Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-09-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-09-03

Kimi+Giancarlo *csámcsám*
Most még nagyon furcsa piros overálban látni, miközben egy Ferrariban ül, de vazz, majd megszokom xD

Szombat esti svéd győzelem *csámcsám*
De ha nem is nyernek, akkor is ők a jobbak. Különös szerelem fűz az "észak" szóhoz és az északi területekhez; Skandinávia, Finnország,Alaszka,Szibéria.. kibéreltem őket. Évekkel ezelőtt. Enyémek. Mind. És nem osztozok. Nagy szerelmeim.


A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo nem tartaná túl szerencsés elképzelésnek, ha világbajnok pilótájuk, Kimi Räikkönen mellé a jelenleg Renault-nál versenyző Fernando Alonsót szerződtetnék le.
A maranellói gárdának 2010-ig érvényes szerződése van Felipe Massával, de a szezon elején elkövetett vezetői hibái miatt sokan felvetették a kérdést, kivel lehetne pótolni a brazil versenyzőt. Alonso köztudottan szívesen versenyezne a Ferrarinál, a jelek szerint viszont vele szemben nem kölcsönös a vonzalom. (2008. április 22.)
.
.
Egyelőre nem tudni, Alonso kit válthat az olasz istállónál. A Ferrarinál a világbajnok Kimi Räikkönennek 2009. végén jár le kontraktusa, így elvileg a finn helyére érkezhetne a spanyol. A Jégember azonban korábban azt nyilatkozta, ha akarná, akár rögvest hosszabbíthatna, de egyelőre még nem tudja, hogy másfél év múlva is a Forma-1-ben akar-e maradni. Felipe Massának 2010. végéig szól a szerződése a csapattal, ennek ellenére Alonsót képzeletben már többször ültették a brazil pilóta helyére a gárdánál. (2008. május 24.)
.
.
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo bár még hetekkel ezelőtt azt mondta, őrültség lenne egy istállóban összehozni Räikkönent és Alonsót, a legtöbben mégis ezt a párost vizionálják. (2008. május 29.)
.
.
Kimi Räikkönen Kanadában elárulta, egyelőre továbbra sem döntötte el, hogy megújítja-e a 2009. végén lejáró szerződését a Ferrarival és 2010 után is marad-e a Forma-1-ben. A finn azt azonban elmondta, a maranellóiaktól nagy valószínűséggel már nem fog más csapathoz igazolni. (2008. június 6.)
.
.
A visszavonulásáról szóló pletykák ellenére Kimi Räikkönen egyelőre továbbra sem hajlandó pontosat elárulni arról, hogy meddig szándékozik a Forma-1-ben maradni, a ferraris mindössze csak annyit mondott, hogy 2009-ben még egészen biztosan a száguldó cirkuszban vezet, hiszen szerződése van. (2008. július 6.)
.
.
A Santander nevű spanyol bank az előző évben Fernando Alonso miatt lett a McLaren-Mercedes szponzora, a pilóta távozása után azonban maradt a wokingiaknál. Most azonban olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a bank a Ferrari felé kacsintgat, és Alonso Kimi Räikkönen csapattársa lehet már jövőre. (2008. július 9.)
.
.
Az utóbbi időben sok szó esett arról, hogy a Ferrari 2007-es világbajnoka, Kimi Räikkönen nem hosszabbítja meg 2009. végén lejáró szerződését a maranellóiakkal, sőt arról is suttogtak, hogy a finn már az idei szezont követően visszavonulhat. Most azonban egy német lap arról számolt be, hogy a Jégember 2011-ig marad a Ferrarinál és egyúttal a Forma-1-ben is. (2008. július 22.)
.
.
A pályafutása csúcsán járó, bár jelenleg korántsem élete formájában versenyző Kimi Räikkönen visszavonulásával egyre többet foglalkozik a sajtó. A finn pilóta egy német portálnak adott interjújában maga is elkalandozott kicsit, és a száguldó cirkusz utáni terveiről mesélt. (2008. július 28.)
.
.
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo az utóbbi napokban meghatározó kijelentéseket tett. A presidente állítja, 2009-ben is Kimi Räikkönen és Felipe Massa vezeti majd a vörös versenygépeket, és visszautasította a gyenge szériában lévő finnre zúdított kritikákat. (2008. augusztus 31.)
.
.
A Ferrari hazai versenyének helyszínét, Monzát találta legalkalmasabbnak arra, hogy bejelentse, 2010 végéig szerződést hosszabbítottak Kimi Räikkönennel. Mindezt az istálló adta hírül, roppant szűkszavú közleményben. (2008. szeptember 12.)
.
.
A Ferrari az Olasz Nagydíj előtt jelentette be, hogy 2010 végéig meghosszabbította Kimi Räikkönen szerződését, egy olasz televíziós hálózat szerint azonban mindez továbbra sem jelenti azt, hogy a finn valóban addig marad is a maranellóiaknál. (2008. szeptember 23.)
.
.
Fernando Alonsónak már elege van a jövőjét firtató híresztelésekből, és Szingapúrban újra kijelentette, még nem döntött a következő szezonról. A spanyol hozzátette, ha már tudja, hogy melyik csapatnál vezet, akkor azt közleményben tudatja a világgal. (2008. szeptember 26.)
.
.
Fernando Alonso és a Ferrari jövőbeni házassága régóta téma a sportsajtóban, az olasz márka elnöke, Luca di Montezemolo pedig rendre olyan nyilatkozatokat ad, amelyek remekül táplálják a különböző pletykákat.

"Természetesen szívesen alkalmaznék olyan kaliberű pilótákat, mint Hamilton vagy Alonso, de majd talán egy másik életben. Ebben az életben ugyanis Michaelem, Kimim és Felipém van." (2008. december 18.)
.
.
Olaszországi hírek szerint Fernando Alonso előszerződést kötött a Ferrarival, a megállapodás értelmében a spanyol klasszis legkésőbb 2011-től, legalább négy évre, vörös overallt ölt. (2008. devember 28.)
.
.
A nemzetközi sajtóban időről időre megjelennek olyan hírek, hogy Fernando Alonso a Ferrarihoz igazol, és néhány napja ismét beszédtéma ez az ügy. Egy spanyol újság pedig arról számolt be, hogy Alonso már 2009-re is aláírhatott volna az olaszokhoz, ám végül nemet mondott a későn érkező ajánlatra. (2009. január 2.)
.
.
Fernando Alonsót egyre gyakrabban hozzák össze a Ferrarival, az olaszok pilótája, Felipe Massa azonban leszögezte, hogy a spanyol 2011 előtt biztosan nem fog a Ferrarinál vezetni. (2009. január 16.)
.
.
A Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domencali egy interjúban elhintette, hogy Kimi Räikkönen számára rendkívül fontos a 2009-es szezon, mert ennek függvényében döntenek a finn jövőjéről. Mindez azt jelentheti, hogy ha a pilóta idén olyan teljesítménnyel rukkol elő, mint tavaly, nem kizárt, hogy érvényes szerződése ellenére megválnak tőle Maranellóban. (2009. március 24.)
.
.
Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy vajon szerződése 2010-es lejárta után hol folytatja pályafutását Kimi Räikkönen, ám az üggyel kapcsolatban maga az érintett sem tud még érdemi információval szolgálni. (2009. május 10.)
.
.
A Ferrari csapatvezetője, Stefano Domenicali elégedetten nyilatkozott finn pilótájáról, Kimi Räikkönenről, a Monacói Nagydíjat követően. Az olasz szerint a pályán, ahol egyedül a tehetség számít, a 2007-es világbajnok megmutatta, hogy milyen fából faragták. (2009. május 26.)
.
.
Miután lecsendesedett a Forma-1-es csapatok és az FIA közti vita, újra terítékre kerülhetnek a különböző pilótaspekulációk. A spanyol sajtóban természetesen Fernando Alonso Ferrarihoz szerződése a legkedveltebb téma. Az AS című spanyol lap új fejleményekkel szolgált. (2009. június 30.)
.
.
Azok után, hogy néhány nappal ezelőtt az egyik nagy spanyol sportlap írt arról, hogy Fernando Alonso a Ferrarihoz szerződött 2010-re, most már az olasz sajtóban is tényként kezelik a hírt: a kétszeres világbajnok tavaly nyáron két évre aláírt a maranellóiakhoz. (2009. július 9.)
.
.
Közeleg a Finn-rali, kezd megbolondulni a finn sajtó - talán így is összegezhetnénk a Veikkaaja sportmagazinban megjelent legújabb spekulációt Kimi Räikkönennel kapcsolatban. A szaklap tudni véli, a Ferrari pilótája jövőre raliversenyzőnek áll. (2009. július 14.)
.
.
Finnországban már szinte készpénznek vették, hogy az idei szezon végén Kimi Räikkönen befejezi Forma-1-es pályafutását, és átnyergel a rali-világbajnokságba. A Ferrari klasszisának szóvivője azonban cáfolta a kategóriaváltást. (2009. július 16.)
.
.
Bár a Ferrarinak Felipe Massa és Kimi Räikkönen személyében a 2010-es szezon végéig két szerződtetett pilótája van, egyre gyakrabban cikkeznek arról, hogy a vörösökhöz már jövőre csatlakozik Fernando Alonso is. A The Sun már azt is tudja, hogy az olaszok hogyan csinálnak helyet a spanyolnak. A brit lap szerint a Ferrari egyszerűen kivásárolja a 2007-es világbajnokot a szerződéséből, így Kimi Räikkönen már az idei szezon végén mehet, amerre lát. (2009. augusztus 15.)
.
.
Martin Whitmarsh elárulta, a Forma-1-es paddockban nyílt titoknak számít, hogy Fernando Alonso 2010-től a Ferrari pilótája lesz. Ezeket a híreket az érintettek még tagadják. (2009. augusztus 21.)
.
.
A gyenge idénykezdés után Kimi Räikkönen a legutóbbi két futamon is dobogóra állhatott, a sajtó mégsem ezzel foglalkozik, hanem azon pletykákkal, melyek a finn világbajnok jövőjét firtatják. A Jégember csak mosolyog a spekulációkon, és elsősorban arra fókuszál, hogy még idén újabb jó eredményeket érjen el. (2009. augusztus 28.)
.
.
Kimi Räikkönen nem aggódik a jövője miatt, hiszen biztos benne, hogy ha a Ferraritól a pletykáknak megfelelően netán mégis kiteszik az idei év végén, akkor is fog magának elfoglaltságot találni. A finn legutóbb azt is elmondta, a Forma-1-ben képzeli el a folytatást. (2009. augusztus 29.)
.
.
Elmegy-e a Ferraritól, és ha igen, hová tart Kimi Räikkönen? Jelenleg e kérdés körül forog minden az F1-ben. A Daily Mirror biztosra veszi, hogy a Jégember 2010-re a Brawnhoz szegődik, de Spában feltűnően gyakran tűnt fel a Ferrari vendéglátó egységeiben a McLaren sajtófőnöke. (2009. augusztus 30.)
.
.
A hétvégi Belga Nagydíjon megszületett a Ferrari idei első futamgyőzelme, Kimi Räikkönen révén. Stefano Domenicali csapatfőnök rendkívül elégedett volt 2007-es világbajnokuk teljesítményével, mely mindenki számára nagy elégtételt jelentett a maranellóiaknál. (2009. augusztus 31.)
.
.
Kimi Räikkönent 2010 végéig szerződés köti a Ferrarihoz, ám ennek ellenére a sajtóban folyamatosan azt találgatják, hogy hol folytatja a pályafutását. A pletykák legfrissebb verziója szerint a finn a Renault-hoz igazol, ahová vele együtt új főszponzor is érkezik. (2009. szeptember 3.)
.
.
?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat