Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 16.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 16.

Tök jó kedvem van:)))
Irodalom..dupla..hhát nem tom ez a tanár olyan furcsi..teljesen laposak az órák ..mindenki cs punnyad a padban, tök mást csinálnak...cs a Nádi mond mindig vmi okosat..Legalábbis ma ő volt akit csomószor szólított a tanár.. Irodalom előtt ültünk kint a padon,és ott ült Feramo is..1edül..mer a fiúk most állítólag nm bírják..és szegény olyan kis sajnálnivaló volt ahogy ott ül búskomoran a fiúk meg egy másik padon..Aztán jött a Balu,levágta ahelyzetet h ott ülök én meg ott ül feramo és odajött h menjek már oda hozzá.. dehát bakker..!! Persze nm mentem,hülye én sem vagyok..ari a Balu de mittudnék én csinálni?! ..Aztán meg kijött a Levi is,tökre teccett neki a Zsu rózsaszín tornacipője ami sztem is tök jó:) Aztán meg mikor a többiek már bementek a terembe,kijött a Levi és elmesélt egy viccett..h mi lesz a szentjánosbogárból ha bevesz 1 viagrát..és mi meg ott ültünk 4en vártuk a választ,mondta állólámpa,mosolygott így magán h de vicces,és akkor jött a tanáruk és így rászólt h "Levente drága..!!"..merhogy akkor már bevolt csöngetve..és akkor mi meg röhögtünk ők meg bementek aterembe.. jajj a Levi bé jó pasi lesz..de hagyjuk mert még 1esek lepedóznak..:)
Kémia..írtunk. De jó lett:) Csak azt nem tudtam h mi az ahomológ sor..de amúgy atöbbi ment. Remélem legalább egy 4es lesz.. Amúgy ez a tanár tök ari. Mai órán doga írás közben is meg az órán többi részében mikor ránézek folyton mosolyog :)) És olyan ari, ráadásul ilyen kis alacsony és golyó, de afolyosón is mindig vigyorogva köszön :) És rájöttem h eddig cs azér nem szerettem mer a kémiát nem szeretem..de ez most jó rész..meg a tanárt is megint szeretm:))
Matek.. Gyöktelenítés..nem is gyöktelenítés csak gyökáthelyezés a számlálóból a nevezőbe vagy fordítva..szóval semmire nem jó, vagy legalábbis a neve nem jó mer agyök még ugyanúgy megmarad cs máshol lesz..
Töri....grrr... a szokásos erikanéni kérdez aki figyel az meg válaszol...mondanom sem kell, nem tartozom közéjük.. pedig nem ártana..
Töri után elmentünk kajálni..Húú, előttünk állt a Pozdi..hhát öregem h mien jó pasi! Ahogy ott állt..és h magas..és a lábai..huhh..:)) És egyszer csak hátrafordult h megkérdezze h a Zutti ugye olyan jó pasi mint Brad Pitt..hát mi erre csak röhögtünk a vikivel, de szegény Zutti..ilyen hülye helyzetbe hozni..de amúgy biztos vmi csajos dolga volt a Zuttinak, és a Pozdi meg bátorítani akarta.. De nagyon édes volt:)) Aztán meg azt kérdezte meg h odaállhat e elé 2 csaj..mondom felőlem.. de végül nem állta oda 2 csaj.. De Viki..ajj..megse szólalt..csak ott állt és moslygott..biztos tök jól érezte magát , mer nagyon édi volt most a Pozdi:) És azon lepődtem meg a leginkább, h ő ugye mostanában nem köszön..:( És most meg előttünk állt, ráadásul nekünk ugye háttal és ezér abszolút nem számítottam rá, és egyszer cs megfordult és köszönt..ilyen tök arin..nagyon édi volt:)))
Fizika... doga... Jó szar lett.. Talán 3as.. Aztán levelezés.. Esztivel meg Zsuzsival :)
Fizika után elmentünk büfébe, vettünk csokit..és az enyémet ellopta a Viktor.. én meg utána"futottam", persze nem valami gyorsfutás volt cs így el akartam kapni.. és tök hülyén jött ki mer amikor megállt a Viktor ugye én is megálltam h adja vissza a csokit és ez pont a Zoli mellett történt..elég hülyének nézhetett h egy kissrácot üldözök egy kindercsokiért dehát ez van..aztán a dani még egyszer a nyakambaugrott, visszakaptam acsokim felét és húztunk fel aterembe.. Ja a Döme levágatta a haját!! És tök mini a copfja! FF elég fura de nemrossz.. A Csongornak viszont tök nagy haja van, azt néztük még irodalmon h már majdnem nagyobb mint az enyém.. de jól áll neki sztem..
Föci.. jó volt végülis, a Föld népesedéséről volt szó..és készült egy érdekes ábra a természetes szaporodásról is:D
Aztán benntmaradtunk még a Vikinek elmondtuk Zsu eszti meg én h mivan, mit gondolunk stb, bár igazából cs az eszti beszélt, néha beleszólt a Zsu is, én meg inkább cs hallgattam mer ha a Viki hibáiról van szó akkor elég ideges tok lenni..és hát inkább kussoltam..a viki meg így is azt mondta h én csak rosszat tok mondani..dehát végülis az egész arról szólt elmondtuk ahibáit meg h hogy javíthatna rajtuk szal nemtom mér pont velem közölte ezt..lehet h kicsit bunkó voltam, akkor bocsi Vick:/ Na ezt nemtom mikor fejeztük be de aztán bementünk még egy picit nézni a kosáredzést..benn volt a Döme meg a Mózes +Pozdi, Dögszem meg ilyenek.. de a Zsu +Viki egy félperc után kihúztak mer nincs kit nézni..hát én aradtam még egy darabig, aztán hazajöttünk a Bogival busszal, a Zsuék meg elmentek haza gyalog..aztán most délután átjött Fótra a Viki meg Zsuzsi, Esztiéknél vendégek voltak..bár anyukájánál dehát nem jött.. Elmentünk előszőr a cukrászdába sütit enni, aztán vettünk gumilabdát:DD Az enyém ilyen joghurtosepres, Zsúé színes,Vikié meg ultrazöld és szomifejes. Aztán parkba voltunk meg fagyiztunk megint de sztem naonjó volt, én tökjól éreztem magam:) Köszi h átjöttetek, Zsu+Viki:))
Nah nincs több hely,pusz!
(Zsú,most hozott anyu palacsintát:)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat