Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Naplóm a lényeges naplója


Élő Vízforrás [64089 AL], gazdája Naplóm a lényeges
Mária álma

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/64089
Mária álma


MÁRIA ÁLMA

Álmodtam valamit József. Nem igazán értem, de úgy gondolom a fiunk születésnapjáról szólt. Azt hiszem, minden e-körül forgott.
Az emberek körülbelül 4 hétig készülődtek erre. Feldíszítették házaikat és új ruhát vásároltak. Sokszor mentek vásárolni és nagy gondot fordítottak az ajándékvásárlásra.
A különös az volt, hogy ezek az ajándékok nem a fiunk számára készültek. Az emberek becsomagolták ezeket gyönyörű papírba, átkötötték pompás szalagokkal, és egy nagy fa alá tették őket. Igen József, egy nagy fa alá a házukban. Sőt, fel is díszítették a fát. Az ágai tele voltak csillogó gömbökkel és ragyogó díszekkel.
A fa tetején egy alak volt és úgy nézett ki, mint ahogy egy angyal nézhet ki. Ó, ez gyönyörű volt!
Mindenki nevetett és boldog volt. Sőt mindannyian nagyon izgatottan várták az ajándékot. Aztán egymásnak adták az ajándékokat József, nem a fiunknak. Sőt úgy gondolom, hogy nem is ismerték Őt. Egyáltalán nem említették még a nevét sem.
Nem furcsa ez az embereknek, ennyi fáradsággal ünnepelni valakinek a születésnapját, akit még csak nem is ismernek? Az volt az érzésem, hogy ha a fiunk elment volna az ünneplésükre, akkor tolakodónak tartották volna. Minden olyan gyönyörű volt József és minden olyan vidám volt, de én úgy éreztem, sírnom kell.
Milyen szomorú ez Jézus számára, nemkívánatosnak lenni a saját születésnapi ünnepségén.
De boldog vagyok, hogy ez csak egy álom volt. Milyen szörnyű lenne József, ha ez valóság lenne!!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat