Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2007-07-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2007-07-07

Hály evribádi.. evribádi mi? höhh..:D

Jajjjjj annnnnnnyira örülök vminek:) .... tudom hogy gonosz (szenyó Rita:P) és önző vagyok ... Mer embereknek a szakításban szurkolni nem szép dolog ám.... Illetve nem is akarok semmit elkiabálni, mert nem tudom mi lesz... Lehet h az mint a múltkor = gyáva és semmi..
Furcsa egy érzés... Örülnöm kéne hogy végre megkapom amit szeretnék de már mióta... végre tisztajó és tökéletes lenne minden de minden.... És persze örülök is nem kicsit..de csak a ténynek..ha eszembejut... Ugyanakkor egyfolytába ha rá gondolok h mi lehet vele ma meg most meg iylenek akkor tiszta szar... nemtudom miért... valahogy aggaszt a dolog h...nem is tudom mi... tiszta fura:S Ja meg ami viszont rohadtul felbosszantott h arra a kibaszottkurva szülinapi smsre nem volt képes annyit se írni h bú... vagy bá... vagy behh... vagy akármi... Grájjj.... :(:(:(:(:(:(:(


Á nemtudom... Néha olyan fura.. Az én érzéseimbe nem kételkedek... Ő meg..tudom h mit érez... nem vonom kétségbe, és nemtom de ez látszik is..ezt így nem lehet előadni... szóval ez eddig oké is... De néha rámjön vmi és annyira elbizonytalanodom..lehet h csak annak köszönhető h nem én vagyok az only one (jó, de a szívében hiába, ha a valóságban nem..).. de ..nemtudom...ilyenkor mindig elfog vmi... ő mindig azt hiszi haragszom..de nem..nem harag... sokkal inkább... félelem....fájdalom... bizonytalanság...kétségek.. Pedig nem lenne rá okom és nem is kéne... Még a végén annyit parázok h elvesztem.. Szerencse h nem gyakran érzek így.. Ajjjj nemigaz h mindig találok vmit amin parázzak... hülyenikipuffpuff..



-


Amúgymeg hétfőn este Erdély:) Egy hét..tittajó lesz:) Várom már...



Itt meg egy puszi a Vikinek csak úgy mer kijött belőlem :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat