Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2008-11-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2008-11-24

Amint megtudja/meglátja, hogy mit csináltam.. ki fog nyírni. Úgyhogy élvezem utolsó perceimet, óráimat *PP* :F

Megint esik a hav :F kicsi pelyhes, de sűrű. xD (14:52 :F)
Mostmár mégsűrűbb és nagypelyhes is. (15:33)

Ja, tegnap éjszaka elbőgtem magam az állatmentőkön :v
Csajos dolog, de nem szégyellem.. annyira cry volt, hogy most is cryolok, ha rá gondolok.. tiszta szomorú és megható volt, hogy egy kiskutya meghal.. mert sokkal többre becsülöm az állatokat, mint... és ezt most nem folytatom, mert 2 napja leírtam, hogy mit gondolok.. újra nem fogom, de az érzéseim nem változtak.

Egy család látta, hogy elköltözött egy másik család vagy mi de a 3 kutyájukat ott hagyták a pincében és onnan szoktak kijárni az utcára. Kihívták az állatmentőket, akik kihozták a 3 kutyát, akik annyira soványak voltak, hogy minden bordájuk kint volt, de menni még tudtak..

És akkor jött vki és mondta, hogy van egy negyedik kutya is, aki körülbelül 4 hónapos lehet és ő van a legrosszabb állapotban.. visszamentek és meg is találták. egy dobozban feküdt, összegömbölyödve; nem mozgott és nem lélegzett...

De mikor az egyik állatmentős hapsi megnézte közelebbről, látta, hogy mégis lélegzik.. felkapták dobozostól, autóba tették és 100 felett, szirénázva vitték be.
Végig (yn)-ben volt az ujjam, de mikor láttam, hogy kiveszi a doki és semmi tartása nincs a kutyának, csak lóg mindene, akkor gondoltam, hogy nem fog életben maradni.. meg ahogy kinézett.. mintha egy csontvázra húztak volna bőrt és szőrt és ennyi.. tiszta csontos volt, semmi húsa..

Az orvos vizsgálta, közben mindenki odagyűlt köré, hogy segítsenek rajta, lélegeztetni is akarták, de sehova nem tudtak beleszúrni, mert mindenhol csak a csontja volt.. és végül az orvos mondta, hogy már nem lélegzik és amit az állatmentősök láttak, az halál utáni reflex-légzés lehetett.. a szívverését sem hallotta.. az orvosok, az állatmentősök ott álltak körülötte, hogy már túl késő, meghalt.. :(

A kamera is ráközelített a kutyára, hogy mit csináltak vele a "nagy,okos,tökéletes" emberek, akik úgy odavannak és olyan büszkék, hogy emberek, hogy nekik már oly mindegy, hogy egy Csak Állat mit érezhet.. ocsmány emberiség, tisztelet annak a nem sok kivételnek, akik képesek az állatokat is úgy kezelni, mint az embereket.. Olyan undort éreztem és télleg bőgtem volna, de nem ment.. Akkor még nem...

Ráközelítettek a kis fejére.. és egyszercsak pislogott egyet... na akkor jött ki rajtam és bebújtam a takaró alá és csak cryoltam, de nagyon..
Újra mindenki körülötte "ugrált", keresték az erét, hogy hova lehet szúrni.. és a nyakánál találtak egyet.. közben még kettőt pislogott a kutyu, meg is mozdult..

Az a kiskutya 4 hónapos volt, a mocsokba született.. azt sem tudta, mi az, hogy "jót enni", sőt azt sem, hogy mi az a "jó" és mikor lemondtak róla, mindenki feladta.. ő nem.. ő élni akart és jelezte is, hogy segítsenek neki, mert még él.. x')
És másnap már ülve várta a dokit a vizsgálatnál.. :) *cry*

És felépült, találkozott a tesóival, mert ők is túlélték, aztán mindet örökbefogadták.. ^^



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat