Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 9.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 9.

Na ma végre jó napom volt!! Egyrészt mert elmaradt a fizika (ez már önmagában jó.), és ezért előbb haza tudtam jönni.. és mivel holnapre nem kell tanulni, és anuy csak este 9kor jön haza, így valszeg egész délután netezni fogok , ahogy ismerem magam... pedig annyi mindnet kéne csinálnom.. vagyis lehetne.. pl elkezdeni egy következő kötelezőt.. vagy megcsinálni a leckéimet.. v kitakarítani a szobát.. vagy aludni..:) De inkább itt döglök a gép előtt...ezt utálom magamban..
Ma amúgy csomószor láttuk a Renátót...aki ANNNNNNNYIRA ARANYOOOOOS!!! :DDDDDDD And with Eszti we understand one, that he is our very cute latin lover..:D az a gyerek komolyan mondom ...kész..olyan ari, folyton mosolyog meg vigyorog összevissza, meg meg amikor még integet is hozzá..! hihetetlen..meg eleve ahogy kinéz, az is nagyon ari. :)
Meg egy csomószor láttam Feramot is.. de nekem ez kevés belőle h csak látom... egyszerűen annyira hihetetlenül jó pasi... és most már nem is olyan mogorva mint régen..már más..mer mostmár nem csak a küljese az ami baromira megfog benne hanem a belseje is, .. a viselkedése.. nem mintha annyira ismerném, de amit már sikerült megismernem belőle.. és egyszerűen nem bírom nem szeretni.. És tudom hogy szart se érek vele h szeretem..ez a legrosszabb az egészban..ahh... olyan fura mert külsőleg azt lehet hinni róla h ő egy hülye rocker.. de ...nemaz..és én tudom , vhogy érzem h képes szeretni, és vannak érzései és van lelkivilága...annak ellenére h ez nem is látszik rajta..és olyan szar ezt tudni miközben azt is tudom én a szeretetéből sohasem fogok kapni...és sosem fogom megismerni az érzéseit.. és a lelkivilágát..
Kiváncsi vagyok h a vargi óta volt e bnője..meg ha vargi vajon szűz e még.. enem mintha ez utóbbi baromira foglalkoztatna, cs ma vhogy eszembe jutott..
Jah ma beszéltem a Vivivel is..aki mellesleg a Renooooo osztálytársa :)..a néptáncról beszéltünk h fogok e még járni meg h ő fog e meg iylenek.. meg egy kicsit az osztályáról...7 fiú van az osztályukba mindössze.. ez olyan fura..nálunk sincs sokkal több de 11 akkor is több:) És a Vivivel folytatott beszélgetés miatt lemaradtam arról mikor a Renooooo mosolyogva integetett a Vikinek..shit...
A Döme amúgy teljesen más mint ahogy megismertem ..tavaly.. v mikor...olyan ..jobbpasi lett..és egyre szeretnivalóbb:) nem véletlenül teccett.. :)
cs azóta megnőtt a ahaja..huhh a köztes állapot elég szar volt, de most nem olyan rossz.. ha össze van fogva. és a Mózes is mien ari már..:) de nekem ő nem jön be annyira cs ari... olyan kisfiús..
huhh ki van még..ott van a magányos Fricike meg a magányos haverja... akik ketten együtt már nem magyányosak..csak furák
Más nincs aki úgy megmaradt volna afejemben és érdemes lenne megemlíteni.. jah még a rocker akinek ráléptem a lábára :)
de ennyi...
Ma olyan más volt a pozdi.. nem mint eddig..mintha elindult volna a visszaváltozás útján..szaktott a csajával?:).. ha volt.. de sajna még mindig nem köszön ..szemét..
Na huhh.. tegnap volt a Levi szülinapja., kéne neki vennem vmit a 2 kindercsoki mellé..vmi jamaicásat h örüljön..:) persze nem vmi húdedrágát meg hűdejót, cs vmi apróságot... Meg a Vikinek is kéne már vmit venni... de nem apróságot hanem vmi igazánhűdejót..megérdemli..annak ellenére h most inkább elhúzott fagyizni a zsuzsival mintsem h velem beszélgessem..és iylenkor gondolok arra h és még én vonom el a vikit a Zsuzsiéktól?!
Nah kifogytam a témákból, megyek és megcsinálom az adatlapom.. vagyis elkezdem aztán lesz ami lesz..
Pusszi!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat