Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 26.

Ma nem volt rossz napom..
Cs még mindig szar néha amiatt...ami hétfőn történt...de mikor elolvastam észrevettem h rosszul írtam..fogalmaztam vmit...cs már nem tudtam kijavítani..:h miért pont ő..az egy dolog h ő volt a kedvencem..de ugyanígy szarul lettem volna ha nem ő..mind1 ezt cs úgy írtam.
Húú annyira tud bosszantani mikor valaki nagyban prédikál valamit holott az meg pont ellentmond az elveivel!!! Meg sztem ebben a helyzetben ő dettó ugyanígy tenne..de ez van.
Ma francia előtt ültünk kint..és egyszercsak jön Erika néni egy sráccal.."bemutatom az új osztálytársatokat.."..hehh..Tóth Tominak hívják,a Kőrösibe járt szal évfolyamtársak voltunk 4 éven át de én abszolút nem emlékszem rá! Viki már kijelentette h neki nem szimpi..Tündi megalapította a SZETTE-t,hát igen,ez vall rá...Ez Tündi..Nekem még nincs róla véleményem,nem szóltunk még egymához egy mukkot se,de így most szimpinek tűnik..Csomóan mondják h..nemtom mit mondanak róla :) .de nem jót.Hát majd megismerem,aztán megtudom milyen.
Németen semmi extra. Irodalmon..ott se.
Töri előtt lementünk az atlaszért a szekrényhez..kinyitottam a szekrényt,szedem ki az atlaszt erre Vik rámszól h de még nincs itt Mmmmmmm... és??????? akkor nem szedhetem ki?? Na mind1 otthagytam akkor várja meg...
Mikor mentünk le,akkor szembejött megint Döme..Tök szar h én meg nem tudok neki köszönni..mindig egymásra nézünk,de..nemtom én nem merek..Azt is már csomószor megfogadtam h legközelebb köszönök a Zolinak..de..az se jött még össze..á tudom h hülye vagyok..jó lenne már túllépnem ezeken..
Most így köszönésről eszembejutott..tegnap jöttünk ki Esztivel a ruhatárból és ahogy fordultunk be,pont jött a helyes angoltanár és majdnem belementem..15 centire voltam tőle.. :) ..és ott néztem a szemébe már megint és semmi bocsánat vagy csókolom...csak kussba mosolyogtam,megkerültem aztán mentem fel..tök hülye vagyok,tanár szal simán köszönhetnék neki..Biztos visszaköszönne :)..de így meg tök idétlen h cs egymásranézünk azt ennyi..biztos azt gondolja h milyen tiszteletlen diák vagyok.. :)
Töri..megírtuk a javítódogát,Eszti mellett ültem,segített,vagyis róla néztem mindent :) De 5ös nem lesz a doga tuti,nekem a 4es is bőven megfelel :)
Aztán míg dogát írtunk Viki odaült Zsú mellé aztán már ott is maradt,mellém meg írás után odaült Eszti.Leírtam róla az irodalmat..mindig elhatározom h figyelek és jegyzetelek órán de valahogy mindig elkalandozok..a jegyzetelés meg nem jön össze..Na,leírtam,aztán meg Viki leckefüzetét nézegettük :DD
Föci előtt Esztit elkísértem Dórihoz,és ott voltak Viktorék.Márk elkezdte masszírozni a vállam és elkezdi h mikor masszíroztak utoljára..mer tiszta kemény vagyok.. :)
Föcin megírtuk a tzt.Háát..nehéz volt..egy csomó mindent nem tudtam cs tippeltem..de olyan hülye feladatok voltak...
Tesin röpiztünk,Zsuzsanéni meg kivitte futni azokat akik még mindig nem futották le a 2000et..A röpi jó volt,ma teccett :))) Viki meg besértődött..aztán szokásos.. :)
Ofin..általános dolgok,aztán bemutatkozott nekünk a Tomi..aztán megdícsért minket Erikanéni a műsor miatt :) ..meg mondta h mennyi tanár megdícsért minket..Télleg jók voltunk..de sztem azér a dícséretek nagyrésze Erikanéninek jár..Bármennyire nem szeretjük,ő adta az ötleteket,ő állította össze,ő hajtott minket h csináljuk..mondhatta volna h olvassunk verseket fel ha mi ezt nem akarjuk..de nem,ő bízott bennünk :)..De azt vettem észre h mostanába szertejük Erikanénit..bár múltkor mondtam Vikinek h Erikanéni jófej,erre közölte h beteg vagyok..szal nem mindenki van így ezzel de én már bírom.Meg az is jófej tőle h..nagyon jól tudja h a fiúk cigiznek és piálnak de semmit nem csinál..csk mondja nekik h legalább az igazgató ne lássa..Simán beírhatna nekik..Kirándulásokon is...ott is jófej..meg mondta már 1x 2x h neki mind1 az öltözködés..mikor Juhit lecseszte az igazgató a pólója miatt..Bírom:)
Meg mondta h szeretne kiosztani írásbeli dícséreteket azoknak akik több szöveget vállaltak,sokat segítettek,filmet vágtak,hasonlók..mondom jó azaz én nem. :) De végülis úgyse megyek semmire a dícsérettel szal mindegy is volt de nagy meglepetésemre én is kapok :) Viszont a Vargi egy másodpercet se áldozott a műsorra..ő nem köteles ránk,alábbvalókra pazarolni az idejét..hülye p*csa..Boti mondta is h ezt fel kellett volna azér hoznia Erika néninek..Boti is sokkal..nyíltabb mostanába..meg jobban hallatja a véleményét :))
Jah,Erikanéni továbbtartotta az ofit,gondolom gondolta h nincs már óránk..csak mi Esztivel menni akartunk gyógytesire..de nem mentünk mer ofi után kajálni voltunk mer 8.óra után már nincs kaja..aztán már elvoltunk késve..meg kedvünk se sok volt..:) Szal 4en hazamentünk.Vikivel bementünk boltba.Aztán hazament mindenki,lementem mamához,megnéztem a Csacskát :) Meg a Charlie majom a családbanból egy darabot néztem..váá h az mekkora baromság..
Aztán jött anyu,hazajöttünk,cicáztam,tanultam,telefonáltam..
Megy a Megaválogatás..huhúú..érdekes énekhangok.. :D
noplace, mek



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat