Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-02-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-02-22

Ma jönnek szegény Lacit megkopasztani megint.. de hát neki is jobb, ha nincs fél méteres szakálla meg haja.. Az az ember.. hát ő az egyik, akinek a legszarabb az élete.. És apám mondja, hogy már lehet bőre sincs, mert ki tudja mikor fürdött utoljára.. és egésznap csak fekszik és úgy sajnálom, mert mennyire unhatja magát és mennyire viszkethet és fájhat. De mikor elmegyek a "háza" mellett, hallom,hogy a rádió megy.. legalább valami "társasága" van.. Talán tényleg jobb lenne neki, ha végre meghalhatna.. Talán meg nem.. Meg jön a tavasz és a nyár és ilyenkor mindig el szokott járkálni, remélem idén is elfog. Pedig már méterekről bűzlik és ápolatlan és szakadt és minden, de inkább égessen le a saját vérem, ha neki attól jobb, márpedig ha eljárkálhat, akkor jobb neki, mert addig sem a bűzben és mocsokban fekszik.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Holnap telefonálhatok, hogy fogadnak e aznap vagy ha nem, adjanak akkor szerdára időpontot. Úgy látszik havonta borotválhatom csupaszra magam, pedignem szoktam ehhez. xD Vagyis az arc, hónalj meg mellkas az természetes, de a lábamat pl nem szoktam 2-3 hetente, csak éppen ha kedvem van :F és akkor micsodámról nem is beszélve, amit meg még ritkábban, de hát azért orvoshoz vmiért mégsem akarom dzsungel szőrzettel beállítani.. Sztem az nem csak nőknél ciki, hanem hapsiknál is, legalábbis egy orvosi vizsgálatnál mindenképpen.
Aztán megkérem, hogy most ne csak taperoljon és megállapítsa meg pár érintéstől, hogy gombás vagyok, hanem vizsgáljon meg rendesen. Mondani fogom neki, ha itt vagyok, kérek egy teljes vizsgálatot, márcsak azért is, mert napok óta szúrkál a hasam(alatt) is, meg tegnap a derekam is fájt, jah és mikor ps, akkor ilyen darabok jönnek ki belőlem.. lehet bekövesedtem vagy teljesen más bajom van.. Meg vegyen mintát, nézze meg a hólyagomat, húgycsövemet, prosztatát, mindent :F
De most mindenesetre jobban félek a telefonálástól, mint attól, hogy köldöktől lefele megint meztelennek kell lennem.

Aztán utána vagy, ha nem lesz időm, akkor másnap elmegyek háziorvoshoz. Akkor tőle kérem h vizsgáljanak ki, vegyenek vért, pst is kérjenek, ha kell, ultrahangozzák meg a belsőszerveimet, nézzük meg a cukromat jah és a vérnyomásomra is kéne vmi, de azt nem tom, hogy csináljam meg. Vkitől kéne kölcsön kérnem vny.mérőt, mert ha ott helyben mérik meg, nem 150 lesz, hanem 250... Aztán kérek időpontot bőrgyógyászhoz, mert a gyakori kézmosás miatt (ami viszont muszáj sajnos) a kézfejem is elkezdett ekcémásodni a karjaim, vállaim, mellkasom, arcom és fülem mellett.. Ha ez egyáltalán ekcéma..
Aztán útközben beugrok a fogdokihoz is egy tömésre.. ééés remélem márciusban már egészségesen nézhetem a 2009-es első időmérőt Kimi polepozíciójával és másnapmeg a futamot Kimi győzelmével. Na persze, ha kiderül, hogy rákom vagy egyébb komoly bajom van..akkor nem egészségesen, de nézhetem.. de hát csak nem.. De ha kiderül, hogy cukros vagyok (több dolog utal rá, nem mellesleg anyának is magas volt és tőle minden rosszat örököltem) és akkor csatlakozhatok a sajátmagukatszurkodók társaságához.. hát.. legalább kiderül..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ííí Joel, graaaaat :F :

"What's better than winning an Oscar? I am so happy to tell everyone that Harlow is going to be a big sister! God has truly blessed my family. Hope your all feeling as good as i am right now.."

Olvastam anno h Nicole sok gyereket akar és korban közel egymáshoz, úgyhogy 5-6 éven belül sztem simán fog 3-4-5 kis Madden rohangálni, vagy ha Benjinek is lesz, akkor mégtöbb.. xD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat