Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. november 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. november 1.

November 1.,Mindenszentek...most jöttünk haza a temetőből...Nem szeretek temetőbe járni mer az tök szomorú.. (Épp 2pac Ghetto Gospelt hallgatom, a múltkor láttam a klipjét tök szomorú az is :( )
Voltunk mindenkinél a temetőbe akihez ugye szoktunk menni ilyenkor...meg a mama apukájkájának a sírjánál is ahova évekig nem mentünk,nem tom mér aztán tavaly mondtam apunak h oda nem megyünk? De csak a sírra emlékeztem meg hogy hol van, hogy kié azt már nem tudtam..És ők meg már nem is tudták hogy ott kivan.. mondom jóvan..aztán megmutattam nekik és most megint mentünk oda.. Meg voltunk apunak egyik régi barátjánál is..én nem ismertem őt mer 92be halt meg amikor én még csak 2 éves voltam..és ő meg 26..milyen szar lehet már 26 évesen meghalni...Hozzá is minden évben elmegyünk..de szegénynek a sírján sosincs valami sok virág,de mi mindig rakunk valamit meg egykét mécsest ha ott vagyunk..tök szar lehet ha valaki meghal aztán meg megfeledkeznek róla..vagy ha nem is feledkeznek meg róla de pl már öregek a rokonai és nemtudnak kimenni vagy meghalnak ők is vagy mittomén...én nem is akarom h legyen sírom mer aztán előbbutóbb meg tökre el lesz hagyatva..Majd ha meghalok akkor még előtte közlöm h engem hamvasszanak el és csináljanak a hamvaimból gyémántot..amekkora kijön belőlem, azt rakják valami szép üvegdobozba és az meg majd öröklődik a családba és akkor sose lesz elhagyatott sírom...
Meg szegény unokabátyám...10éves volt mikor meghalt..:( Olyan szemét az Élet, miért kell az embereknek ilyen fiatalon meghalni??
Nah,...így az elhagyatott sírokról jutott eszembe még, hogy jövőre majd kimegyek koradélután valakivel, és minden síron meggyújtok majd 2 mécsest ami olyan elhagyatottabbnak látszik.. Remélem ez majd eszembe fog jutni jövőre is..
Aztán még megygyújtottunk egy-egy mécsest a hugomml ott a közösnél..a Keresztnél,aztán jöttünk haza..
Ja,találkoztunk a Lengyel tanárúrral..neki se lehet valami jó,ugye a lánya meg az unokája egyszerre... :(
Meg a Szabinának..mostanába halt meg az anyukája..öregem,ha nekem..áá én belehalnék..Nem bírnám ki Anyu nélkül..meg Apu nélkül se..sokszor összekapunk de ha nem lennének én meghalnék... Múltkor pont ilyet álmodtam..és annyira szar volt reggel meg tökre örültem h az egész csak álom volt..Persze az ilyen szar álmokból nem tudok felébredni. amikor meg jót álmodok abból meg mindig felkeltenek..pl a Feramos..
Na itthon meg elmentünk a szomszéd utcába szintén a hugommal, és meggyújtottunk egy mécsest ott az út szélén ahol Mircit elütötték tavalyelőtt, meg itthon a kertbe Monti sírjánál..(Tudom Andris h túldramatizálom a dolgokat, ez van!)
Na ennyit a Halottaknapjáról mer nem szeretem a Halált..
Tegnap ugye Viki írt smst h este beszélhetnék msnen...Na én fenn is voltam msnen megint csak miatta, nem jött...Csörögtem 2x,írtam neki egy smst is h mivan nemjön? de ő baszott jönni...Csak nemértem hamár Ő írja h jöjjek fel este msnre, és ő meg nemtud akkor legalább egy smssel tiszteljen meg h bocs nemtok menni... Szóval...jólesett....
Még tegnap este, ezek előtt, a hugom felolvasott valami rövid tesztet, amiből kiderült h én úgy gondolkodok mint egy pszichopata gyilkos.. dejó tudni :)) De szerintem emg tök egyértelmű volt a válasz de senki más nem találta ki.. na mind1, majd még kérdezgetek embereket, hátha rátalálok egy rokonlélekre.. :)
Este volt atvben a Két tűz között, már milliószor láttam de azért megnéztem egymillióegyedszerre is, szeretem, sztem jó film :)
Reggel megint tök későn keltem..aztán anyuval megcsináltuk a fasirtot.. aztán anyu elvitte aput a Keletibe a vonatjához..utána még anyu kiment a Judithoz, aztán hazajött, itthon volt egy kicsit aztán meg kimentünk a temetőbe amit mg már írtam...
Most jut eszembe, én ma 3 fasirton meg egy kürtöskalácon kívül nem is ettem semmit.. Na lehet h mindjár megyek enni..
Jaj... fel kéne hívnom a Renit h csütörtökön mehetünk moziba.. Sztem akkor nem fogok menni a focit nézni.. de az is lehet h nézem a focit és akkor estefelé megyünk moziba csak akkor majd meg kell érdeklődnöm h mikor lesz a foci.. meg attól függ h este a Renit elengedik e.. remélem engem igen, nem vagyok már kisgyerek..
Jobb lenne egyébként este menni moziba.. az is lehet h nem megyek focira csak este moziba:) Nemtooooom.... Annyira nincs kedvem elmenni.. feleslegesen meg nem akarok ott ücsörögni... Majd rámfogják h nem érdekelnek a barátnőim de nem érdekel, ha ők úgy fogják fel.. Meg én már voltam elégszer a Vikit focizni nézni.. ő meg mitnemondjak.. 4év alatt egy néptáncfellépésemre se volt képes eljönni... mindössze egyszer vagy kétszer volt ott 10 percig egy próbán.. Ez is jólesett.. na mind1...
Ááá nemtom..majd meglátom h megyek e..
Múltkor este beszéltünk Fornaxszal..baromi jó volt... az egész csak veszekedésből állt.. h ez nem jó így meg az nem jó így.. és mindennek én vagyok az úgyis hiába próbálok bármit csinálni nem lesz semmi sem jobb..........
Meg.... jajj .... úgy írnék még valamit de ... miért tudja mindenki elolvasni a naplót??? shit....
Inkább megyek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat