Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 6.

Ajjh de rég írtam... de mostanában vhogy nincs kedvem. Pedig lett volna miről írnom.. a MotoGP élőben, Fantastic 4, első nap a suliban, 2. nap, Döme, Mózes, Feramo (L), Fornax... És nem írtam.. mostmár mind1, már úgyis cs azt tudnám írni h jó volt meg ilyenek, akkor kellett volna.
Most is csak azért jöttem ide írni h ezt leírjam.. jó nagy észlény vagyok... Na mind1, holnap talán többet írok, majd hamar leülök és írom ami eszembe jut, megállás nélkül.
Most szegény Viki tök szomorú a Pozdi miatt... hülye Pozdi.. megölöm.. !! Mi a fasznak változott meg?? Azthiszi hogy így menőbb vagy mi??? Nem! Csak épp van egy lány aki még mindig halálosan bele van esve, és az estéit sírással tölti MIATTA!!! amiért illyen hülye! Komolyan mondom beszélni kéne az új húdemenőpunksérós fejével.. Minek csinálja ezt? legalább akkor ne nézze levegőnek.. köszönjön neki.! Télleg kéne csinálni vmit h észhez térjen. A Zsuzsi szerint bnője van.. ha miatta változott meg akkor.. akkor nemtommi... de baromi jó munkát végzett a csaj mondhatom... Most olyan ideges lettem.!! Idióta pozdi...
Na jó, oké, inkább megyek.. úgyis mindjárt jön haza anyu.
Szóval jó8



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat