Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. június 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. június 27.

Fú már megint nem írtam az elmúlt 2 napban.
Szombaton volt a Múzeumok Éjszakája, és anyám kitalálta hogy menjünk... na mondom ez is bé izgi lesz.. Vagy 5 múzeumba el akart menni, de mindössze 2ben voltunk, a Rendőrségtörténetiben, ami elég jó volt, meg a Szépművészetiben. A szépművészeti előtt voltak ilyen emberek, akik ilyen láncot pörgetnek összevissza aminek tűz van a végén és tök jól néz ki, és ezalatt meg dobolnak is nekik kézzel, és az egész hangulat tök jó volt!!! (aki tudja hogy hívják ezeket az embereket az írja meg léci!) Na, ez nagyon teccett, és ezalatt rögtön a Zsuzsi jutott eszembe mer ő szereti ezt a hangulatot ami ennek volt, és biztos teccett volna neki ha ott lett volna.
Aztán benn a szépművészetibe volt reneszánsz tánc, meg hastánc, ami engem érdekelt, meg előtte még megnéztük a görög meg az egyiptomi kiállítást is. Az se volt rossz. A reneszánsz táncnál szebb ruhákra számítottam, de ezek se voltak rosszak, a hastánc pedig nagyon jó volt! Jajj azok a ruhák, meg az egész tök jól nézett ki! Aztán ezután kb hajnal 3ra értünk haza, persze hullafáradt voltam, a szar az egészben az volt, h másnap reggel meg 7kor kelnem kellett :/ Délelőtt mama, délután meg kimentünk a Kapcsolat koncertre. Hívtam a Vikit, de ő nem akart jönni, mert mekkora tömeg lesz... basszus egy koncerten nem az a jó ha tömeg van?? Na mind1... Végül úgy mentünk h a hugom, a bnője (Szoni) , meg anyum meg én. Először oldalt ültünk, a kerítésen kívűl és csak kivetőről néztük az egészet. Így kicsit olyan volt mintha csak ott ülnénk kint a fűben és néznénk a TVt, de legalább a mellettünk lévő társaságban volt 2 tök helyes pasi :)) Megasztár jó volt, húú főleg a Tores, és ráadásul a reggae számát énekelte, és ahh... azt imádom! A Jimmy Cliff is baromi jó volt, nagyon teccett az is!! A Lionel Richi szintén jó volt, főleg a vége! Már a Lionel Richie volt, mikor elmentünk 3an (Szoni, Jeni, én) hogy keresünk WCt, és aztán megláttuk a tömeget..."na jó menjünk be egy kicsit"... aztán az lett belőle h bementünk tökre az elejére, de ott nagyon jó volt, mindenki élvezte meg tombolt és húúú... tök jó volt!!!!! Akkor is a Zsuzsi jutott eszembe, mert ő szeret a koncerteken tombolni, és biztos élvezte volna ha ott lett volna :)) Szóval arra jutottam h el kellett volna hívni a Zsuzsit mind2re. Na mind1, legközelebb csakis a Zsuzsival megyek koncertre.
Ja, az vicces volt, mikor mentünk be kb a tömeg közepén volt egy kerítés és a kapun csak úgy mehettünk át h a biztronsági őröktől kaptunk pecsétet a kezünkre. És a hugomnak van valami sebe a kezén ott a hajlatban, amit nemtomhogyhívnak, és a biztonságiőr megkérdezte tőle h ezek tűszúrások e. Oké, télleg úgy néz ki, de egy 12éves gyerekből hogy néz ki??? Szóval elmagyarázta neki h mi az, és aztán bemehettünk, de még mindig ilyen furán nézett az őr..
Na hát nagyjából ennyi, meg már így csomót írtam, összefoglalva baromi jó volt, csak kár h az elején még nem mentünk be a tömegbe...
Na mek. Pussz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat