Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-12-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-12-14

Jajj szívárvány szín miért nincs a színek közöt?? Most az illene legjobban a hangulatomhoz.. Tök jó kedvem van :))))))
Na akkor emsélek:):))))
Ma volt délután lányfocimeccs a suliba, voltak a Vikék egy csapat, Viki Zsu Eszti Nádi meg Lili, akkor voltak a kicsik egy csapat, a 11.C-sek, a Loláék (úristen miütött belém hogy lolának hívom má énis???....)meg egy 9.es csapat is volt.. És hú annyira jó volt!!! Először a kicsik játszottak a 11.C-sek ellen, a 11.esek megverték őket 3-2re asszem.. A Vikiék megverték a 11.C-seket 7-0ra.. igen, 7-0-RA!!!!! :DDDDDD Tök jó :DDD Ebből 5 gólt a Zsuzsi lőtt, egyet a Viki és egyet a Lili :)))) Tök fazsák voltak:)) Aztán a kicsiket (most kaptam az infót h rosszul írtam úgyhogy javítok..:) ) 3-0re verték meg, ott 1 gólt lőtt Eszti és ...(ismét pontosítás..:)) a másik 2t Viki lőtte... tök ügyi :) (K)
Aztán a döntőbe a Loláék (áá már megint lola...) ellen játszottak, és hú.... Döntetlen lett a meccs, 0-0, a végén meg a 3-3 ból a Viki gólja volt tulképp a döntő..mer ha az nem megy be akkor nem nyernek.. DE BEMENT!!!!! és NYERTEK!!!!!! Hú hogy mennyire örültek... meg én is mennyire örültem ::DDDDDD Naggyon jó volt látni őket hogy mennyire boldogok voltak... :))) Pedig hogy féltek, Vik meg Eszti is a lolától. (áá.....) , de tök jó volt mer a lola (najó, ma ez nem megy nekem..:) ) csomószor nem bírt elmenni a viki miatt, azt nagyon bírtam mikor ott basszusozott:) Meg a Lili is 2x kábé megállította, és háhá:))) Egyébként najó, jól játszik a lola.. Meg az ő csapatukból én még Renit láttam h olyan jobb volt..ő hátul volt mintha nem csinálna semmit, de egyébként ahogy figyeltem csomó labdát tök jól kivédett..már amennyire én értek a focihoz..:) A kicsiktől meg a Lili volt jó sztem. Tőlünk meg az egész csapat! :)) Jajj annyira örülök nektek csajok:))) Nagyon ügyik vagytok :))
Meg azér a szurkolók is nagyok voltak :P :DDD Főleg a Kiss :D Még a meccsek előtt kért valami lapot h ráírhassa h hajrá 10.A..odaadtam neki a törifüzetem, hogy annak a hátuljára..vagyis a hátlap belsejére ráírják..erre aztán csomó lapra írkáltak.. most nagyon szép a füzet:)) Van benne Zsuzsi, Lili, Viki, Nádas, Eszter, Lola, Gyurcsány, Kicsi, Kéz, meg 10.A felirat, meg egy 11.C- 10.A 7-0, égő, felirat is :DDD mer állítólag azt mondták h csak véletlenül nyertek ellenük 7-0ra...ja, 7-0 véletlenül.. Aztán a Kiss egfyolytába mutogatta fel h 10.A, meg mikor pl a Nádi védett egy jót akkor EZAZ NÁDI!! ott ordibált és kereste a Nádi felirítú lapot a füzetbe aztán azt is lobogtatta :)))) De komoylan nagyon aranyos volt, egyfolytába ott ordibált és szurkolt:))) Meg a Viktor és a Levi.. ők is az utsó meccsnél szurkoltak nagyon meg az elsőknél... a többinél kint fociztak:) De nagyon édesek voltak:)) Csak az volt kicsit izéség tőlük h mikor a vikiék ellen játszottak a kicsik akkor avikiéknek szurkoltak, amikor meg 11.C ellen akkor meg nekik..a saját osztályuknak meg nem.. Ez elég rosszul eshetett nekik ..:(
De amúgy szóval nagyon jó volt nagyon tetszett és milliószoros gratula A CSAPATnak :)))))
Szóval boldog vagyok na:)
Amúgy egészen jó nap volt.. Feramo meg annyira furcsa mostanában... nemtom mi van vele... :/ Egyébként tök ügyes vagyok, túlvagyok rajta:))) :((( Azért kicsit szomorú...de sikerült...és jó .. :)) Szóval inkább nézzük azt h siker és hogy Poz(d)itív :))
Viszont helyette meg van most más.. Vagyis..ő nem olyan.. mint feramo volt... de.. valamiért jobb, valamilyen szempontból meg rosszabb.... Nem tudom..nagyon tetszik... de... jajj nem lesz jó így.....
Hm..mind1...
na sziazstok, grat és pusz még1x csajok, JEE :DD, meg jó8 stb....



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat