Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-07-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-07-12

Schumacher, többet ne kísérd a Ferrarit, mert Kimi MINDIG kiesik, ha ott vagy. Kössz.

Én is aludtam már F1-re.. pontosabban a felvételre.. 2007-ben vmilyen oknál fogva elkezdtem felvenni a brazil nagydíjat, pedig nem hittem, hogy Kimi nyerni fog vagy bármi, mert 7 ponttal volt lemaradva hamilton mögött.. de mégis felvettem és a végén mégis nyert és mégis világbajnok lett azzal a futammal. És napi programommá vált, hogy megnézzem azt a futamot. És egy idő után már kívülről tudtam mit mond Palik meg Hájki, Kimi mit mikor csinál és néha bealudtam a közeepén egy 10-15 percre.. éreztem, hogy elálmosodok és kész.

Na mindegy, remélem sem az alonso hírek nem igazak (legalábbis még ne 2010-től hanem majd.. majd.. ráér még) és a legújabbak sem.. Nem tudom miért akarja mindenki csak Kimit kirúgni a F1-ből.. pedig szerintem az egyik legnagyobb név benne.. és ha el is megy jövőre, vagy utána.. ő dolga, meg a Ferrarié.. akkor majd megmondják korrekten és kész. minek kell itt mindenből pletykát csinálni?
Kimi marad a Ferrarinál?*.*
Kimi marad a F1-ben?*.*
Lesz egyáltalán F1?*.*

Már rohadtul unalmas ez az egész, szerintem minden F1+Kimi drukkernek.. így mégis hogy lehetne élvezni a F1-et, mint ahogy lehetett pár évvel ezelőtt?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat