Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
Mindhárman..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
Mindhárman..

Today I saw my hero fall apart
The one who taught me to be strong
On the outside I look fine
But on the inside I'm dying


De az a tudat nyugtat, hogy a Ferrari nem olyan rossz.. Rosszabb még a BGP-nél, Red Bullnál.. de a McLaren-nél meg a többinél gyorsabb, kb a BMW-vel egyszinten.. És ha Kimi nem hibázott volna, akkor hamilton,trulli,rosberg előtt végzett volna bőven.. mert ezek azért voltak elől, mert a fél mezőny kiesett előlük (főleg hamilton és trulli elől), nem pedig mert annyira tudtak.. Kimi a 3-4. helyen végezhetett VOLNA, mert pl. hamilton autója nem gyors, meglett volna..meg szerintem Kubica is.. de hát a volnával nem megyünk sokra,majd legközelebb.. és Massa sem volt rossz, csak a taktika.. Úgyhogy kicsit jobb így.. De azért szar, hogy egy futamon mindhárman (KimiHeikkiFelipe) kipottyantak..


"Kimi Räikkönen elismerte, saját hibája miatt vágódott a falhoz Ferrarijával Ausztráliában, pedig enélkül akár dobogós helyen is célba érhetett volna. A pilóta az incidenst követően még visszatért a pályára, ám három körrel a leintés előtt végleg véget ért számára a verseny. A finn jövő héten Malajziában javíthat."

"Amikor a falhoz csapódtam, az az én hibámból történt. Kár, mivel látva azt, hogy mi történt később, akár a második helyen is célba érhettem volna. Értékes pontokat vesztettünk, de megpróbálunk rögtön javítani Malajziában. Ott egyértelműbb képet kapunk a helyzetünkről, mert ez a pálya nem igazán ad pontos képet a teljesítményről"

Erről beszélek.. Persze nem azt mondom, hogy nem bánt a dolog, mert ritka szar látni, ha a kedvencem kiesik, most pedig mindkettő kiesett és a másik Ferrari is, de muszáj mindenkinek optimistának lenni, pedig engem egy pesszimista burok vesz körül 19 éve, de Kimiért, de a Ferrariért ki kéne.. ki fogok törni..úgyhogy..
HAJRÁ KIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDD
Forza Ferrari!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat