Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2009-01-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2009-01-19

http://www.youtube.com/watch?v=K9BkVvd0s5c
váccmájném duju rili keer.. givittumííjeeee.. kozzájmöpornsztaaaaar.. ^^ zsír:D

Nahát majdnem sikerült a pont egy hónap:D Csak tegnap még majdnem éjfélig ezt a művtörit tanultam wááh..:s kiváncsi vagyok.. Egyébként nemmintha elhatároztam vna az 1hónapot v vmi:D csak érdekességképpen.
fúj még mindig de idegesít hogy egy csomó szót piros pöttyökkel aláhúz.. nem nyelvtan dogát írok, nemmindegy?
hm lehet nem kellett volna tényleg előre inni a medve bőrére.. majdnem szószerint, csak medvebőr nemvolt..:D:D de már mindegy úgyis, ennyi volt a vizsgaidőszak azt csá, ha majd meg is tudom az eredményeket, változtatni már úgysem tudok. bár azért jogos volt ez a péntek mivel azt a szipiszupi matekvizsgát meg kellett ünnepelni:) na arra tényleg nagyon büszke vagyok. pedig azér féltem eléggé attól is.. sőt egyébként ha többet tanultam volna vagy nem számolom el a parciális deriválást akkor simán lehetett volna jobb is.. de ne legyünk telhetetlenek..:D
hm beszéltünk esztivel ugye pénteken.. egyrészt a szokásos ilyenkori témáról:D:D (bár javasolni fogom hogy ezt már függesszük fel, kicsit kezd uncsi lenni, bár leginkább nem érdemel annyit h ennyi szót pazaroljunk rá...) , másrészt amit szilveszterkor elkezdtünk, múltkor folytattuk, de még most sem fejeztük be..:D hát elég hosszú téma, éveket ölel fel a dolog:) és ohh mondott egy olyan édeset...sírtam is...:) sosem gondoltam h eszti valaha így megfog hatni..:) de jólesett nagyon..
fú ahogy így játszom vissza a képeket hogy miről is beszéltünk még akkor eszembejutott hogy hogy ültünk, és arról az h a tama milyen szépen eljátszotta már "nekem" (=kérésemre:D) a patiencet..:) de tökéletesen, még jobban mint a robi ott fent..hol is? avalonba.. basszus hát pedig..érdekes:)
jó már ennyit erről..
most írt a gábor msnen.. most hogy dumáltunk múltkor megint kezdi előről az egészet pedig ez egyikünknek sem lesz jó...
azt olvastam múltkor valahol hogy jan24 az egyik szerencsenapom.. akkor lesz tribute feszt.. télleg majd jegyet is meg kell vennem.. na, és elvileg akkor végre dumdumálunk a krisztiánnal..ajh érdekes ez megint.. a hülye bálint itt bekavart..azzal a szilveszterrel... aszittem hogy hűha.. és hűha is lett volna ha nincs az az önző picsa.. ..:D namindeggy.hülyeség.
ajh már ennyi az idő.. megyek eszek vmit meg felhívom az esztert hogy mivan aztán remélem leérek időbe dolgozni:P nna báj.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat