Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-06-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-06-18

Kimicskával álmodtam. Igazából nem emlékszem, hogy mit. Csak arra, hogy már nem hosszú haja volt. Kiv. vagyok, hogy megvan e még a haja vagy már tényleg csak 1-2 mm-es, ahogy minden évben lenni szokott. Elvileg már ma lesz róla(/uk) fresh kép.
Ez lesz az utolsó Silverstone-i verseny, mert jövőre átköltözik az F1 másik brit pályára, úgyhogy mindent bele utoljára! Persze, ha kihal a F1 a jó döntésektől, akkor...


"Ahogy azt korábban már számtalanszor hangoztattam, türelmesnek kell lennünk. Folyamatosan fejlődünk a kemény fejlesztőmunkának köszönhetően, de még nem tartunk ott, hogy a Brawn-autókkal harcolhassunk a győzelemért. Ugyanakkor nagyon magabiztosnak érzem magam, és meggyőződésem, hogy még néhány futam, és képesek leszünk csökkenteni a lemaradásunkat az élen állókhoz képest. Tudom, hogy a szurkolóink is ezt várják tőlünk, és mi mindent beleadunk, hogy megfeleljünk az elvárásaiknak"- tette le a nagyesküt Räikkönen, hogy rajta biztosan nem fog múlni a siker az év hátralevő részében.

"Számomra sokat jelent ez a pálya. Szinte itt indult meg nemzetközi pályafutásom a kisebb Formula-sorozatokban, és mindig imádtam itt versenyezni. Ezért kicsit szomorú vagyok, hogy ez lesz talán az utolsó versenyünk ezen a pályán, de bevallom, én a doningtoni helyszínt is nagyon kedvelem, mivel ott is nyertem már korábban"- utalt rá a finn világbajnok, hogy számára végső soron majdnem mindegy, hogy épp melyik pályán versenyeznek, a lényeg, hogy a győzelemért harcolhasson.
~~~~

Ahj már, miért nincs mai kép Kimiről? Sőt, senkiről, pedig ilyenkorra már szoktak feltenni előkészületes képeket egy törzshelyemen mindenkiről, másikon csak Kimiről :@ Az álmom után mégjobban érdekel a haja. És minden. És apám kiváltotta a kenőcsöt és már haza is hozta. És kb le is b*szott a lábamról, hogy negyedtenyér nagyságú tégellyel 3000 volt..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat