Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. június 11.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. június 11.

Sziasztok!
A tevém tegnap született, el is kezdtem tegnap a naplóírást, de nem sikerült befejeznem mert a hugom jönni akart a géphez, és félkészen meg nem akartam itt hagyni... Szóval most kezdem előről, de a tegnapi napot akkor már csak nagyjából írom le.
Tegnap délelőtt angolt tanultam, mert ma délelőtt volt a középfokú írásbeli vizsgám. Egész jó lett. Jó volt mert egész könnyű volt. Az volt a fura, hogy a vizsga előtti napokon egy cseppet sem paráztam, a többiek meg mind mondták h úristen hogy félnek... Aztán a vizsga előtt, reggel.. hú akkor nagyon szar volt.. tökre izgultam... de mostmeg úgy vagyok vele h túlvagyok rajta, kész ennyi..Szóval nem nagyon érdekel.
Aztán délután kimentem a többiek elé a vonathoz, mert akkor jöttek haza a kirándulásról. A többiek az 5.esek, meg 2 osztálytársam. Én is voltam, csak a vizsga miatt el kellett jönnöm előbb... na hát az nagyon izgi út volt: 1óra busz, 2óra várakozás, aztán 4 óra vonat.. Azért volt szar h előbb eljöttem mert így pont a legjobbról maradtam le: utsó este+ a hazaút. De azért volt jó, mert így az utsó estémen kaptam egy csomó ölelést meg puszit a kedvenceimtől.. tök jól esett, olyan arik.. :))
Na erről ennyit.
Most írnék még 1 csomó mindent, de nem tom ki férne e, szóval mára ennyi, többit holnap, v amikor jövök és írok.
Pusszi mindenkinek, jó8!!
Legyetek jók, Niki



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat