Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-03-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-03-11

Szegény mclareen.. mai teszten hamilton alatt is uccsó lett és már a tecnikai izé is azt mondja h nem tartanak ott ahol kéne.. szegény Heikki :(
Na de még elkészülhetnek a F1em kezdéséig..
Massa 2. lett :F

Boldog 30. szülinapot Benjiii és Joeeel.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Kimi Räikkönen nem is lenne Kimi Räikkönen, ha a legtöbb kollégáját foglalkoztató súlykérdés nem hagyná teljesen hidegen."


xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Hát igen, (én) Kimi(m).. :F

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Huh hát a mai naplóm hosszú lesz és unalmas azoknak, akik nem ismernek, de nekem nem volt az.

Tegnap apám még 11- fél 12 fele is a konyhában volt, gondoltam kimegyek megnézni. Hát ülve aludt a széken. Kb 5 perc alatt nagynehezen felébresztettem és elkezdett össze-vissza beszélni, hogy "majd reggel megbeszéljük" meg stb, mikor csak annyit kérdeztem, hogy nem megy fel aludni? Aztán támolygott is, először azt hittem azért, mert úgy aludt, hogy lógott a feje és h hirtelen emelte fel.. de mikor 5 perc után is csinálta, kicsit gyanús lett. Kérdeztem h h van, erre elkezdett énekelni meg röhögni.. nem is gondoltam arra, hogy részeg mert nem ment sehova és nem is volt olyan szaga.
Aztán rá kb 5 percre felment a szobájába. Én meg arra 5 percre mentem ki és láttam, hogy ég a villany, de közben meg horkol.
Hát felmentem.
Mire felértem a széken ült vörös fejjel és vigyorgott. Tiszta ideg voltam, hogy mi a baja.. kérdeztem h ivott vagy rosszul van vagy mi? de csak énekelgetett.. én meg ott hagytam, mert idegesített, hogy 10 percig kérdezgettem, hogy mi van de csak énekelt meg röhögött..
Aztán utána lekapcsolta a villanyt és hallgatóztam és elkezdett beszélni.. gondolom álmában vagy nem tom, de tiszta ideg voltam :S
Alig tudtam elaludni, mert azt hittem rosszul van csak nem mondja el vagy ilyesmi.
Reggel 5körül kelt a munka miatt, én is felébredtem 5:10-kor és egyből mentem ki hozzá, hogy mi van. Akkor már normálisan állt, de furán beszélt, de lehet csak azért mert nemrég kelt.. akkor is kérdeztem, hogy rosszul van, van vmi baj? És akkor is csak annyit tudott mondani, hogy " baj az mindig van. "
Visszaaludni már nem tudtam, pedig nagyon fáradt voltam, talán pont ezért nem ment, viszont rámjött az ilyenkor (mikor annyira fáradt vagyok, h nem tudok elaludni) megszokott hányinger..
Már itt könyörögtem magamban, hogy induljon dolgozni, mert hánynom kell és nem akarok "előtte".. öklendeztem is, el is indultam, de aztán inkább az ablakhoz mentem és ott levegőztem 6kor xD
Aztán titokban lestem apámat, mikor elköszönés után ment ki. Normálisan ment, normálisan ült fel a bicóra, normálisan tekert.
Én meg gondoltam, hogy eszek a főttkrumpliból, mert addig úgysem leszek jobban, amíg nem eszek valamit, mégha a kajára gondolástól is hányni tudnék.
Ettem, enyhült is a bajom. Felmentem apám szobájába fél8-8körül és vmi furcsa sugallatot éreztem, hogy nekem ki kell takarítanom a szobáját. xD
Ágynemű bigyót cseréltem+kipakoltam az ágyneműt az ablakba szellőzni. Kivasaltam a cuccait, elpakoltam őket rendesen. Letöröltem a szekrényt, asztalokat, megcsináltam az ablakot. Még füstölőztem is neki, pedig ő utálja, de aztán kiszellőztettem, hogy ne töményen maradjon meg a szobájában, hanem olyan "kellemesen".. közben fel-le rohangáltam a lépcsőn, mert vmit mindig lent hagytam, úgyhogy a mai mozgásom meg is volt :v
Közben Zoénak is lementem enni adni, a szomszéd kutyákat is ingereltem kicsit az ablakból, mert vagy fél óráig ugatták az ablakban lévő ágyneműt és meguntam, úgyhogy jól esett húzni őket. 8tól negyed 1-ig csináltam, közben láttam, hogy Zoé is meg Tigris is a háztetőkön mászkálnak *uhhh* De a szomszéd kandúr volt a legdurvább,mert ő volt a legmagasabban (tető csúcsán) és oda feküdt le :v

De az egésznapomra jellemző ez a fáradtság,aggódás,rossz körérzet.

Aztááán 5 fele hazajött apám, rögtön mentem ki "zsebkendőért", hogy szemügyre vegyem.. normálisnak tűnt. Mondtam neki, hogy rendet tettem nála és kérdeztem, hogy mi a baja?:F
Meg h ivott e tegnap és azt mondta, hogy "iszogattam". ...
És nem akarta elmondani, hogy van ebaja, ezért olyat csináltam, amit még soha. Gyengének mutattam előtte magam.. blöh, tök rossz érzés megnyílni, nem véletlenül megy nekem ennyire nehezen, de elegem van már abból, hogy mindent elhülyül.
Úgyh odaálltam és azt mondtam neki, hogy ha bármi baja van, mondja el, mert nem szeretném, ha titkolná előttem, mert nekem elég volt, hogy anya meghalt, őt nem akarom elveszíteni.
És akkor erre megkérdezte, hogy ha lesz baja és elmondja, akkor el fog múlni?..
És mondtam, hogy nem fog, de segíthetek neki, támogathatom és minden mást, amit anyával nem tudtam megcsinálni.
És erre nem mondott semmit, nagyon remélem, hogy végre komolyan vett.
Neki adtam a p.kukoricám felét is, neki direkta jókat, én meg a kicsit égetteket csak h neki jó legyen.. de be is vágta.
És most talán egy kicsit jobb vagy legalábbis könnyebb vagyok "pár kilóval".




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat