Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005. szeptember 27.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005. szeptember 27.

Ma nem volt semmi extra... elég uncsi nap volt, annak ellenére h elég csomót röhöngtünk..
Mostmár magam számára is idegesítő vagyok néha... Ma pl kémia előtt... álltunk kint a korlátnál.. és Feramo.. Renooooo.. Mózes...Döme... Bálint Ádám... Pozdi... És váá... mindig van valaki... Egész szünet szinte másról se szólt csak h ki hol van... Mire jó ez? Amúgy is... egyikük sem tetszik csak Feramo.. Akkor meg minek foglalkozom a többivel? aranyosak..oké... látom a szünetben..oké... de minek jegyzem meg milliószor h Renátó, de édes.. ott a Pozdi, hú de helyes.. Mózes, milyen ari....?? Olyan hülye vagyok.. nekem ettől nem lesz jobb... sőt...bőven elég Feramo miatt szenvednem... Elég fárasztó lehetek ilyenkor... Szegény Zsuzsiék.. mer a Viki az rendszeresen figyeli velem a fiúkat szal ő nem szegény..:) Sztem erre mondta Zsu h stipi-stopi van... de ez stipi-stopi? Nem tom... én pl úgy gondolom h attól mer nekünk "tetszenek" ők (mer ez nem igazi tetszés, cs húdeari... mer szimpik..meghát teccenek is de sztem semmi komolyabb..vagyis nekem lgalábbis..)..szóval ettől még nyugodtan tetszhet másnak is pl Reno (hú de jófej vok h így megengedem..) tehát én nem akadnék ki..meg én úgysem akarok semmit a Renótól meg amúgy is van csaja..szal felőlem.... max együtt néznénk h mien ari... :)
Na erről ennyit..
Ma reggel tök kis pöcs volt a Levente.. olyan idióta.. de ezt most rossz értelemben.. :((
Rajz.. Nem vittem be a 40 rajzlapot... de megoldottam, kicsórtam a rajzlapos szekrényből 40et és azt adtam be:) Szegény Zsuzsi tök szomorú volt rajz előtt.. Eltom képzelni milyen érzése lehetett... kb ilyen szar mikor röpinél állok és akkor fel is szívódhatnék nem hiányoznék senkinek.. bár ez nem jó példa mer én nem vagyok jó röpiben a Zsuzsi meg jól focizik.. de az érzés ugyanaz..:( Azt mondta nem is fog többet menni focira.. nemtom h ezt most komolyan mondta v csak hirtelen felindulásból..de remélem nem komolyan... annál ő sokkal jobb minthogy csak így emiatt otthagyja a focit..
Matek..megkaptuk a dogát. 5ös:))))))) alá,alá,alá..de ez most részletkérdés:))
Francia.megírtuk a dogát..
Kémia..megkaptuk a dogát. 5ös :))))))
Nyelvtan.. "rakjatok el mindent, vegyetek elő papírt tollat.." de aztán felírta a megoldásokat a táblára és közölte h ez csak egy húdevicces játék volt... Meg megkaptuk az irodalom dogát.. (ami szemétség volt mert az Anikó tudta a feladatokat már előre a tanárnéni huga által....grr ) az enyém 4es lett de azt mondta h ha az egyik feladatot megcsinálom mégegyszer és jó lesz akkor lehet 5ös.. lehet h megpróbálom... végülis nem veszthetek semmit...
Német.. ma se volt mártinéni... szerintem már meghalt csak nem akarják megmondani...
Föci orientáció.. hát semmi izgi.. Szandi kiselőadást tartott.. aztán a Kárpáti megakart velünk nézetni egy filmet de nem volt jó úgyhogy nem néztük meg és előbb el is mehetttünk..
Húú ma megnéztem a Balázs Showt...(most kb 2.x...télleg..).. Öreegeeeeeeeeeeeeeeeeeem... Az volt a lényege h kiválasztották a legrondább nőt az 5ből...hát öregem... elég rondák volt az tény... de még büszkék is rá?? Elfogadják magukat..oké... ne is szenvedjenek emiatt... de még jelentkeznek is Miss Rondaság szerepére... hát szóval nem értek egyes embereket....
Nah..sztem lépek.Pá.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat