Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-09-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-09-26

Szakítsanak az USA-val és vonuljanak ki Afganisztánból - üzente pénteken az európaiaknak Oszama bin Laden. Az üzenetet angol és német felirattal is közzétették. Egy elemzőközpont szerint az üzenet arra utalhat, terrortámadás készül Németország ellen.


Emlékszem, régen az ált. suliban a szünetekben csomószor játszottunk ilyen terroristásat és mindig engem neveztek ki oszama bin ladennek *szemforgatóssmiley*
De szerettem ő lenni és sokat röhögtünk egymáson. Sajnos ilyen "ferdehajlamom" van, hogy kedvelem Hitlert (a zsidókkal sincs bajom) és bin Ladent is, legalábbis amíg fel nem robbantja a seggem, hullán meg már nem lesz erőm nem kedvelni


Elég szar időmérő volt. Valószínűleg a futam is az lesz. De azért kedvelem ezt a pályát. Nem a kedvencem, de kedvelem, mert speciális, hogy éjszaka van. Abu Dhabi is speciális lesz, mert ott is sötétben fogják befejezni a versenyt, ha minden igaz, plussz kvára kibszottul jól néz ki.
Kimi nem vezet olyan agresszívan, úgyhogy valahol sejtettem, hogy itt semmi esélye nem lesz. És talán nem is bánom, inkább menjen lassabban, minthogy a betonfalba szálljon, amitől pár mm-re mennek el. Mutatták Kimi egyik körét végig, felülről, kívülről és az autó szárnyáról és végig a szívbaj kerülgetett, mikor vette be a kanyart, súrolta a betonfalakat és csomószor megindult alatta az autó (pár mm-re a faltól), mert a Ferrari leszorító ereje az egyik leggyengébb a mezőnyben, ide meg pont az kéne, ráadásul poros is, mivel utcai és nem épített. Így is csodálkoznék, ha a futamon nem a falban végezné (akárcsak lightosan 1 kerék kitöréssel, akár durvábban), mert néztem a köreit, azt az 5-6-ot, amit ment és annyira csúszkált, hogy már itt azt hittem, hogy vége. A futam meg 61 körös lesz, iszonyat melegben, az éjszaka közepén. Ezért nem szeretem monacot, valenciát, szingapúrt. Vagyis nem az, hogy nem szeretem, de ezek az utcai futamok számomra nem élvezetesek. Ahelyett, hogy élvezném, hogy előz, hogy viszonylag biztonságban van a bukóterekkel és gumifalakkal, stresszelhetem végig, hogy mikor hibázik egy aprót és végzi mégis szerencsésen vagy ne adj Isten, szerencsétlenül egy betonfalban. Egy gyenge szereplésen túl tudom tenni magam, de azon nem tudnám, ha bármi baja is lenne, csak azért, mert az kérem/kérjük, hogy menjen gyorsabban. Hát ne menjen. Menjen úgy, ahogy érzi, hogy még jó és ha ez az utolsó helyre is lesz elég, akkor oda. Kimi az Kimi. Én én vagyok. És én akármit csinál és akárhogy csinálja, örökre a rajongója maradok. Örökre több marad nekem, mint a legtöbb embernek. Örökre több és másabb érzésem lesz iránta, mint a legtöbb sztár-rajongó kapcsolatban. Speciális. Örökre. Egyébként is ma újra legyőzött a szentimentalizmus, sokat bőgök, teljesen október 6.-a feelingem van. Egyszerűen rossz belegondolni, hogy mindjárt itt lesz, mindjárt 6 lesz, mindjárt 6 éve, hogy nem láttam, hogy nem hallottam, 6 éve, hogy nem tudom kinek azt mondani, hogy "anya", hogy "szeretlek anya" és ez sokszor, mint ma, nagyon bánt és sokszor, mint ma, mégjobban hiányzik, mint egyébként. És hiába Kimi az első nekem az "élők között", fájó összehasonlítani anyával, mert lassan túllépjük ketten azt az időt, amennyit a saját anyámból kaphattam. 10 év; olyan keserédes. Nehéz elhinni, hogy már ennyi ideje szeretem Kimit. De közben hihetetlenül is jó, hogy megtaláltam őt és 10 éve senki és semmi nem bizonytalanított el benne és 10 év az nagyon sok, már nem is fog senki. De mégis fájó, hogy ebből már a 6. év anya nélküli.
És tényleg jól esett volna egy lelkileg felfrissítő hétvége a második legspeciálisabbtól vagy Heikkitől, de nem baj, majd máskor, ahol biztonságosabb lesz. Majd máskor.. Ha lesz máskor. Jól esett volna, de már az is jól esik, hogy "van" ő, hogy létezik. Hogy "van ő, nekem is" és szerethetem már ennyi ennyi ideje. Lassan 10 év az lassan 10 év és ezt már nem vehetik el tőlem. Életem része lett. Az egyik legfontosabb, aki mindig ott volt, mégha nem is volt itt, mikor senki más nem volt, pedig szükségem lett volna rá. És semmiért és senkiért nem adnám ezt oda, senkinek. Mert senki nem érdemli meg. Mert senki nem adott annyit, amennyit ő adott, mikor mégcsak nem is tud róla és rólam. Mert már sokat próbálkoztam és belefáradtam. Mert már nem is akarom.

"Heavy thoughts seem to slip away
When you were here on my darkest days
I trust in you
Many debts I cannot repay
Too many clouds in my sky today
I trust in you
As if it really matters
When I reach out for a hand to
Pull me through the storm
Pull me through the norm
I reach for you"

És ez 10 éve nem évült már. Soha, de soha nem is fog.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat