Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. július 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. július 25.

Új képem van az adatlapomon.. nem valami nagy szám, majd később lesz másik.

Basszus most nézem, hogy az előző naplóbejegyzésnél, mikor zárójelben megadtam h hány éves Izébigyó meg Patrik, akkor úgy vette h az a sorszámuk a teveclubos tevéknek. De Nem!!!! most micsináljak??
Jajj de rég volt már István... a szép fekete haja, meg az isteni hangja... Na mind1, hagyjuk.

Épp Tic-tac-ot hallgatok, a Csacska angyalból... tök jó szám. Egyfolytába itt dúdolom.. tic-tac tic-tac, dulce tic-tac..lalalala.... nekem tetszik :) Erről is a néptánctábor jut eszembe mert a Beni kedvenc száma volt, meg erre ment be a divatbemutatón :)

Na de most azért jöttem h Harkányról írjak.
Tehát:
Nagyon jó volt!!!!!
Vikivel egy szobában voltunk, és egy 2személyes ágyunk volt, minden este éjfélig beszélgettünk, egszer 1ig is fenn voltunk mikor a Punk Pasinak írtuk a levelet... A Punk Pasi olyan jó pasi!! Világos haja van és rövid, de középen feketére van festve és valamivel hosszabb.. csak sajna német. Erre elég nehezen sikerült rájönnünk de sajna ez van.. Majdnem mindennap a szüleivel labdázott a medencében, aztán utsó nap átjött az úszómedencéhez két másik némettel, akik amúgy előttevaló nap egy ideig fröcsköltek minket.. Ők is viszonylag jól néztek ki.
Aztán volt még a Gábor és az Ádám... hát ők nagyon jól ugráltak mindenfélét, nagyon jófejek és nem utolsó sorban nagyon helyesek is... de sajna nagyon hülyék is, mindennap más csajokkal voltak....GRR!!! Dehát mi nem nagyon tehettünk ez ellen semmit.
Aztán volt még egy említésre méltó pasi, aki Viki szerint hasonlít Canizaresre, de szerintem nem, na mind1, a lényeg h bé jó pasi volt, szőke, és persze német.
Ennyi..
Ja.. hmm.. :))... majdnem elfeledkeztem valakikről :))
Zwanzig kilóékról... :))) Hát ők is németek, nevüket onnan kapták hogy nagyban társalogtak valami Zwanzig kilo-ról, ami biztos baromi izgi lehetett de mi sajnos nem értettük. Na mind1... Az egyik amúgy tök úgy nézett ki mint a pálzoli! Csak kicsit egyenesebb volt a háta (ezt nem bántásból, bocsi zoli!)

És amúgy azolifejű belökött a vízbe, kis gonosz, pont mikor ugrani akartam! És ezután mikor elmentek, integettem neki(k), és visszamosolygott :) Másnap ha mi még ott lettünk volna, úgy beszélgettem volna velük..... SHIT

Na ennyi.. Amúgy csomót röhögtünk a Vikivel, nagyon jó volt az egész, csak az volt a baj h rövid volt.

Na most mennem kell, lehet h ma még jövök, csak mindjár jön haza anyum.. :/
Nah pussza!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat