Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-09-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-09-19

Az utóbbi hetekben remek formában versenyző Kimi Räikkönen állítólag annak ellenére sem maradhat a Ferrarinál, hogy 2010-re is érvényes szerződése van. Az olasz istálló ugyan határozottan cáfolja, de vélhetően mindent megtesz annak érdekében, hogy megszerezze Fernando Alonsót, akinek a felépülő Felipe Massa lenne a csapattársa.

Ez egyben azt is jelenti, hogy Räikkönennek új munkaadót kell keresnie, és a 2007-es bajnok korábban már kijelentette, nem aggódik, hiszen biztos benne, hogy a többi csapat szívesen leigazolná őt.

Az idei bajnokságban jelenleg az ötödik helyen állomásozó pilóta nem is tévedett, hiszen az Auto Motor und Sport beszámolója szerint a Williams istálló már tárgyalt is Räikkönennel, ám azok a megbeszélések zsákutcába jutottak. A jelek szerint tehát a finn nem lesz a brit istálló pilótája, az viszont szinte már hivatalos információnak tekinthető, hogy a Williams 2010-es egyik autóját a GP2 idei bajnoka, Nico Hülkenberg vezeti majd, aki már a hírek szerint alá is írt a csapathoz.

Sir Frank Williamsnek azonban a német tehetség mellett egy másik pilótára is szüksége lesz, hiszen a német autós szaklap szerint Nico Rosberg biztosan távozik a Brawn GP-hez. Rosberg helyetteseként egyébként már Robert Kubica és Rubens Barrichello neve is szóba került.

Visszatérve Räikkönenre, a finn a németek információja szerint könnyedén visszatérhet a McLaren-Mercedeshez, ahol tárt karokkal várják, és Martin Whitmarsh csapatfőnök is nagyra tartja a 30 éves finnt: "Kimi minden csapat számára érdekes. Talán ő a legnagyobb tehetség az egész mezőnyben".

Ha Räikkönen valóban visszatérne a McLarenhez (2002-től 2006-ig vezetett a wokingiaknál), akkor ott összeállhatna a mezőny egyik, ha nem a legerősebb párosa, hiszen két világbajnok vezetne egy csapatnál. Az ugyanis egyértelmű, hogy Lewis Hamilton marad az ezüstnyilaknál, és Heikki Kovalainennek kellene távoznia. A finn a hírek szerint a bizonytalan jövőjű Toyotánál köthet ki.


woah-wow, Martin Whitmarsh, te gülü *nagyölelésagülüfejednek*
De azért kicsit keserédes lenne, ha a két kedvencem egymást löködné ki egy csapatból vagy esetleg az egész F1-ből..
Meg olyan furcsa ezt egy ellenféltől hallani. A saját főnökétől ilyet soha nem hallottam/olvastam, maximum, hogy "hát tehetséges a srác", kb ennyi lelkesedéssel. Oké, a McLaren volt Kimi csapata évekig és úgy érzem belül az is marad örökre Kiminél is és a szurkolóinál is, jóban és (sok) rosszban kitartottak egymás mellett és ott imádták, de tényleg, de akkor is, most nem ott van, más a főnöke, más(ok)nak KÉNE dicsérniük.. de hát nem baj
Nem baj, amíg azokon kívül mindenki látja a tehetségét, akiknek most valóban látniuk kéne



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat