Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-08-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-08-28

Első sz.e. (esős)

1. Trulli
2. Button
3. Alonso
4. Buemi
5. Alguuuuuuuuuuuu..ersuari
6. Barrichello
7. Kimi
8. Heikki
9. Kubica
10. Luca

höhö

Ja és az álmom csak neked, csak most. Nem volt nagy szám.. mármint nekem nyilván, teljesen összetörtem tőle egy időre :v

Szóval kettő vagy három nem tudom kivel a spa-francorchampsi pályánál voltunk, de teljesen máshogy nézett ki, mint ahogy igazából kinéz. Nem hegyek között és erdő mellett volt, hanem vmi kiszáradt gazos pusztán és a pálya közepén (mármint nem az úton, hanem az egész pálya kör közepén) ültünk egy nyitott autóban és néztük. Láttuk, hogy Luca kiesett és elkezdett felénk sétálni. Kicsit szar érzés volt, mert tökre igyekezett, de lerobbant az autója. Aztán mire a közelünkbe ért, átalakult teljesen mássá. Talán a menedzsere volt vagy nem tudom ki. És akkor a társaságomból valaki kimondta Luca nevét és erre megfordult a hapsi és elkezdte, hogy "Lúk, not Luká, why don't you understand?!" :v XD

Aztán vége lett a futamnak, nem tudom mi lett az eredmény. Láttam Kimit elsétálni, de nem mentem oda hozzá. Egy nagy tömeg vette körül, de senkihez nem szólt, tiszta mufurc volt, senkinek nem adott autogramot de mikor meglátta, hogy van köztük egy csapat hivatásos is, vhogy felderült. Fogott egy hatalmas táblát és ráírta (angolul), hogy aki felírja erre a táblára a nevét, annak 10% kedvezménnyel adja el az aranyékszereit és ezt felszögelte egy panel ház oldalára. Perceken felül km-es sorok tolongtak ott, még 2-3 éves kisgyerekek is.

Vhogy marha nagyot csalódtam benne, hogy na, ez lenne a híres Kimi? Hogy ismerhettem ennyire félre? Nyilvánosan kurvázik, szar a rajongóira és ráadásul még aranyékszerei is vannak? Tiszta szar volt átélni, hogy ekkorát csalódok a legfontosabb emberben és hirtelen megszűnik az az "álomburok", ami körbevett vele kapcsolatban és már semmi menedékem nincs, ahova eltűnhetnék, ha rámjön az "életfájdalom".

Aztán észrevettem, hogy Webber az egyik "kísérőmmel" ott áll egy füves rész közepén, 10-20 méterre tőlem. Odamentem hozzájuk. Hallottam, hogy angolul beszélnek, gondoltam, hogy akkor kimaradok ebből, mert nem merek egy igazi angol anyanyelvűvel beszélni az én gyenge angol használatommal. De aztán elment a srác, én meg ott maradtam Webber-rel, aki csak nézett rám, de rendes fejjel. Én meg magamra erőltettem egy olyan "kínos mosolyt" és kinyögtem végre, hogy Hello. Visszaköszönt, én meg gratuláltam neki, habár nem tudom mihez, mert nem tudtam a végeredményt. Aztán egész jól belejöttem, sétáltunk, beszéltünk. Aztán egyszercsak megkérdezte, hogy Kimi a kedvencem, igaz? A nagy csalódás után egy pillanatra elgondolkodtam, hogy mit mondjak, aztán azt válaszoltam, hogy igen, Kimi és Heikki. Aztán erre Webber vágott olyan szomorú+csalódott fejet, de nem mondott semmit, csak sétáltunk tovább és megint elgondolkodtam azon, miért Kimi a kedvencem, mikor csalódtam és rémes személyisége van? Miért nem mondjuk Webber, aki szimpatikus és még csak így elbeszélget velem is, mintha ezer éve ismernénk egymást? És a gondolkodás végén arra jutottam, hogy annyit tudtam mondani neki, hogy "I like you, too. And I like everyone here." ggggggggggg és felébredtem. wáh, fúú, stb..... XD

Aztán ma nézegettem friss képeket Kimiről és nagynagy tömeg vette körül, egyszerre nyújtotta mindenki a sapkát, papírt, mindent, amire autogramot akartak, fotózták, minden.. ő pedig szorgalmasan dedikált gyereknek, öregnek, nőnek, férfinek.. néha még mosolygott is talán, biztos a rajongók dumáján, csak a muszáj dolgokat nem szereti (ki szereti?), nem nehéz megnevettetni :D
Szóval kezd leülepedni bennem a dolog


"I have a contract for next season and that's all I can tell you. It seems like everybody are more concerned about this than I am. Like I've said before, I have a contract with Ferrari for next season. If something else happens it won't be my decision. I would find a car from this paddock if I would want to. That's not a problem. Of course it depends on many other things too. We'll see what whoever decides and where it ends. There's always all kinds of stories but I haven't bothered my mind with them. I do have a contract. I wouldn't have signed the contract if I wouldn't want to drive. Of course it depends on many things - whatever happens. One can worry about it then. We'll look at them sometime later."


Második sz.e. (száraz)

Jajj úgy örülök Kiminek, tudom, hogy nem számííít ez az edzés, de tök jó, hogy ilyen jól sikerült és az első három 1 tizedmásodpercen belül végzett.. de az első 18 is egy másodpercen belül (kivétel rosberg, aki 1mp+1tizedmp. alatt végzett és...)

1. hamilton
2. glock
3. Kimi
4. Webber
5. Grosjean
6. Fisichella
7. Trulli
8. Kubica
9. Alguersuari
10. Vettel
11. Buemi
12. Heikki
13. Sutil
14. Alonso
15. Nakajima
16. Heidfeld
17. Button
18. Barrichello
19. rosberg
20. Luca

Luca, Luca, Luca.. Nem is mondanám akkora bajnak az utolsó helyet, mert nagyon szoros volt a mezőny, de mégis mondom, mert Luca a 19. rosbergtől is majdnem egy másodperccel (9 tized) elmaradt.. Hát, azt hiszem itt a vége neki. Úgyis mindenki csak bántja és még a Force Indiás Sutil is azt nyilatkozta (állítólag), hogy annyira lassú Luca, hogy ezzel veszélyezteti a többi pilótát. Meg valami német újságíró elnevezte Badoer-csigának, stb.. Kacc kacc..
Kva anyátokat, azt..

Persze még érdekelni fog a harmadik szabadedzésen, hátha.. De hát lássuk be, csodák nincsenek. Egyébként talán kezd kialakulni, hogy ki fogja a Felipét helyettesítő Lucát helyettesíteni. Bár még egyáltalán nem biztos, de Vitantonio Liuzzi-t és Fisichella-t emlegetik a legtöbben..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat