Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. június 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. június 28.

*A*L*O*H*A*
Mai napom nagy semmittevésből állt... Fél11kor keltem fel, nem hagytak tovább aludni :(( Aztán a VIVÁt meg az MTVt néztem felváltva, de mindössze egyszer hallottam a La Torturát :(( Imádom ezt a számot, főleg mert a pasinak annnnyira jóóó hangja van!!! Imádom!!!!! Húúú nagyon isteni az a hang....!!!!! Tök olyan hangulatom lesz tőle, mintha valami homokos tengerparton lennék, nádfedelű napernyők közt, naplementénél, egy buliban, mindenki fürdőruhában, nagy koktéliszogatás meg ilyenek, és a pasi meg énekel.... :o))) Meg kéne szerezni ezt a számot hogy annyiszor hallgathassam ahányszor csak akarom. :))
Aztán kajáltam, spagetti volt az ebéd, aztán a Krisztivel meg a hugommal dumáltunk meg mindenfélét csináltunk, aztán most anyumék hazavitték a Krisztit, és egyedül vagyok itthon.
Este jön haza apum... remélem nem fog haragudni rám, mert tegnap fodrásznál voltam és rakattam bele egy-két szőke csíkocskát... ha ezt megtudja megöl, de számítok rá hogy észre sem fogja venni, mert eddig kétszer is be volt festve szőkésre a hajam és ő egyszer sem vette észre, szóval ebben reménykedem most is...
Ja egész idáig rajzoltam, hát nem valami remekmű de nekem teccik, nem olyan rossz. Egy csajszi lesz ha kész lesz... vagyis csak az arca.
pill, telefon....
oké itt vagyok.. csak anyám hívott hogy el ne felejtsem elindítani a videót, mer fel kell venni a rallyet....
Ma volt a Levi névnapja. Írtam neki egy smst, de elég hülyére sikeredett, mert csak arról szólt h boldog névnapot.. én kérdeztem volna még h hogy van, hogy telik a nyár, vagy ilyenek, de neki sosincs pénze úgyhogy úgysem válaszolt volna, akkor meg minek kérdezzek?...
Hát ennyi.
És akkor egy idézettel zárok.

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just wanna live while I'm alive
IT'S MY LIFE!

Pussz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat