Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. július 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. július 1.

HALI!!!!!!! =))))))))))))))
Szavaztam a reggae-s srácra!! :)))
Hú most ma jó napom van, tök happy girl vagyok. :))))
Épp a Vikivel msnezek. Nem akarok elmenni 2 hétig!!!!
Ma reggel kiporszívóztam a lakást, és közben Lionel Richiet hallgattam, és tök jó volt mert felidéződött bennem a koncert ami KURVA JÓ VOLT!! És jó volt.. :))))
Aztán meg a Gregről nézegettünk képeket a hugommal... a Greg tök jó pasi :)) Ő a kedvencem a Helyszínelőkből meg a Sarah, de még szeretem a Warrickot is meg a Nicket.
Ajj most elment a Viki, mert mennie kell a mamájához :( de még itt van Eszti, úgyhogy vele dumálok egy kicsit. Hát nem tudom mit írjak.
Ja megkaptam a Jamaicás övemet tök jól néz ki!! , de lehet h ezt írtam már.
Na most megyek, mert a hugommal egy közös tevét kell csinálnom..
(K) Pussz (K)


vagyok.
Megszületett hugommal közös tevém, neve Gülüszemű Tevelány [91023 AL] . Jó mi? :)) Egész aranyos lett. Csomót vitatkoztunk, mert ő Warrickot akart meg Grissomot vagy hogy írják, én meg akkor már Nicky Haydent (L), vagy Gereget, de végül egy semleges megoldást választottunk. Az is szóbajött hogy csokitevénk lesz, mondom nemááá!!! Ne ennyit a tevénkről. Lehet szavazni rá had nőjön egy kicsit a hugicám egoja, ráférne... olyan aranyos =))
Megőrültem???? Dícsérem a hugom!! (Na majd ha egyszer veszekszünk és a fejemhez vágja h én csak szidni tudom őt akkor bebizonyítom hogy nem!! Úgyhogy nem törlöm ki. )
Na megyek is , puszika a picike pofitokra!


ismét vagyok.... ma már harmadszorra, de jó :))
cs azért jöttem mer eszembejutott hogy 2 hétig nem leszek úgyhogy le kell fagyasztani a tevémet!! =((((( mire hazaérek asszem 37 napos lesz ha jól számoltam, és lesz egy datija. :)) Csak nehogy úgy járjak mint az előző két tevémnél, hogy volt 1 datijuk, és én hülye véletlenül adtam az egyiknek spenótot, a másiknak meg epres jégkását. És elúszott az az egyetlen kis indurka.pindurka datim is ::( Na most majd jobban figyelek.
Szóval bye-bye, két hétig nuku napló, tevelátogatás.... (nem mintha ez a tevémen kívül bárkinek is rossz lenne, úgysem olvassa senki a naplóm... csak Viki drága :))... de nembaj)
Na megyek, jóéjt drága cuki Tevém!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat