Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2006-11-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2006-11-25

Nagyon faszák vagyunk gyerekek... Utáljuk csak egymást, ez kell... Miajóéletnek kell folyton veszekedni, sértődni, hülyeségeket beszélni és rohadtul pesszimistának lenni??????
Rohadtul jó... Olyan királyul érzem magam.. Végre.. jól alakulnának a dolgok... ott lenne Thomas..(L).. kezdtem tényleg.. boldog lenni, élvezni az Életet, tetszett minden..de hiába van ott Ő mert nem tudok vele normálisan elleni úgy hogy közben tudom hogy a Viki mindeközben sértődősdit játszik aztán meg hogy szarul érezzem magam tájékoztat h egész délután bőg hogy egyedül van... Egy legjobb barátnőnek sztem örülnie kéne h a barátnője boldog... erre pont azt éri el h nem vagyok boldog.. Bár igaz is, szte már nem vagyok a legjobb barátnője.. fasza.. nagyon fasza...
Semmi értelme nincs annak amit csinál.. ha Thomas közelít elhúz, ha 3an megyünk haza előrehúz 10 méterrel, órán elül mellőlem és ezek után sír hogy egyedül van és magányos... Kb... mintha egyfolytába veri a fejét a falba aztán meg sír h fáj a feje.... jééé... Hiába mondok akármit is, csinálhatok bármit, ő nem képes másképp látni a dolgokat... Most meg tornára sem jár mert jön az Eszti.. tényleg ez a megoldás... nehogy 3an legyünk egy órán.. esetleg akkor költözzön el Bivalybasznádra és akkor egy megyében sem kell laknia velünk.. röhejes

Igen Viki, ez a megoldás.. húzz el msnről is, vagy tilts le v nemtom mit csináltál... Nézzem meg a neved.. aham jó.. mondani nem tudod? kimutatni nem tudod? éreztetni nem tudod? annak sokkal jobban örülnék mint h kiírod a nevedbe és nézzem meg..
Tökre semmi értelme nem volt a délutánnak.. először úgy gondoltam végre nem haragszik rám és akkor minden oké és olyna mint rég.. de már most rájöttem h nem.. bár szerinte igen. Csak épp semmi nem változott.. ugyanúgy viselkedik mint azelőtt sőt rosszab mert "nem kell velem foglalkozni, ne legyél szomorú" .. aha majd baszok a legjobb barátnőmre mi?
Aztán jön hogy azt hitte dűlőre jutottunk.. de azt hsizem ahhoz hogy rendbehozzuk a szerinte rombadőlt barátságunkat, ahhoz ketten kellünk, és mivel az én érzéseim és szeretetem az ő irányába nem változtak, csak neki, ezért neki kéne akkor próbálni változtatni.. ehelyettt mondjam el Esztinek hogy mégse járjon tornára mert a Viki nem akar 3an járni, mondjam el Thomasnak hogy a Vikivel leszek szünetekbe mert nagyon magányos, és amúgyi az én hibám... Nem az lenne a megoldás hogy akkor jár tornára és jól elleszünk 3an, nem az lenne a megoldás hogy akkor mondjuk ha 3an megyünk együtt haza akkor ő is beszáll a beszélgetésbe vagy nem vonja magát direkt ki a 3asból... ááh.. az túl értelmes
Nem értem.. tényleg nemértem...
És most ezt ha elolvasod Viki, tudom hogy engem fogsz a hülye bunkó barátnőnek tartani.. Lehet hogy az is vagyok. De akkor is szeretlek és Te vagy a Legjobb Barátnőm. Még mindig.

Fogalmam sincs mit lehetne tenni.. Sose hittem volna hogy valaha lesz ilyen..
Az a baj hogy én már belefáradtam hogy.. mindig az én barátságaimnak kell végetvetni.. Reni, Bogi, Nádi, újabban Eszti és Thomas van soron.. Ugyanaz a téma mindig.. " xy-nal úgyis jobban elvagy mint velem, biztos jobb barátnőd".. Mégis mindből az lett hogy egyre kevesebbet lettem a Nádival meg a Bogival, és minden olyna volt mint rég, és a Vikin kívül nem volt más barátnőm... Pedig nem ehlyette lett volna, csak a Legjobb Barátnőm mellett más barátaim is lettek volna... Most viszont nem fogom annyiban hagyni akár Thomast akár bárkit.. Mert sztem.. mostmár esetleg változtathat ő a felfogásán/hozzáállásán/akármin amitől jobban el tudja viselni azt a helyzetet..h vhol utána, a listám első helye után.. van vhol folytatása is a listának..... de ez csak az én vélményem..
Mindenesetre ez most a legszarabb helyzet:(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat