Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-11-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-11-26

Ciao!
Kettőezernégynovemberhuszonhatodikaszombatdélutántizenhatórahuszonnégyperc.
Itt vagyok.
Szóval kedden ugye rosszul voltam.
Szerdán ezért nem írtam töriből, szerencsére, emrt bent volt a diri és magamtól úgyse tudtam volna mindent...azért előtte meg mégsem kéne puskázni..Szegény Vikinek se tudtam súgni, mármint nézni a füzetből, mert állandóan odanézett... Azér jár be mostanába órákra (a másikcsoport matekjára szokott, úőgy hallottam) mer rosszakat hallott az osztályról a tanároktól..
Ezen kívül most nem jut eszembe semmi h mi volt szerdán:)
Csütörtökön ..francián dogát írtunk, sztem nem lett olyna rossz..jó lenne az előző 2es után egy jó jegy..
Aztán tesi,.. kosár..utálok kosarazni...:(
Utána biosz jött, megírtuk a dogát, remmélem hogy legalább egy 3as lesz.. Mer Viki segített..eg Esztitől is kapott segítséget..remélem nem lezs vmi nagyon szar.. Biosz után aztán találkoztunk az Andi-Adri-Barbi-Fanni 4essel, Adri kérdezte a Vikit h mi volt a dogába..Mer a tanárnő általában ugyanakkor ugyanabból íratja velünk meg a C-sekkel a dogákat kémiából meg bioszból is..Úgyhogy ilyenkor mindig kérdezősködés van:)
Na, megmondta a Viki, aztán lementünk büfébe. ott meg a Kazi Dóri kérdezte h mi volt..Mondta a Viki h az Adriéknak elmondta, kérdezze meg őket..:)
Amúgy az Adri olyna fura nekem..meg ez a menő népségek.. Tehát Adri, az Adrián nővére, Beca, szal ilyenek.. Mert... A Ritának meg a Becának Repsolos farmerkabátja van..az Adrinak Hondás pólója.. Holott...sztem az Adrienn még életébe nem ült motoron.. vagy a Rita.. á nemtom..lehet h csak én lgondolom így, és hüyle vagyok...
A menőkről jutott eszembe..a Roletta most a Lukács Robival jár.. aki nem is Lukács hanem Lukácsi.:) Pedig sztem a Fekete Lacival jobban összeillettek..Ja és a múltkor volt benn a MARCI (L)(L)(L) :))))))) Annyira...huhh:))) jópasi:)
Szóval szerda..németről megint elkéstem, Mártinéni jól le is baszott hogy ez már nem az első..aztán dogánál rámszólt hogy ne hisztizzek..(nem is hisztiztem...) Aztán meg támasztottam a fejem, ő meg utánozni próbált és kérdezte h matekon is így válaszolok e vagy vmi ilyesmi... Elkezdte mondani hogy hát ilyet nem lehet csinálni, aztán így belemelegedett és elkezdte mondani hogy hát hihetetlen hogy egyesek milyen viselkedést produkálnak, és ez szemétség a többiekre nézve, és nemigaz hogy ma is mennyimindenkire rá kellett szólnia és miért nem tudunk viselkedni...Vááá... Nemtom mi kéne ennek anőnek hogy észheztérjen má.. Menjen nyugdíjba:)) Ráférne má...
Aztán Zsuzsival, később Csongorral is akasztófáztunk.. hogy elfoglaljuk magunkat..mer tök uncsi volt..
Utána kajáltunk, aztán matek..Megkaptuk a tzket... 3 pont kellett volna az 5öshöz.. ha más feladat van ahelyett ami szemétség volt, akkor megvan az 5ös.. De ajj nemigaz hogy már matekból 4es vagyok... és a hülye tróger meg 5öst írt...5ös aláaláaláalát... épphogy 5ös.. grrrr HETE HETE HETE!!!!!
Aztán hazajöttem.. hazavittük Bogit is.. elkészülődtem stb, azután ugye biliárd megint:)) Először KesziCenterbe voltunk de hát az szar volt..szar azstal, szar ütők..vagyis dákók:), szar volt mindne, csak 4en lehettünk egy asztalnál, és drága is volt... Úgyhogy egy óra se telt el, átmentünk a KSKba.. De oda a Viktor már nem jött.. mer neki másnap suli volt..
Átmentünk, ott 2órára kivettük az asztalt, jót játszottunk:))) Ja, a Keszi C.ben úgy voltunk h először mi asztalunknál játszottunk mi 4en csjaok, aztán a nyertesekkel, (viki+én:) ) játszott a Viktor-Csongor.. Kiss meg Zsuék ellen.. A KSKban meg.. hú, asszem először úgy volt h Kiss-Zsu-én az Eszti-Viki-Csongor ellen, így asszem 2x, aztán sorsolással Eszti játszott a 2 fiúval mer a fiúk együtt akartak lenni, utána meg a Csongor mondta h vele vagyok szal én voltam a fiúkkal..de a Csongor egy csaló..! Mondta h csaljunk mondtam h akkor nem leszek vele..mikor meg előtte még nem vele voltam akkor is..csomószor jött mikor nem kellett volna.. Mind1, amúgy nagyon aranyosak a Kissel együtt..mikor hülyülnek..hógolyóznak vagy hasonló..:) sztem.. Meg jó volt a játék is..csak a végére már picit fáradtak voltunk meg oylan uncsi volt.. de jó volt:)
Aztán hazajöttünk..
Pénteken meg szerencsére nem volt suli.. :))
Fél10kor keltem, aztán elmentünk az IKEÁba, ettünk, utána körbenéztünk.. meg vásároltunk..Hú oylan jó..vannak ilyen kis helyek berendezve mint egy szoba..fürdő..vagy konyha..és oylna jók.. Tök jól megvannak csinálva, ..:) Meg eldöntöttem hogy majd átrendezem a szobám..vagyis legalábbis picit..mer nagyon nem lehet.. meg majd ha végre elköltözünk akkor én magam fogom berendezni a szobám úgy ahogy én akarom:) Meg de várom h saját házam legyen.. és akkor az egészet én rendezhetem be majd.. najó a férjemmel:) De ÉN :)) Tök jó lesz a szobánk.. szép nagy ágyunk lesz:)..ilyen függönnyel:)) ..meg lesz egy gyerekszoba ..és az is tök aranyos lesz..babrózsaszín és babakék:) Na jó..kicsit talán előre eltervezem a dolgokat.. de annyira jó lsz:) Már scak arra avgyok kiváncsi hogy ki lesz a férjem:)
Szóval angyon tetszett az IKEA.. kaptam egy szív alakú, angy piros bársonyos párnát..oylan szép:) Meg egy puha babakék takarót..vagyis hát nem takaró..inkább csak ilyen ágy letakaró vagy mi a fene..szóval nem takarózni kell vele:)) Meg egy ilyen gyagya plüssállatot.. nem hasonlít semmilyen álatra..cska eg ylény..és ráadásul kék:) de oylan gyagya hogy az már aranyos:D
Aztán anyu vásárolt még egypár dolgot utána átmentünk a Corába..az szar volt..
Aztán hazajöttem, gépeztem, utána elindultunk hogy megyünk a Pecsába valami táncbemutatóra..volt hastánc is úgyhogy tök jó lett volna:) De 4en voltunk és úgy 12ezer lett volna a jegy..kicsit sok azér..szal inkább elmentünk moziba h akkor már csináljunk valamit.. És megnéztük az Egy szoknya egy nadrágot... Hát..haláli:DD Nagyon jó volt, tö vicces film :D:D:D Nekem nagyon tezstett..:D:D Meg a sztori..meg az a 2 ukrán pasi..meg mikor a apsi csajt játszik..nemsemmi:D:D Tetszett..:)
Este fél11kor értünk haza.. Fürdés stb.. Anyu elment apuér, mire hazaértek én már félálomba voltam..
Reggel meg az volt az első mikor apuval bezséltem, hogy miért nem bírtam felvenni a telefont mikor hívott.. Utálom..hazajön és rögtön veszekszik.. ráadásul nem is hallottam h hív...:(
N amind1.. Ma cska leckét írtam eddig..meg elmosogattam, most itt vagyok, de msnen nincs senki érdekes..
Megyek is el, mindjár lejár az időm...
Na pussza:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat