Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. november 5.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. november 5.

Tök kár tegnap nem tudtam írni naplót pedig a mozi tök jó volt :))
Csak mikor hazajöttünk akkor anyu már mondta h ne gépezzek meg apu jött ma hza és ő azt mondta h hétvégén nem tanulhatok..fasza..szal tegnap este még trit csináltam..persze nem fejeztem be de majd valamikor..
A mozi nagyon jó volt izgibb volt mint mikor a Renivel mentem..nemtom a Renivel nem tudunk olyan sok mindenről beszélni..:/
Úgy kezdődött h anyu kivitt az állomásra de én hülye akkor jöttem rá h egy órával később kéne ott lennem ,mikor már a lépcsőn mentem fel...végül az lett ha mamánál voltam addig ,onnan mentem a Vikihez ... ő épp a Marcival volt, ott álltak a házuk előtt szal megkaptam a 12.puszim a Marcitól :) Tök ari mikor puszit ad mer borostás az arca és szúr picit de nagyon ari :)
Aztán ő elment mi meg fel, Viki egész hamar kész lett, mentünk h találkozzunk Esztivel meg Zsuval.. De csak Eszti volt ott, azt mondta h Zsu nem is fog jönni mer vásárolni van az anyukájával..hm..
Elindultunk ,jegyet vettünk, beszélgettünk ilyenek.. Aztán a vonaton jó helyünk volt:) Dumáltunk ott is, aztán a Westend előtt meg találkoztunk a magyartanárnővel.. Ráköszöntünk ő meg megállt h hát mi hova jöttünk meg h várunk e még valakit..gondoltam rá h megkérdezem h és a tanárnő?.. de nem akrtam h.. szóval inkább nem...
Aztán Viki felhívta anyukáját mer elfelejtett szólni neki h moziba jön... Mikor anyukája megtudta h már pesten van, mondta h menjen hozzá a munkahelyére..Mondtuk Vikinek h hívja visza és legalább próbálja meggyőzni h ha már úgyis ott van akkor már had maradjon.. visszahívta, megkérdezte h legyen eljutni a munkahelyére a maradást meg szóba se hozta.. Nemtom, sztem lehet h megengedte volna az anyja, meg ha a fociért ki tudott állni ellenne akkor most ezt mér tudta volna legalább megkérdezni, hátha...mondjuk az tuti h én nem jöttem volna csak úgy el itthonról h nem is szólok h moziba megyek... Na lekísértük a Vikit a metróhoz, aztán visszafelé meg futottunk mer félórával a kezdés előtt át kell venni a jegyeket és h még odaérjünk..Jól nézhettünk ki:)
Átvettük jegyeket, elmentünk wcre, kimentünk a tetőre, Eszti megmutatta a Jégteraszt.. Vettünk popcornt meg kólát.. és most a Szlobi Mátéval találkoztam:) Meg még azt a fura pasit láttam de mást nem viszont az kizárt h csak 2en voltak:)
Mentünk volna be a terembe de aki a jegyelvevő azt mondta h majd 5re menjünk vissza mer addig tart az előző film..tök jó mer a mienk meg akkor kezdődik, na mind1, ott álltunk, a végére mármindenki csak ott állt, jó sokan lettünk.. 5után pár perccel beengedtek minket, elkezdődött a film, Egy cipőben. :)
Hááát nemtoom... Az eleje nem tetszett ,már kábé a felénél tartottunk és mondom mivaan? ..akkor úgy nemsok értelmét találtam az egésznek, kicsit döcögősen indult, de a vége jó lett , az tetszett:) Cameron tök jól nézett egyébként ki, tök jó ruhái voltak, kis Tingli-tanga :)) Meg az öreg nénik azok naggyon jók voltak:))
Aztán film után elmentünk McDonaldsba DE! én nem vettem semmit:) Viszont ott volt eladó a Stampok Tomi..vicces:) Olyan fura volt ott... meg sztem sokkal idősebbnek tűnt abban a cuccban..
Aztáán..leültünk kint egy padra míg Eszti megette a McFlurryjét..(asszem így írják..), utána kimentünk a vonathoz.. Ott jókat röhögtünk meg minden:)) Utána mikor leszálltunk , elkísértem az Esztit haza, ő meg lent még megvárta velem anyumat aztán ment fel..
Hát nekem tetszett a mozizás, eltekintve attól h 4es moziból 2es lett... de jó volt. :) Csak nemtom..nem lett volna rossz ha mind a 4en ott vagyunk.. de legközelebb nem megyek és akkor nem zavarok senkit...

Nah ...ma... reggel felkeltem.. zenét hallgattam,..törit csinálta..hajaj nemtom hogy fogok ebből tzt írni..:/
Aztán anyu elment apuért, hazajöttek, ettünk... elvoltunk...
Hívott ma Zsuzsi h megadom e német házi... megadtam ..én beszéltem volna még vele de hallatszott a hangján h kicsit most nincs kedve hozzám... Szerintem most valami baja van velem csak nemtudom hogy mi... Mer ha meg van akkor mondja meg. Ő mindig azt írja h ha bajunk van akkor azt mér nem lehet a képébe mondani..akkor meg ő is mondja ha baja van és ne mástól tudjam meg... szal ha ő azt mondja akkor tegye is úgy....vagy..áá nem értek én ehhez...ő tudja
Jajj mindjárt suli...holnapután!! És megint Feramo...kiváncsi vagyok most hogy fog érinteni ha látom megint..3 hét után... remélem semmi nem lesz..jahj... félek :)
Na megyek, "ennyire futotta csak az időm" :)
pussz



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat