Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-02-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-02-16

V.u. üzenete:
alvinon kívűl szinte mindent akarok veled fúfejes
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeeeee
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2010től valszeg amerikai csapattal bővül a F1.. és ez nem elég, lehet női pilótája lesz.... (és ezt az egészet azért csinálnák, hogy egy ideig az ő csapatuk legyen a középpontban -.-)
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lassan elcseszik az egész F1et........ :((((((((((((((((((
És nem igaz, hogy az a büdöskva amerika semmiből nem tud már kimaradni..

Mondjuk nem csúnya a lány (:F) de azért ne szórakozzunk már..
Kimii, lassan télleg ideje rallyra váltanod, hogy azt nézzem és ne azt, hogy hogy szarják el teljesen az eddig Tökéletes F1-et..
Csináljanak külön női F1-et vagy Isten tudja de még fociban sincs vegyes csapat, F1-ben se legyen már..
Vagy nekem már oly mindegy,de tényleg nagyon nem akarnám..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

És össze-vissza álmodtam megint mindent. Már jó ideje rosszul alszok megint, mint egy éve.. Remélem csak véletlen és nem évente fogok 1-2 hónapot rémálmokkal tölteni.

Egyik az volt, hogy a régi panellakásunknál voltam, meg még volt pár emberke ott, meg egy veszett kutya, aki mindenkit üldözött.. de jó ronda volt. (ez biztos azért mert néztem az állatmentőket és volt benne egy sicu, akinek annyira elhanyagolták a szőrzetét, hogy teljesen összeállt és le kellett róla vágni. A kutya maga 4 kg volt, mivel öleb.. a szőr, amit levágtak róla, 2 kiló :Ő) Na szóval próbáltam én is egyik lépcsőházból a másikba menekülni, de elkapott a kutya és elkezdte a jobb felem szétizélni és álmomban elvesztettem az eszméletem XD Aztán magamhoz tértem és mindenem megvolt, csak akkor akartak szurit adni és tökre elkezdtem jajjgatni mikor megláttam h mit akarnak :F De aztán beadták és túléltem, csak sántítottam.

A második az volt, hogy híres embernek adtam ki magam, de aztán persze volt egy ember, aki lebuktatott és el akarta mindenkinek mondani, hogy nem is vagyok sztár.
Elkezdtem menekülni, ő meg üldözött, aztán útközben találkoztam apámmal, aki Horatio volt xD
És együtt menekültünk tovább, de még a kezem is fogta az "apám" és egy pillre nem engedte el o_O Jófej apa volt :E
Aztán az a vki meg jött utánunk, én meg egyszercsak megfordultam és lelőttem..
És tök kétségbeesetten néztem az apámra és kérdeztem, hogy most mi lesz.. Ő meg mondta, hogy "Ha kell, mindent feladok,de segíteni fogok fiam" *.* :F
És vmi szakadékhoz értünk, ami között több ilyen "út" volt, de nagyon rozogák és nem is összefüggő, úgyhogy ugrálnunk kellett, alattunk meg több 10 méteres szakadék.. És Horatio is tök instabil volt, de még akkor engem szorított végig, úgy h már fájt is, h le ne essek..
Aztán felébredtem de legalább egy ideig volt apaként viselkedő apám.

(Esik a hó *hisztis hagyma*)

Aztán az utolsó meg az volt, hogy vmilyen más városban voltam, panelben. Nem tudom, hogy ott laktam e vagy nem, de mindegy. Ott volt a bátyám élettársa, meg horváth éva (O_o) és még nem tudom kik.. és egy ikerpár, akik valós ikrek voltak, mivel az ikertestvéreim, csak éppen pelenkás korukban.... és mi vigyáztunk rájuk.
este volt,meleg is és mi laktunk a legmagasabban. h. éva buliba vagy hova készült a barátnőivel, én meg kinéztem az ablakon és láttam, hogy csomó mérges macska mászik fel a többtízméteres betonfalon.. de nem szóltam senkinek, csak éva is pont kinézett és észrevette őket, mert akkor már eléggé felül voltak és elkezdte őket visszadobálni.. de mikor egyiket megfogta, annyira aranyos volt, hogy gondoltuk ketten, hogy megtartjuk, de titkoljuk, mert 2 gyerek mellett nem tudom mit szólna hozzá a testvérem élettársa. (egyébként karthauzi volt a macs, pont olyan mint az én Doriszom volt, akit pont azért dobtak ki, mert gyerek lett.. )
Aztán letettük a macskát, aki bement a szobába a 2 gyerekhez. Éva elment, én meg be a kölkökhöz, amikor is észrevettem, hogy a macs eltűnt, viszont velem kiegészülve teljes lett a bébi-trió, ugyanis a macska átalakult pelenkás énné.. a Nagy én meg csak ott álltam és néztem a 3 gyereket, a kis én éppen a pelenkáját tépte le és pisilte össze a szőnyeget, a másik kettő a falra rajzolt, aztán egymást "tépték" úgyhogy ez volt a legrémesebb rémálom.
Na jó, talán nem :F
De ezt is tuti azért kaptam, mert régen azt mondtam, hogy vagy nem akarok gyereket, vagy minimum ikreket akarok, persze azt nem természetesen úton, mert nem bíztam volna a véletlenre.. És akkor most megmutatták milyen is egyszerre 1nél több gyereknek a "szülőjének" lenni..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Az F1-es pilóták többsége fogyott a KERS miatt: A legtöbb kilótól Robert Kubica, Fernando Alonso, Kimi Räikkönen, Mark Webber, Giancarlo Fisichella és Sébastien Bourdais szabadult meg, akik az f1-live.com-on olvasható beszámoló szerint három-hét kilóval könnyebbek most."

Hát nem tom, decemberben isteni sugallat jött nővérem személyében, aki miatt elkezdtem fogyózni, mikor még nem is tudtam,hogy Kimi is ezzel szenved. Töktöktöktöktöktökjó.

... Heikki Kovalainen és Jarno Trulli is csak egy kilót fogyott, míg Adrian Sutil, Felipe Massa, Sebastian Vettel, Nick Heidfeld és Timo Glock súlya nem változott.

Szegény Heikki hova fogy már :v
De Heikki mennyi is volt? 62? Akkor súlyra is kb azonos velem, magasságra már ugyanaz :G De ha pl Kimi fogyta a 7 kilót, akkor ő is 65 körül van, de ő magasabb is nálunk. büszke vagyok rájuk :G
Akkor már nem csak nekem kell káposztaleveleket venni, hanem a 2 gyereknek isss.. Villének meg csokikaat, mert ő ugyan nehezebb pár kilóval, de magasságra is kb a válláig érünk maaax, úgyhogy őt meg hízlalni kő kicsit. De hát ha egyszer az anyjuk az összes sütit eleszi előle...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat