Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Naplóm a lényeges naplója


Élő Vízforrás [64089 AL], gazdája Naplóm a lényeges
IMÁM A HAZÁMÉRT-K.P.-Kanada-

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/64089
IMÁM A HAZÁMÉRT-K.P.-Kanada-

KELEMEN PATRÍCIA

Kanada

IMÁM A HAZÁMÉRT

Mindkét szemem sír. Siratom a baloldalt.

Jézus Krisztus is baloldali volt. Ő is a szegényeket támogatta. Ő is mellettük – mellettünk – állt. A gazdagok, az „uralkodó elit” gyilkolta – gyilkoltatta meg.

A szegénységbe „született bele,” holott uralkodói vérből származott.

Szegény maradt, bár életében a világ ura lehetett volna.

Egy szemvillanásával elvehette volna a gazdagoktól, ami az övék, ehelyett szelíd szóval kérte őket: gondoljanak az elesettekre!

A szegények kívánságait teljesítette, miközben nem utasított vissza egyetlen gazdagot sem.

Minden hozzáfordulóban csak a rászorulót látta.

A lelke volt gazdag, és ebből mindenkinek adott, aki csak kért, s adott annak is, aki nem kért Tőle, sőt megajándékozta azt, aki ellene volt.

Hozzá fordultak évszázadokon körösztül a segítségre szorulók, s Ő nem tett különbséget az emberek között.

Mindkét szemem sír. Jézus Krisztus „pártját,” a mindenkori szegények oldalát, az Igazak oldalát siratom.

Kérem Őt, segítsen! Segítsen nyomorba taszított Népünknek, elszegényített megcsonkított Hazánknak.

Sehovátartozók lettünk. Kirablóink már a baloldaltól is megfosztottak bennünket, kisajátították, az is az övék, s minket a jobboldalra lökve gúnyosan, ujjal mutogatnak ránk.

Jézusom!

Tudom, Te minden megaláztatást elviseltél, de mi még nem nőttünk föl Hozzád, nekünk ez sok. Mi lennénk a jobboldal? Mi, akik betevő falatot is már csak Tőled remélhetünk, mert munkánkat elvették? Mi, akik félünk a közelgő téltől, mert számunkra megfizethetetlenek az energiaárak? Mi, akik közül sokakat a kommunisták sátáni szemfényvesztése megtévesztett? – Megbántuk. Ezerszer megbántuk. Ezért vagyunk most annyian az utcán.

Haramiák, akik kifosztották az utazókat, sivatagi rablók akik fölkoncolták a karavánokat, rablólovagok, akik rettegésben tartották a vándorkereskedőket, kalózok, akik ma is a tengerbe hajigálják a hajózókat, politikusaink, akik nékünk köszönhetik bársonyszékeiket, fennen hirdették, s hirdetik: „Nem kell félni, nem fog fájni,” hiszen csak a mi érdekeinket képviselik, amikor intézményesen fosztogatnak, koncolnak, csalnak, hazudnak, megcsúfolnak bennünket.

Jézusom! Tudom, Te „azokat” is képviseled, mert ők is embernek mondják magukat, s Te nem teszel különbséget. – Igazad van, biztos így helyes. De gyarló lény létemre mégsem értem: „Azok” soha, soha nem fognak rádöbbenni, helytelen amit cselekszenek, ugyanis kezdettől fogva tudván tudták, hogy amit tesznek, az gonosz és aljas.

Ha mégis, úgy gondolod, „azokat” sem hagyod el, akkor az lehet az igaz út, s megpróbállak követni. Néha majd le-lemaradok, el-el kanyarodom, aztán igyekszem ismét követni a nyomaidat. S hogy hitet tegyek fogadalmam mellett, én kérlek:

Bocsáss meg annak, aki letérdelvén meggyalázta ’56 szellemét, holt és élő hőseit, kigúnyolva ezáltal a Kárpátok ölelte összes nemzetet. Tudta mit cselekszik, soha nem fogja megbánni, mégis ismételten kérlek, bocsáss meg néki, és támogasd, segítsd az ellene békésen tűntetőket, politikai ellenfeleit.

Könyörgöm, akadályozd meg az erőszakot!

A Szent Korona Országának örökké hű, katolikus hitű polgára, Izrael leánya.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat