Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. július 18.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. július 18.

Itthon vagyok!
Hazajöttem a néptánctáborból, NAGGGGYON JÓ VOLT!!!!!!!!!!!!!

Úgy maradtam volna még!!! Tök jó Józsi bának mer ő még marad ott 2 hétig. És együtt lehet az Istvánnal! Nem mintha ez józsibát kicsit is érdekelné, de én tök happy lennék az ő helyében.
Tök szar volt mer szombat este láttam utoljára, akkor is tök hamar elhúzott, de nemtom hova mer ő mindig ott van, na mind1, és vasárnap reggel meg nem volt még ott mikor mi eljöttünk és így csak István bácsinak tudtam megmondani h mondja meg Istvánnak h üdvözlöm.

Volt ott még 2 pasi, Patrik (16) és István= Izébigyó (16) , ja és akiről az előzőekben írtam István az 19 éves, és a 16éves István pedig Izébigyónak hívom h így meg lehessen különböztetni... de logikus vagyok...

Patrik is tök helyes volt, kicsit hasonlított Istvánra, egyébként tökre meglepődtem rajta mer tavaly naggyon ronda volt!
Izébigyó meg nem volt valami helyes de nekem először ő teccett... aztán rájöttem h milyen bunkó és paraszt úgyhogy már nem tetszik.

Amúgy a tábor jó volt, mindenfélét kézműveskedtünk meg naponta 2x2 óra tánc volt, rimócit tanultunk. Pénteken voltunk Miskolctapolcán barlangfürdőbe, egyébként végig a táborhelyen volunk.
Mikor semmi közös dolog nem volt akkor általában a fiúkkal voltunk. A Beni a legjobbfej, tökjóban lettünk, utsó este át is jött az összes fiú, de Zsuzsanéni nem tom hogy de megtudta h ott vannak és átzavarta őket. :(
Na mind1, a lényeg h b jó volt a tábor!!

Most megyek Harkányba Vikivel, már tökre várom h végre elinduljunk!!

Pusszika mindenkinek!
Éljenek a Csajszibarackok. :))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat