Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 27.

Hali (-hali, hahó-hahó, hej Rolli-Pollie-Ollie..:D)
Ma..reggel Vikivel együtt mentünk suliba gyalog, bezsélgettünk csomó mindenről. Meg láttuk a Lengyel Viktort, tök helyes:) Mikor még a Kőrösibe járt mindenki Szőke Buzinak hívta... szegény, sztem tökjól néz ki..:)
Aztán már a sulitól 2percre voltunk, mentünk át az úton, és láttuk h kicsit messzebb ott jön mögöttünk a Tomi..nem foglakoztunk vele különösebben, mentünk tovább, aztán egyzser csak ott termett mellettem és kérdezte h mennyi idő van még h odaérjen.. akkor már kb egész volt, és kérdezte h ha siet akkor szerintünk beér-e még.. tök aranyos volt:) bár kicsit stréberesen hatott, de gondolom csak nem akar elkésni már a második nap. ..Aztán elfutott,mi meg nem,úgyhogy elkéstünk :)
Francia semmi
Huhúúú tesi előtt az öltözőbe mit tudtam meg.. sztem volt benne egy kis tervezés a Vica részéről (mint mikor mondta h majd a terembe ad Áronnak puszit.. :/).. Az volt h épp vettem fel a cipőm,mikor mondta a Nórinak (akit szerintem baromira foglalkoztat ez a téma..) h "Írta az Áron h szünet után jön suliba.. Mer ugye eddig kórházba volt szegény a torkincájával..de azér írja nekem h kéne neki egy kis pia..hehe.." Jee.. :) Viszont.. hát ezt most így fura írni, de már annyira.. az nem igaz h nemtetszik... de.. tehát. jól jött ez most h nem volt 2 hétig suliba, aztán még 1 hét szünet,így 3 hétig nem látom..szal jó mer talán majd el tud felejtődni.. Meg arra jöttem rá (és ezzel magyarázom a nyári szünetet is..) h ez nem igazi szerelem és csak olyan...nemtommi.. de..amikor ott van akkor nagyon tetszik és érzem h nekem ő kell.. de amikor nincs..akkor meg.. persze, hiányzik.. de mégsem annyira... Jó Andrisnak h ilyen könnyen el tudta felejteni Evelint.. Jah, ha már Andris.. tegnap este közölte h túlérzékeny vagyok.. >:( :)
Tesin zenés kondi volt... a zene az naon magas szintű volt.. :))) De végülis nem volt rossz.. :) A kondi meg fárasztó volt... súlyzóztunk meg szteppeltünk pad nélkül egy picit, meg talajon mindenféle izmokat erősítettünk..
Biosz semmi
Német duplaórán ugye megnéztük a filmet, Lola rennt---- óriási fantáziária utaló cím :)) Magyarul talán A lé meg a Lola a címe de az nem tuti.. Nekem tetszett a film :))) Érdkes volt, meg igazából nagyon története nem volt, csak egy alapszituáció amin 3x végigmentek.. de ..tetszett :))
Aztán németről negyed órával hamarabb elmehettünk mikor vége lett a filmnek, meg Hudra elköszönt,szünet után már jön Mártinéni, és mondta Hudra h jó volt együtt de azér már várja h viszajöjjön Mártinéni.. :))
Elmentünk kajálni, kajálást még kicsöngetés előt sikerült befejezni..
Aztán lementünk Zsuzsihoz..aztán elmentem Esztivel kajálni.. aztán büfébe is .. aztán felmentünk matekra.. matekon semmi izgi..
Csak dupla óra.............:/ És persze Rózsanéni 2 percig még benntart minket kicsöngetés után de azt már megjegyzi ha negyed percet késünk bcsöngetés után..
Aztán matek után Bogival hazajöttünk busszal.. Jókat röhögtünk :)) Aztán mikor jöttem haza, az Iláék háza előtt ott állt az Ila meg a Niki, Adri, meg egy csaj..talán Anita.. Fú tök rég találkoztunk az Ilával :))) annak ellenére h szembeszomszédok vagyunk..még csak látni se láttam.. Na, de most akkor már ha így összefutottunk ott maradtam velük dumálni egy keveset... Amúgy bírom az Ilát főleg mióta túlléptünk a gyerekes marhaságainkon.. :) Sztem jófej meg nagyon aranyos csajszi :)) Most mikor meglátott az utcasarkon mikor fordultam be így hangosan elkezdi: "Ez a Niki?? Jééé ez a Niki!! Meg se ismertelek má!! De rég láttalaaaak!!!" :)) Aztán első kérdése az volt h mi van Dömével/Áronnal... :) Megbeszéltük h semmi, aztán mindenféléről még beszéltünk..De most.. hát baromi fura volt.. ott magyarzott h ő ismeri több mint a fél suliját és hát igen és hogy mennyien bírják őt és ha azt mondja apasijának hogy.., akkor a pasija azt teszi..blabla.... szal tisztára elvolt szállva magától, meg okosabbnak és jobbnak érezte magát a többieknél..vagyis inkább a Nikiéket basztatta mondtam is neki h gonosz.. Aztán be kellett mennie, úgy berohant h még puszit se adott..Hát most ezután a beszélgetés után a véleményem róla.. kicsit megváltozott.. fura..
Aztán benn meg kinn ült Gyöngyinéni.. (mármint a kapun belül, de a házon kívül.. :) )..épp volt nála egy csaj, tanította.. de Gyöngyinénivel is beszéltünk egy csomót, főleg a magyar tanárról mer ugye a lányának a volt pasija az most a tanárnő pasija.. Meg ilyen hasonló témákról bezséltünk, aztán megetettem a macsekokat (most kemény 9 macska eszink nálunk..), bejöttem, nekiálltam csinálni az irodalmat.. még most se fejeztem be de nemrég jött Eszti msnre, rá vártam h majd megkérdezem az első feladatot mer már csak az hiányzik.. Szal megyek is h legyen még időm leírni szép lapra szépen meg kidolgozni blabla.. szal megyek, páááááá :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat