Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Naplóm a lényeges naplója


Élő Vízforrás [64089 AL], gazdája Naplóm a lényeges
Ima, az"embert-kereső" Molnár J.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/64089
Ima, az"embert-kereső" Molnár J.


-Benyomások-

IMA, AZ „EMBERT-KERESŐ”

Uram te egyszer megkerestél minket, mindannyiunkat, akik ismerünk téged. Te egyszer a kezedet nyújtottad felénk és nevünkön szólítottál. Te hívtál magadhoz minket. Te voltál az, aki megkerestél minket, és mi nem keresünk téged. Uram megtaláltak vagyunk, te találtál meg minket!
Nem mondhatjuk magunkat többé elveszetnek vagy árvának, mert mi már haza találtunk. T e vezettél haza bennünket. Haza érkeztünk, abba a biztonságba, amelyet te nyújtasz nekünk, abba a szeretetbe és békébe, amelyet tőled kaptunk. Itthon vagyunk.
Mi itthon vagyunk, de nem vagyunk meg mind. Sokan hiányoznak közülünk, sokan elmaradoztak vagy elestek a hazafelé tartó úton. Hiányosak a soraink. Hiányosak, mert sokan vannak, akik elestek mellettünk a mindennapok keresztje alatt,
és mi nem vettük észre, hogy elmaradtak. Voltak, akik megálltak megpihenni és többé nem tudtak elindulni, voltak, akik nem látták a célt és visszafordultak. Aztán voltak, akik túl nehéznek találták a küzdelmet és feladták azt.
Bocsásd meg nekünk Uram, hogy nem segítettünk. Most észre vettük hibáinkat, tévedéseinket és jóvá szeretnénk tenni. Meg akarjuk keresni azokat, akiket elveszítettünk. „Embert-kereső” emberekké szeretnénk válni.
Segíts Uram! Add, hogy legyen kellő erőnk figyelni a másik emberre is, arra az emberre aki belefáradt és megtört. Adj nekünk tiszta szívet, hogy szeretetből keressük őket és ne kötelességből.
Formálj minket „embert-kereső” emberekké, hogy megtaláljuk az elkeseredetteket, a magányosokat, a szenvedőket, az éhezőket, a testben és lélekben betegeket, úgy, ahogy te megtaláltál minket.
Vezess bennünket kereső utunkon, hogy ott legyünk mindazok számára, akiknek szükségük van ránk, ha kell tudjunk egy levelet írni számukra vagy vegyük fel a telefonkagylót értük.
Ámen Molnár Judit



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat