Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Naplóm a lényeges naplója


Élő Vízforrás [64089 AL], gazdája Naplóm a lényeges
Jézus szerelmes bolondja

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/64089
Jézus szerelmes bolondja

Papp Gabriella
Jézus szerelmes bolondja

Isten kertében csend volt, csak a madarak zengtek himnuszokat a világmindenség uráról.
Fivérem, a Nap aranysárga sugaraival beragyogta a csodálatos kertet, amíg Eső Öcsém megcsillantotta Isten gyönyörű művét, a természetet.
E csodálatos alkotás közepette Isten palántája lélekszakadva rohant árkon-bokron keresztül, hogy hegyek és völgyek, erdőnek és mezőnek, égnek és földnek, belekiabálja az egész világba, hogy Jézust szereti. Boldogságának csak Jézus és a természet volt tanúja.
Eső Öcskös átlátszó függönyként lengte be isten kertjét, amire Nap Fivér pajkosan nevetve válaszolt. S a palánta boldogan, fülig érő szájjal rohant az esőben és egyszerre kacagott, sírt, énekelt. Együtt énekelt Isten madaraival:

„Jézus enyém s én az övé…”
„Jézusom én szeretlek,
Égen földön kereslek,
Jézusom ha lehetne,
Maradj velem örökre…”

A fák között járkált, forgott, beszélgetett az Isten Fiával, kacagott és könnyei csorogtak, nem érzékelte az időt és távolságot, megszűnt a világ és mindenütt csak Jézus volt. Torkaszakadtából, boldogan kiáltott bele a világmindenségbe, hogy Jézus szeretlek, Jézusom köszönöm. A Messiás, a világ Ura pedig együtt mosolygott, sírt és táncolt vele.
Hirtelen nagy csend lett az emberekben, mintha egy pillanatra megállt volna az élet. Majd elkezdett forogni minden, és annyira más, nem e világból való volt… ez az egész maga Isten volt.
Mintha egy álomvilág lenne és ennek közepén Jézus állna. Csodálatos volt csak fizikailag lenni a Földön, lelkileg az ég határait súrolni. Teljes harmónia volt közte és a természet, vagyis Isten között. Ez belső magányba vezette ott és a természet csodálatos teremtményeiben, a levegőben és a fákban, esőben és napsütésben, mindenütt Jézust érezte.
Gyönyörű, már – már természetfölötti volt minden és bármilyen őrültségre képes lett volna: Érte.
Leírhatatlanul boldog volt,
hogy Jézus ennyire szereti és ő is szeretheti Őt és ennyi kegyelemmel árasztja el.
Mint egy elázott veréb, csurom vizesen kószált, de mint Jézus szerelmes bolondja: olyan csodálatos békesség töltötte el szívét, hogy az mindennel felért.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat