Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-01-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-01-02

"A nemzetközi sajtóban időről időre megjelennek olyan hírek, hogy Fernando Alonso a Ferrarihoz igazol, és néhány napja ismét beszédtéma ez az ügy. Egy spanyol újság pedig arról számolt be, hogy Alonso már 2009-re is aláírhatott volna az olaszokhoz, ám végül nemet mondott a későn érkező ajánlatra.
A spanyol Diaro AS most pedig azt írta, hogy a kétszeres világbajnok már idén is a 2008-as konstruktőri világbajnok alakulatot erősíthetné, ám mivel a Ferraritól akkor keresték meg, amikor már további két évre aláírt a Renault-hoz, nemet mondott az ajánlatra. Az olasz istálló ugyanis állítólag készen állt arra, hogy a 2008-ban gyengébb évet záró Kimi Räikkönent lecserélje Alonsóra, ám túl későn kereste meg a spanyolt.

A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo nemrégiben egyébként úgy nyilatkozott, nagyra tartja Alonsót, és nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a jövőben leigazolja. Az olasz azonban azt is leszögezte, hogy nagyon elégedett jelenlegi pilótáival. "


Jajj haggyámá. alonsoka az utolsó pillanatig húztaa renault-val, hátha kap jobb ajánlatot..akkor h érkezhetett még később a Ferrari ajánlata? meg pont a renaultnál maradt volna alonso, ha a Ferrari felkéri pilótának.. ahha,ahha,ahha. de hát alika spanyol, mit írjanak a spanyolok? Kár h a finnek nem terjesztenek olyanokat, hogy alonso kitörte a nyakát nyaralás közben vagy ilyesmi. de hát a finnek Különbek ennél.
Meg a főnök is már Kimivel a téli tesztet tervezte és akkor utána kérték volna fel alonso-t, hogy bocs Kimi, mégse?
Lehet,hogy alonso a Ferrarihoz fog menni, ha már ennyi pletyka van,hogy 2011től ő váltja Kimit, vagy 2010től,ha Kimi idén is gyengébb lesz.. lehet,mert mér ne.. de addig jó lenne, ha a köcsög olaszok és spanyolok leszállnának róla és nem bántanák csak azért, mert 2008ban CSAK a 3. lett a 20ból.. -.- (de ebből is csakaz jön le, h mennyire jóhoz szoktak Kimitől, h ha már 3. helyen végez, képzeletben mindenki kirúgja. köszi,ennél nagyobb elismerés nem is kell :F)


És mii az, hogy álomszuszék?:v Csak mert 1ig aludtam?:E
Kiütött a lábad :F
Nem áám.. tegnap ugye éjfél előtt léptünk le msn-ről..én is ágyba másztam, tv kikapcs és hozzákezdtem a december 25.től elkezdett napi,elalvás előtti egy fejezet Harry Potter olvasásnak.
De nem tudtam leállni, mert nem és 4ig olvastam. :F ez a rész a legjobb.. mikor azt hiszik a Kedvenc szereplőmről, Pitonról, hogy gonosz és ártani akar Harrynek, mikor Mógus a bűnös. Ilyenkor olyan jó érzés, hogy Piton ilyen jó *.* Nem tom miért, de mióta először megláttam a filmet és benne Pitont, valami megfogott benne, nagyon is. Tudom h a valóságban nem ilyen ember, de ez a szerep vmi csúcs. Nem szép ember, de a haja, a ruhája, ahogy beszél, a stílusa.. az egész így együtt: a LEGJOBB.
Ééés Jyrki 69 (The 69 eyes énekese,ha vki nem tudná :F) meg Pitonra emlékeztet 1-2 képen :F és még mindig a Sister of charity-t hallgatom tőlük. Meg a Lost boys-t,Christina death-et, Devils-t, Dance d'amour-t.. :G



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat