Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 28.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 28.

Alapjában véve semmi extra nem volt, de én jól éreztem ma magam:)
Reggel együtt mentünk suliba a Vikivel..Kőrösinél találkoztunk..útközben elmeséltem neki h milyenre sikeredett a beszélgetés Fornaxszal.. tök idegesítő volt, mert jött mögöttünk 2 csaj.. tök közel.. aztán 1xcsak a Viki lelassított meg félreállt h kerüljenek már ki minket de erre ők is lassítottak..bakker montha hallgatóztak volna, komolyan...
Francia... volt ilyen játék h francia meg magyar nevek voltak és összekellett őket párosítani.. Meg megkaptuk a dogát. Csillagos5:)))
Német..hú olyan jó német óra lehetett volna!! Mer ma se volt még mártinéniés az az új tanár jött be órára..de mivel ő nem tud németül ezért akármit csinálhattunk..mi a Zsúval csak néztük őt :)) .. olyan jó lett volna így az egész óra..ha be nem jött volna a Hudra. bejött,aztán kimentek megbeszélni h ki maradjon benn és a Hudra maradt:( szegény pasi..vagyis szegény mi..olyan ari pedig:)
Irodalom..punnydaás..
Töri..filmet néztünk.. aztán Luxemburgi Zsigmond
Föci.. mentünk tovább az anyaggal, semmi extra.. ja, erikanéni elvette azt a 2 lapot amit mártinének írtunk mint levél... mert körbejárt a németesek közt..cs erikanéninek ez nem teccett..:)
Tesi....grrrr hülye zsuzsanéni fuck you!! Óra elején közölte h aki tegnap nem akarta lefutni a 2000et az ma fogja..hát bé jó..bé jó... grr.. én nem bírtam futni..képtelen vagyok.. sajnálom.. leálltam megint és bőgtem.. erre zsuzsanéni odajön és hűdevigasztalón benyögte h nem kell ezen úgy kiborulni menjek legalább kocogjam le a maradék köröket..és attól nekem mitől lesz jobb?? Meg nyilván..azért álltam meg mer nem bírtam, nem? akkor hogy a fenébe fussak?? grrrr fucking shit
Aztán tesi után elmentünk kajálni..mi 3an voltunk az elsők az ebédlőbe:)) ilyen se nagyon volt még.. :)
Ofő.. bejött a diri.. kicsit beszédhibás az öreg... beszélt nekünk a 2szintű érettségiről.
Aztán kimentünk az udvarra mert aPozdiék fociztak.:)) Juroanos meze volt, narancssárga és sztem tök jó .. mint a viselője:)
Zsuzsi csórt egy krétát az 5.esektől, azzal mindenféléket írogattunk apadra...pl fuck doma :)) meg a Viki 1 csini virágot rajzolt amit a Zsuzsi átalakított, de az Vikikének nem tetszett:) Zsuzsi csinált egy szívet benne anevével:) Meg leveleket..és nekem sikerült kivenni h az levél:) Én meg egy Feramot és egy Tankcsapdás P-t csináltam.. Azán még hülyültünk, nekem tetszett... de el kellett mennem mer jött anyum.. elmentünk mér a Jeniér...ott találkoztunk a Benivel :)) Jófej gyerek..:) Bírom..

Aztán home.. megtanultam a francia szöveget.. Je suis moche. C'est comme ca... Nem is olyan nehéz.. remélem holnapig nem felejtem el.
Ja, nem volt ma Eszti suliba.. Vért vettek tőle. Mindig csak vért vesznek tőle :)

Tegnap este tök jót bezséltünk Fornaxszal..megmondtam h mivan..és nem is sértődött meg:)B ezen csodálkoztam de azér így jobb volt persze :)
De aztán lejöttem msnről..és ... olyan szar kedvem lett..vagy nem is szar..hanem olyan semmilyen.. éppen pakoltam be .. de hagytam a fenébe , lefeküdtem az ágyamra, beraktam Britneytől a Shadowt és feküdtem a tök sötétbe... és nem gondoltam semmire.. Olyan.. tök szar érzés mikor az embernek szüksége lenne a szeretetre .. de pont akitől akitől nem kaphatja meg... :( Aztán bejött anyum..kérdezte mi abaj..mondtam semmi csak álmos vagyok.. aztán kérdezgette h biztos nincs e semmi..ennyire látszott?? de tudom h tudja volt valami baj.. de nem akartam neki elmondani.. az egész Fornax sztoriról nemtud, nekem meg nem volt kedvem kiselőadást tartani.. szal leráztam... Aztán írtam a Vikinek egy Jóéjt smst.. és válaszolt:) Ez tök jól esett:) Imádlak Viki :))
Ja, még msnen... tegnap este megint előjött Andrisból a nagy vigasztaló... komolyan, olyan jól tud időzíteni...

Nah most megyek kicsit msn aztán alsza... Pusz
(Hey, is this thing on? :).. jó ez a cd..tökre szeretem)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat