Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Naplóm a lényeges naplója


Élő Vízforrás [64089 AL], gazdája Naplóm a lényeges
A húsvéti hit..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/64089
A húsvéti hit..

A húsvéti hit az élő Krisztusról való bizonyságtétel, de többet is mondok: az élő Krisztus munkája!
Hogy él Ő most? Úgy, hogy húsvéti hitet ad a szívekbe.
Hányszor akarták már a történelem folyamán eltemetni! A főpapok, akik a s1rt lepecsételték. Aztán elásták egyházi ceremóniák tömkelegében, és az emberi közbenjárók foglalták el helyét, és csinált az egyház a dogmával az élő Krisztusból halott Krisztust. De vajon eltudták ném1ítani azokat a bizonyságokat, amelyek hirdették a feltámadást?
Azonban valljuk meg őszintén, hogy sokak számára Ő ma is egy halott és eltemetett ember. Csakugyan: egy élő Krisztus kellemetlen lenne. Egy élő Krisztusnak igényei vannak a mi életünkkel szemben, ezért utasítják el a feledékenység és a nemtörődömség sírjába. De az eltemetett Krisztus feltámadt!
Miért nem hisznek sokan a feltámadásban? Mert elakadnak a feltámadás csodájában, amít nem lehet emberileg megérteni. Én azt ajánlom nektek, hogy ne a csoda legyen első helyen szemeitek előtt, hanem a feltámadott Úr, hiszen a farizeusok is csodákat kívántak Jézustól, az Úr mégsem cselekedett akkor. Jézus és én.
Mik a húsvéti bizonyságok? A húsvéti emberek. Látják az emberek rajtad, hogy van húsvét? Az, hogy Jézus él, rajtad meg kell látszódjon!
Hiszed-e ezt? Jézus Krisztus azt kérdezi most is…hiszed-e ,hogy mindez valóság? Jézus már bebizonyította királyi voltát…meghalt, és feltámadt helyetted…miattad…érted
- Bea, Gáspár -

V. évfolyam- 2006 április – NAGYHÉT-HÚSVÉT



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat