Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-03-24

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-03-24

Ahj kicsit szar is a kedvem meg nem is.
Szar,mert:

"A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali egy interjúban elhintette, hogy Kimi Räikkönen számára rendkívül fontos a 2009-es szezon, mert ennek függvényében döntenek a finn jövőjéről. Mindez azt jelentheti, hogy ha a pilóta idén olyan teljesítménnyel rukkol elő, mint tavaly, nem kizárt, hogy érvényes szerződése ellenére megválnak tőle Maranellóban."

Hát most egy év ide vagy oda.. lassan úgyis hozzá kell szoknom, hogy őt majd máshol kell néznem.. De azért remélem megmutatja, hogy a tavalyi az nagyon nem Kimi Räikkönen-es teljesítmény volt.. xD

Ééés nagyon várom a szombatot meg a vasárnapot meeg a pénteket is, hogy végre nézhessem őt,őket. 4x. :F és tudjam, hol is tartanak.

Egyszerűen meg kell tanulnom hinni benne. Ha F1 lesz, akár időmérő, akár futam, nem leszek a gépnél és csak rá koncentrálok, mert tavaly ezt is sokszor megszegtem és nem is lett jó vége. Változtatnom kell a Kimihez állásomon, mert idáig imádtam, de soha nem tudtam elképzelni sem, hogy erősebb lehet Massa-nál hamiltonnál, alonsonál vagy bárkinél. De miért ne lehetne? A többi is csak ember és verhetőek. Úgyhogy bízni, hinni fogok Kimiben és a győzelmeiben. Mert Kimi az egyik legjobb, mert nem véletlenül lett utolsó futamon 7-pontos hátrányból világbajnok, mert nem véletlenül került a Ferrari-hoz, mert nem véletlenül került szegényen is a F1-be...

Tegnap éjszaka, tv-zés után elgondolkodtam Kimin, Villén és azokon, akik azzal vádolnak, hogy nekem senki nem tud megfelelni, mert nem tudnak tökéletesek lenni..

Itt van ez a két srác; az egyik alkoholista volt 20 évig, saját elmondása szerint hetente 1x-2x fürdött, napi 3-4 doboz cigit elszív, hosszú és zsíros a haja, a fogai sárgák+nem kis rés van köztük és volt időszak, mikor hapsikkal csókolózott és festette a körmét, vörös rúzst használt rózsaszín szemhéjpúderrel és rózsaszín ruhákat. Részegen megverte a szomszédját és börtönbe került érte. 5 éve töretlenül szeretem.

A másik is részegen fetreng a bulikon, felesége van és jobban élvezi más nők társaságát, szótlan és komoly, van h könnyen fel lehet idegesíteni és olyankor durva lesz és verekszik. 9. éve töretlenül szeretem.

A legjobb lány barátom 90%-osan vak. 5 éve szeretem.

A gyerekkori legjobb lány barátom cigány volt. Évekig szerettem, amíg el nem költeztek és meg nem szakadt a kapcsolat.

A (volt) legjobb barátom olyan magas volt, mint én, mégis kétszer kifértem volna belőle. 11 éve szeretem.
A bátyja "sérülten" született és mégis jól elbeszélgetek vele a mai napig.


És rám mondja bárki is, hogy a tökéletességet keresem?
Engem nem az idegesít, ha valakinek hibája/i van(nak), hanem az, ha valaki "tökéletes". Ennél jobban már csak az, ha valaki messze van a tökéletestől, mégis annak akar tűnni.

Sajnos a sors rengeteg "tökéletes-jelölt"-tel hozott eddig is össze és úgy érzem, fog is. Valamiért vonzom ezt az irritáló réteget.
De az ilyen.. mondjuk embereknek őket, ha nem sértődnek meg rajta. Szóval az ilyenektől a falra tudnék mászni.
Soha nem tudják azt kimondani, hogy:

"ezt NEM tudom."
"ezt TE tudod jobban."

hanem képesek utánaolvasni és megtanulni olyan dolgokat, amiben én vagy más évek óta jók vagyunk, ő meg most hall róla először és nem nyugszik addig, amíg abban sem aláz le engem, minket. Ja és nem mellékesen csak az igaz, amit ők írnak. Soha nem tévedhetnek, soha nem írhatnak 4-es dolgozatot vagy soha nem lehetnek smink nélkül, de van, aki még abba is belehal, ha megkérdezik tőle, hogy 50 vagy 51 kiló?

Na, ezt nem bírom, nem pedig a hibákat. Utálom a "tökéletes" és a majmoló fajtát, ez van. Nem tudom az ilyenekben mi szerethető van.
És ha valaki ezután is rám mondaná, hogy nem szeretem őt, mert nem tökéletes, akkor nézzen kicsit magába, hogy hogy viselkedik és akkor talán rájön, hogy miért nem tudom megszeretni.

Visszatérve Kimire és Villére. Imádom őket. De annyira, hogy pl. tegnap is elbőgtem magam tőlük. Belül olyan jó érzés, mikor rájuk gondolok.. Ezt az érzést csak anyánál és a t.nőmnél érzem még. Azt hiszem ez az az érzés, amit mások éreznek a barátaik és szerelmük iránt. Nekem csak irántuk megy és nem is fog más iránt. Ha egyszer lesz még barátnőm, esetleg családom, amire jelent pillanatban semmi esélyt nem látok, semmi kedvet nem érzek, őt/őket sem fogom ennyire szeretni. Nekem ez a 4 ember annyit adott és ad, hogy ezt senki nem tudja felülmúlni vagy megközelíteni és soha nem is fogja tudni. És engem sem érdekelne, mert elég nekem ennyi.
Heikkinek van még esélye 5.ként, de benne még találnom kell hibákat, hogy jobban megszerethessem.

Klassz érzés, amit a 4.. amit az 5 emberem iránt érzek és ezt senki, de senki nem veheti már el tőlem.. Soha.. soha..

Egy mocskos szemétláda, egy beszólogató köcsög, egy agresszív állat, egy érzéketlen tuskó vagyok, de ez az 5 ember számomra Szent.


És nem kérek senkitől kommentet. Pláne nem tolnai "menő", hapsifejű, alkoholista kurváktól meg ilyesmiktől... köszi.
Nem tom, egy alkoholista hapsinő lenne különb nálam? HM.. kinek a pap, kinek a papné.. XD
Ennyi faszfejet egy helyen.. tévedés ne legyen, én is az vagyok, de én legalább nem próbálom szánalmasan a tökéletesség látszatát kelteni..
De hát nincs közöm senkihez, DE
hozzám SINCS köze SENKINEK és én is szívesen hagynék mindenkit, ha nem kapnám 2-3 nap után mindig a "Remélem jól vagy:) jóéjt" smseket, meg a tevés leveleket, hogy mit írjak és mit ne a SAJÁT naplómba... xDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat