Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 26.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 26.

Tehát a mai nap... Olyan..hát végülis jó volt :)
Ma kérte a Viki a füzetben h írjam le avéleményem a Marciról..mivel mostmár "találkoztam" vele. De mondtam neki h a tegnapi naplómba le van írva, olvassa el, mer nincs kedvem még1x leírni ugyanezt.. erre mondja h majd akkor mondja a Marcinak h olvassa el amit róla írtam.. hát.. hm... jó hát felőlem olvassa... cs ahhoz végig kell olvasni az egészet..és akkor meg megtudja h a Vikinek tetszik a Mózes.. mert én úgy tudom h eddig nem tudta. Na de hát a Viki tudja.. Én ugyan nem szólok bele...
Tehát a mai nap:
Bementünk korábban röpizni. Volt még ott 2 nagyobb csaj, nemtom hányadikosok voltak, de ott voltak Ausztriában is. Meg ott volt a Lilike mege gy másik C-s csaj. Elég jót játszottunk sztem. Aztán utána tesi..Hát ott már nem játszottunk jót. Voltak szar csapattagjaink... meg az egész játékot elhülyeskedték.. nekem az annyira nem teccett.. Aztán 3kört kellett kinn futni. Én cs 2t futottam. Zsuzsanéni le is baszott h mér adom fel, meg hát ilyen az élet.. hát bémeg zsuzsa néni.. nem tudok futni, nem bírom majd a 2000t sem. Sajnálom. Nem lehet mondenki olyan tökéletes mint ő.
Ének. Semmi extra.
Német. Jee nem volt mártinéni :))) Becsuktuk az ajtót , nem jött be senki tanár, és a bogit se engettük h elmenjen szólni.. :)) Pető most ari volt , aztmondta magára vállalja majd.. :) Botiék bekapcsolták a Tvt.. Zsuzsi elolvasott 1-2 részt alvelező füzetünkből.. azt mondta h vicces lenne ha megmutatnánk a Mózeséknek amiket róla írtunk a Vikivel.. meg h majd egyszer hagyjuk el h ők találják meg..:))
Matek...vááá rózsanéni kezd az agyamra menni néha... A dogákat meg még mára sem javította ki...
Jajjh... matek előtt.... álltunk a korlátnál a Vikivel, és ott enmsokal mellettem állt a Csongor..és odament hozzá -na ki?- Feramo.. és ott volt tőlem 20 centire.. ott állt és dumált a Csongorral, moslygott is néha..és ..ajjh istenem... annyira hihetetlenül jó pasi... De ..én egyszerűen nem bírtam ott állni mellette... tök zavarban voltam..h olyan közel ott állt..meg.. mikor ilyen közel van én azt nem bírom ki... mert.. nemtom elmondani rendesen h miért. Van egy idézet ami illik ide: "Akkor a legelviselhetetlenebb valaki hiánya, amikor ott ül melletted és tudod hogy sohasem lehet a tiéd." Dettó..ugyanezt éreztem.. hogy ott áll...20 centi..és egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni mert.. mert ...tök reménytelen.. És ilyenkor csak úgy bírnám ki mellette h megölelem..nagyonnagyon...de ezt nem tehetem meg .. vagy pedig egyfolytába nézem..de az is kicsit feltűnő lenne meg akkor úgyis ott olvadnék el és azt meg kéne pont látnia... így is eléggé tudja már h odavagyok érte.... Na mind1.. Nem bírtam mellette állni úgyhogy félperc után leültem egy padra..és inkább ott olvadtam el... És.. tök szar, lehet h elfog menni a suliból..mert nem érzi magát jól itt..meg állítólag már új ellenőrzője van mer annyi beírás van benne... Elég hülye lehet akkor...bár az is.. AJJ HOGY ILYEN HÜLYE BRÉ ÉS ÉN MÉGSEM TUDOM UTÁLNI!!!
Szóval matek óra...
Utána elmentünk kajálni. És ott állt mögöttünk a sorba a Pozdi :) Ari volt mint mindig. Tök angy sor volt de a Viki meg nem akart oda előrébb menni pl a Botiékhoz .. elég későn esett le a h a Pozdi miatt... pedig nyilvánvaló volt cs olyan jól ott mondta h "mér most nem bírod itt végigállni a sort?" Tisztára bevettem h tök nyugis és nem zavarja ha a elkésik fizikáról...:))
Fizika...vááá.... je déteste le fizika!! Ma is mindent csináltam csak nem figyeltem... Na jó azér leírtam ami a táblára volt írva, de emellett leveleztem a Bogival, Vikivel, Nádival..
Ma a Mózes a Jamaicás pólójában volt :)) (Hú most megy a rádióban a Boulevard of broken dreams :)) szeretem ezt a számot..:)) Szóval megbeszéltük a Vikivel h holnap ő az olaszos pólójában jön én meg a jamaicásban..jeee...
Na aztán hazajöttem, megcsináltam amtekot..most meg mindjárt majd az angolra fogok készülni.. miután ezt befejeztem. Úgyhogy mivel már befejeztem, megyek.
Cupp

U.I. vIkI HoLnApRa NeM vIsZeM A fÜzEtEt, ßoCsi, És rEmÉlEm h TeCcIk aZ ÍrÁsMóDoM :ĐĐ ..MeRt EgY CsOmÓt SzEnVeĐtEm VelE.
Nah pá

21.34.. Elegem van az msnből..Most is..elis húztam köszönés nélkül..meguntam őket,elegem volt...Esztinek mondtam h szomorú vok..Feramo miatt..akkor aszokásos:mondjam el nyugodtan h mitérzek..elkezdtem..aztán ő azzal baszakodott h melyik szín a legjobb..de legalább válaszolt..meg véleményezett..Az Andris? Ő ugyan nem törte magát...1 dbig nem írtam neki,aztán mikor kérdezte h vagyoke mondom igen cs "sírok" egy bnőmnek..1-2 szó a sírásről aztán megkérdezi h a "hercegem" miatt sírok e..mondom igen..köv kérdés: "küldtem már képet evelinről?" köszi andris,olyan megértő vagy,úgy szeretlek...Aztán kidühöngtem magam a vikinek.. Erre: "hát apám, hogy lehet ilyen valaki? Elküldöd a Dömés képet?" persze h el...itt is nagyon megértő társra találtam aztán elegem lett..megszakdt az msn is,aztán visszamentem de semmi kedvem nem volt hozzájuk.Leléptem. Nemtom.. Én vagyok túl önző????



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat