Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. július 10.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. július 10.

Szerelmes vagyok!!!

Tegnap mégsem írtam részletesen le a dolgokat, mert itt volt Viki, és inkább vele csináltunk mindenfélét, voltunk cukrászdába meg ezzel együtt sétálni, csináltunk fotókat, megnéztük a Pocahontast, dumáltunk, neteztünk, stb... Jó volt :))

Gyerekek, AUSZTRIA KURVA JÓ VOLT!!! És én nem akartam menni... hát mit hagytam volna ki..!!!
A szar csak az volt h rövid volt, meg azt utáltam mikor a Roletta meg Pocahontas tette magát a fiúknak, akkor leütöttem volna őket!!
De ezektől eltekintve haláljó volt!! A Fogyi nagyon aranyos és jófej, Gabbróssal is csomót dumáltunk, főleg mert egy csoportba voltunk a versenynél, és ő is nagyon jófej, meg a Smiley is aki eddig nem teccett de most tök helyes volt ( a Nádi tökre bele is zúgott...) meg a Renivel is egész jóba lettünk megint, meg az Erikával, meg a Kittivel és a Csillával , ők is tök jófejek, nagyon bírom őket! :))

Na és akkor most: FERAMO
Ajjjjhhhhhhhhh....... IMÁDOM!
Belezúgtam... megint... Nem tehetek róla de egyszerűen olyan jófej meg aranyos és csomó jó oldalát megismertem és ráadásul állítólag leállt a fűvel is :)) (pluszpont!) (bár egyik este nem épp ezt tapasztaltam..:/), megint ráadásul szakított a Vargival mert "neki ilyen nyávogós csaj nem kell" (még1 pluszpont:)), és istenem ANNYIRA JÓ PASI!!!! Nem fogom kibírni nélküle a nyarat!!! De nem leszek olyan hülye mint Dömével , szóval nem írok neki smst az tuti..
Az volt a fura h csinált olyan dolgokat amiket nem tudok mire vélni.. pl a legjobb az volt mikor a Nádi ült a padon és én odamentem hozzá h mi a baja és leültem mellé. egy félperc múlva jön Feramo a Petővel és leül mellém, tőlem 5centire.. holott tök hosszú volt a pad és pont oda ült! Aztán megbeszéltük a Nádival h mi abaja és felálltam, visszamentem a Reniékhez, erre félperc múlva Feramo is feláll és odamegy tőlünk 1 méterre... És ez persze tök jó volt, nagyon happy voltam de nemtom mér csinálta.. Meg ilyeneket csinált amiről nem tudom miért meg egy csomószor nézett amikor ránéztem és akkor néztünk egymás szemébe hosszúhosszú másodperceken át..!!!! H az milyen jó volt!! :)))
Csak az a szar h Mariannak hála tudja h szeretem.. egyik este lennvolt Pocahontas, Viki meg Feramo és Pető, és lement Ibolya meg Mariann.Arról volt szó h a Nádi Vikinek teccik Feramo. Pocahontas persze mondta h nem mer a Vikinek más teccik, erre a Mariann benyögi h "Milyen Vikinek, nem a Niki szereti az Áront?" Ó ha ott lettem volna úgy leütöttem volna!! Mer h ő aszitte h eltévesztették a nevem... Pocahontas aztmondta h nem emlékeznek rá másnap mer be voltak szívva, de a Nádi dumált a Petővel és aztmondta h tudják h teccik Feramo, mer folyton nézem és mindig ott vagyok ahol ő... Holott ez nem is igaz! Csak egy kicsit...
Na szóval irtójól éreztem csak a Viki baromira hiányzott!

Na sajna most mennem kell, aztán 1 hét néptánctábor, aztán jövök csak.
Ideje lenne vmi karavánt találni szegény tevémnek. Lehet meghívókat küldeni!

Na jó8, puszkány

I LOVE FERAMO!!!! S2



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat