Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-06-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-06-06

Ma van a névnapja és nem tudom, hogy írjak e neki. Ő sem írta, amikor nekem volt annoannoanno és nekem sem egy fontos "ünnep" ez a névnapos dolog. Az ő szintjére sem akarok lesüllyedni, mert lehet neki is jól esne, ha legalább ezt megírnám, de ha mondjuk egyébként szarunk egymásra, akkor megintcsak minek? De legalább a névnap-születésnap-karácsony-kor írás egy jó lépés pozitív irányba, hogy esetleg máskor is beszéljünk és ne szakadjon meg teljesen egy kapcsolat, mert azt nem szeretném. Majd még átgondolom, van idő.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nem rossz a hatodik, hetedik és Heikki helye sem azzal a ratyi McLarennel.. grat! A súlyokra kiv. vagyok, mint mindig, de tudom, 5-6 előtt nem fog kiderülni. És bevettem az első új gyógyszerem, aminek sem a mennyisége, sem a rózsaszín színe nem vmi szimpatikus.

Ahjjj, annyi együttes van, amit szeretek, de egyik nevét sem írhatom le és egyiktől sem idézhetek.. az a sok finn, meg a sok nem finn.. Néha igencsak nehéz megállni, miközben legszívesebben világgá kürtölném a sok büszkeségemet, de hát muszáj, ha..


És köszi mohadugványom a Dr Csontozást (mi a fenének vele jön össze, de akkor tuti lesz csóók meg ágyjelenet is, mint ahogy a másiknál is volt, mondjuk az sem volt olyan komoly, de lehet nála szemet kell takarnod. *NANA* Ja és szakítás is,márha nem megcsalja őt B-vel, majd.. ki tudja :O xD) és a hiszti(d) utáni F1-et is. "Brühahaaaaa, éhes vagyok, brühahahaaaaaaa".. xP

Kis "misszbigessz"-em.. na jó, nincs nagy esszed.. esszed, érted *NANA*
Befejeztem, mert a végén nem fogsz velem CSI Miamit, Gyilkos elméket, Odaátot, CSI-t, Dr Csontot, F1-et nézni.. :E (nem szeretési sorrend)
Kis gatyalehúzó (letoló?;D) zebrafülzsírom.. befejeztem....... :E

Úúúgy szeretlek, mint kukac a cseresznyét, mint disznó a moslékot, mint cipő a lábszagot, mint béka az autókereket, mint kanál a szájüreget, mint hasfelmetsző jack a kibelezést,mint mártír a fájdalmat, mint kígyó a végtagokat, mint mustár a ketchupot, mint Zoé a tejet..

Szükségem van rád, mint lovasnak a lóra, mint cigánynak a tetűre, mint öngyilkosnak a ciánra, mint légynek a tehénürülékre, mint a belemnek a babra, mint négernek a napozásra, mint lámpának az energiatakarékos égőre, mint törött bögrének a ragasztásra..

.
.
Nem is tudtam, hogy balkezes volt hasfelmetsző. És állítólag hitler is.
.
.

Az autók súlyai pedig azok, amire számítani lehetett, Kimicska -aki 6. lett- autója a legnehezebb az első 8-ból.

Maszigetoké?oké.


joku vájhtá öjszin lehikauppojemme nimiee ejdit szünnüttevet lapsziááá jojden puhettá émmé ümmerreee kuká híppájléé pojsz szuomi nejdooon ájtáán liépéjlteee
nejdon jonkáákupéét houkuváááát nüt ikuisztáá külmütteee já szen miész jusszi szejszo ükszin szuon lájdállá on kuokká pudonnut rake valúúúúú hikiszéllee poszkellááá ejkee miész tiéde mite tehde mihin menneee nüt on silleee külme, külmeee kutén sziszelleniiii on
muttá mine olen jáááá éleeen jáááá hengiteeeeen üühtee szúrtááá jumállá élemenhalua szen tempeléjne tojmiváát kápákát ilotáloot markinát márketit káupinkien veriváloooooot.

Napok óta csak erre tudok gondolni és "énekelni" magamnak, most kikívánkozott, sorry. XD <3333333
És kibaszottul imádom a finneket, Finnországot, a finn nyelvet. Ez van. Ez is kikívánkozott.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat