Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2007-07-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2007-07-29

ő: Jéé, a Niki mosogat? Ezt le kell fényképeznem..
én: Mindig a Niki mosogat....
ő: Jó de azért volt idő mikor nem éppen...
--> régi szép idők:D:D

Ma ismét itt van mein lieber Mann:) Úgy szeretem..:) Kimegyek az utcára és a látvány: felhajtott BMW-motorháztető, és 2 láb.. aztán felegyenesedik egy pocakosodó meztelen felsőtest..:D:D Annyira ho-ho-ho...:) Na jóh el ne szálljak már...
Meg itt voltak Izolda meg a Feri... Izoldát is imádom, olyan kis életrevaló nőcike:)
Tegnap meg Victorym töltött itt pár órácskát..kár h csak pár órácskát.. De megnéztünk egy nagy erkölcsi tartalmat hordozó filmet:D:D Meg dumáltunk csomót.. Vikit is szeressük:) Most mindenkit szeretünk:DD Nem, de tényleg.. akárhogy volt van lesz, Viki akkoris fontos része az életemnek.. még ha épp gyűlölöm is (bár ilyen csak pár napig volt..).. mert közömbös sose.. és ez valami..:) És asszem okés lesz minden azért:)
A nagy szeretésmániámba meg most egyvalaki nem fér bele csak.. Aaaaannyira jó hogy pont ő nem... Utálom... Nem csak őt, a szitut, az egészet... Olyan fura... mikor barátok voltunk nem panaszkodhattam emiatt merthát miért kéne írnia vagy valami.. csak barátok vagyunk.. Aszittem most hogy nem, így majd megváltozik valami.. de semmi... legalábbis az ilyen szempontú hozzámállását illetően... Faxah. A legjobb még hogy folyton úgy kell éreznem h valami nagy megtiszteltetés ha ír vagy felhív v vmi.. Ő neki is van egy témája amiben úgy érzi h ha megteszek vmit az olyan mintha vmi húhára megtisztelném...(ez most más tészta, nem nyilvános). Tökre szar.. Folyton az a beszélgetés jut eszembe.. a Ballagás előtt.. Hogy 2 ember attól h szeretik egymást, feltétlenül boldogok-e együtt... MIÉRT??

Most meg megyünk Bikinire hehehe:)

Neked meg csak annyit babám:
"Sometimes I run
Sometimes I hide
Sometimes I’m scared of you
But all I really want is to hold you tight, treat you right, be with you day and night
Baby all I need is time."



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat