Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-06-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-06-26

Jól van, már nem tudok bőgni... Mostmár kínomban csak röhögni tudok..


"A jelek szerint alig több mint egy napig örülhettek a Forma-1 szurkolói a jó hírnek, miszerint kedvenc sportáguk jövőre is változatlan formában működik majd, és hosszas, méltatlan veszekedések után végre elült a háború az FIA és a FOTA között. Max Mosley ugyanis Luca di Montezemolónak írt levelében kijelentette, vagy még ma bocsánatot kér tőle ő és a FOTA a médiában megjelent hamis állításokért, és egyúttal cáfolják is azokat, vagy októberben mégis elindul az FIA elnökválasztásán.

Úgy fest tehát, még sincs vége a Forma-1-ben zajló politikai háborúnak. Max Mosley, az FIA elnöke szerint ugyanis a FOTA hamis módon kommentálta az FIA és a FOTA közti szerdai megegyezést.

Mosley alig 24 órán belül levelet intézett Luca di Montezemolónak, a FOTA elnökének, és állításai azonnali helyesbítésére, valamint bocsánatkérésre szólította fel azt. Máskülönben mégis elindul az FIA októberi elnökválasztásán, márpedig ez azt jelentené, hogy az FIA és a FOTA által szerdán kötött egyezség gyakorlatilag egyszersmind érvényét veszítené."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat