonoszsággal. megfertőzött senkiért. Úgy voltam, farmerban, légiós bakkkancsban, kopaszon, az Úr gyermekévé fogadott.
Ennek immár hét éve… Életem nagy fordulatot vett. Teljesen más felismerésre jutottam, azaz megtértem.
„Kutyából nem lesz szalonna” – mondták rám sokan, de tudtam, Isten országában minden ”szalonna kutyából” lesz.
Hazudnék, ha azt állítanám, hogy nem voltak kisértésim, és azokban soha nem estem el. De hála legyen Istenünknek, Ő mindig talpra állított, kegyelemmel meglátogatott! Isten vonzása mindig erősebb volt, mint az ablakon beszűrődő diszkó zene. Magasztalom Isten bölcsességét, aki még link havarjaimtól is elszakított. Bár igaz, már az ő számukra sem volt érdekes egy „istenes” barát. Kaptam az Úrtól egy keresztyén társat, elköltöztem életem”Egyiptomából”, a bűn vaskohojából. Azóta békességben élek, gyermekünk is született, aki a Simon Péter nevet kapta.
Mindent köszönök az Úrnak, föleg azt, hogy életem értelmet kapott és azt, hogy erről másoknak is bátran bizonyságot tehetek!
Köszönöm azoknak az életét is, akiket én, méltatlan szolga, Jézus Krisztushoz vezethettem!
(Murár József)

„Ha pedig Krisztus bennetek van, bár a test a bűn miatt halott, a Szellem életet ad az igazság által.” (Róma 8,10)

(Vetés és Aratás Evangéliumi folyóirat 41. évfolyam 2. szám)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat