Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. október 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. október 21.

Gyerekek!!!!!! Megcsináltuk!!!!! Sikerült a műsor!!! :DDDDDDDDD
Tök jó volt szerintem, nekem nagyon tetszett. :) És úgy vettem észre h a közönségnek is.. :) Meg a tanárok..egymás után jöttek oda hozzánk hogy milyen fantasztikusak avgyunk,és h ilyet még nem láttak,meg ezt nem lesz könnyű felülmúlni... :) Jófejek voltak .. :) Meg azért..szóval jólesik azért az embernek ha megdícsérik amit csinált..még akkor is ha az illető nem vett részt a megcsinálásban..és nem is szerepelt benne sokat...de mivel az osztályom, ezért örülök :))
Meg jó volt , műsor előtt Balu bíztatott egy csomót :) Meg..volt valami ami nagyon tetszett..mielőtt elkezdtük a műsort..a Viki megölelt bíztatásképp... aztán jött a Paulusz Niki is h ő is kér egy ölelést..akkor 3an ölelkeztünk..aztán jött mindenki lányok sőt fiúk is, aki lent volt mer lent volt először szerepe...és ott álltunk az osztály nagy része egy nagy ölelésben :))) Akkor úgy..régóta először éreztem úgy h "igen, mi EGY osztály vagyunk!" És annyira jó volt. Jó lenne ha mindig ilyen összetartó lenne azt osztály..Mer amúgy tök szar h nekünk egy ilyen kifejezetten szar osztályközösségünk van...:(
Hát.. baromira izgultam egyébként...Olyan volt mint mielőtt a Radával beszéltem úgy izgultam és féltem h nemtok majd bezsélni mint azelőtt...Szar volt..de nem rontottam el egyszersem a szöveget szerencsére...Csak hát a vers..közbe amúgy végig a Viktort néztem h ne csak úgy a falnak bezséljek...a szöveg ott is ment, csak..nemtom én úgy éreztem h hangsúlyozhattam volna jobban is..Mikor elmondtam a verset,kimentünk,leültem és kijött belőlem a sírás..Lehet h mer szarnak éreztem,lehet h az addigi idegeskedés nemtudom..De a léyneg az h ott ültem és jött oda mindenki h miabaj..áá utálom ezt...De most nemis volt rossz mer nem volt szar hangulatom, nem voltam dühös v valami..szóval jólesett.. mindenki ott mondta h jajj niki ne sírj jó volt...jó volt,persze,de szerintem akik mondták, azoknak a fele nem is figyelt a versekre csak úgy mondta.. De amin meglepődtem az a Bubu volt meg a Csongor..talán Kiss is? Benne nem vagyok biztos.. De ők is vigasztaltak..nem az mint szokták h "gellénniki de hülye vagy mér sírsz?!"..aztán mikor elmentem a tükör elé megtörölni a képem akkor is jött a Csongor... Szóval..Jó volt :))
Az volt vicces, mikor a műsorban a második osztályjelenet volt, a névsorolvasás..és a Zoli = tanár állt a színpad 1ik oldalán, a diákok meg a másikon.És figyeltem az embereket, tök vicces volt, h együtt forgatták a fejüket mikor Zoli mondott 1 nevet odanéztek aztán néztek az osztályra..utána megint Zolira, osztályra..és együtt..jó volt:))
Meg a filmnél...a végén..azt mi nem néztük mer a vetítőnek háttal voltunk, de van benne egy rész mikor 3 másodpercig egy Nightclub feliratot meg egy táncikáló nő árnyékát mutatják..és ekkor így megmozdult a közönség, mindenki mosolygott meg nézett a szomszédjára...szóval tudtuk h hol tart a film.. :))
Az osztályban...Zoli nagyon jól játszott..megdícsérte Erikanéni, tuti jólesett neki mivel ő a kisebbtesó.. :) Miki után.. De nagyon jó volt Zoli..főleg az a "Hogyan?"..átérzéssel..mikor mondta Zsu h Müller meghalt..fú..jó volt :)
Viszont a Himnusz...huhúúúúúú....az..baromi hamisan kezdtük..nem állt fel senki...barimira megilyedtem,mondom úristen mér nem állnak fel?? hogy lehetnek ilyen hülyék h magyraok és nem állnak fel Himnuszra??? De aztán..mikor rájöttek h az a Himnusz akkor felálltak..énekeltek...szal mindek ok lett :) Volt még 1-2 kisebb hiba..de az belefér :) Semmi sem lehet tökéletes :)
Amúgy...tök fura volt mer...az előadás nagy részében végig a Döme járt a fejemben..nemtudom h miért.. de tőle tartottam a leginkább h mit szól a műsorhoz...meg nem csak emiatt.. nemtudom mér..
Na jó, szerintem ennyi elég a műsorról..
Aztán műsor után felmehettünk a tetőre :)) A másodikemeleti fiúwcből lehet felmenni, ott még sose jártam csak a földszintibe :)
Na szal fenn leszedtük a sötétítést, összetekertük, összekötöztük, ledobáltuk :))
Aztán néztük egy kicsit a fiúkosarat,meg Zsúval tapsoltunk mikor valaki kosarat dobott..általában Pozdi :))
Aztán elmentünk haza..útközben megbeszéltük a műsort :))
Jó volt ma mer Rózsa néni nem adott matekházit..ilyen ritkán van :)) Meg a fizikát se tartotta meg. Sőt,Erikanéni se tartotta meg a törit hanem a műsort beszéltük..tök szar mer mindig a föcit használtuk próbálásra sose a törit..mikor a töri szar a föci meg nem..csak erikanéni szerint nem..:(
Aztán föci se volt hanem átöltöztünk meg ilyenek..szal ma csak matek,2 irodalom, meg egy kémia volt megtartva..irodalom semmi... Kémiaán kaptam egy mosolyt :))) Ma kezdte el osztogatni a tanárnő, ilyen nehezebb feladatokért...nem is voltak amúgy nehezek.. szerintem.
Tök kár h anyu nem jött be a műsorra..Be akart jönni csak nem tudtam h be lehet e v ilyesmi..aztán mikor hívtam h jöne akkor már nem tudott jönni.. az lehet h bíztatott volna...Meg jó lett volna ha látja h milyen jó műsort hoztunk össze :)) Viki anyuja ott volt.. Jó neki..
Nah........szerintem én lépek..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat