Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-11-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-11-19

Hella!
Szombat van de előbb kezdem a péntekkel.
Baromi jó volt:DDD
Ja még a csütörtök este. Msnen írt a Kiss, kérdezett a matekdogáról. Aztán kb egy órán át ő kérdezett hogy ilyenkor mit kell csinálni, a diszkriminánssal mi van, a szélsőérték mikor van, stb..:) Én meg válaszolgattam :) De tök jó volt mert így én is gyakoroltam. Aztán meg mind2en elmentünk Fábryt nézni. Hát az haláli volt.. Volt benne a Pákó..öregem miylen gyagya:DD Meg volt egy..talán pakisztáni srác? Nemtom már.. de az nagyon ari volt:) Aztán meg volt a Házonkívül.. Volt benne hogy a nagy embereknek milyen drága meg mondern kocsijaik vannak, "mert nekik ez jár" a szóvivőik szerint vagy kik szerint...mittomén má kik mondták ezt.. Rögtön ezután meg az volt hogy van valami alapítvány fogyatákosoknak..ahol ott laknak, meg dolgoznak meg ilyenek, és hogy jövőre még kevesebb támogatást fognak kapni.. Erre azt mondom hogy basszák meg a rohadt ***** **** ****** ***** ******* ********* politikusok hogy havonta váltogatják a tízmilliós luxuskocsijaikat és nem bírnak egy milliós támogatást se adni! Hogy lehetnek ennyire...? Á nemtudom hogy egyeseknek hogy működik az agya.. Jajj ha lotto 5ösöm lenne... Félretennék valamennyit anyuéknak, mamáéknak, meg a másik ammának, és a többit meg odaadnám ilyen alapítványoknak..meg hajléktalanoknak...meg akinek igazán szüksége van rá.. Annyira bosszantó hogy...miért csak azok akarnak segíteni a szegényeken meg a rászorulókon akik nem engedhetik meg maguknak? Akik meg azt se tudják mit kezdjenek a pénzükkel azok meg egy fillért nem képesek adakozni... Szar a Világ....
Nah szóval péntek. Első irodalom helyett föci volt. Zsu megkérte Erikanénit hogy ne kelljen előadnia.. Ígyhát Emese, Anita meg Petra adtak elő. Fura, ha nem Erikanéni beszél akkor tényleg mindig kussba figyelünk...vagy mást csinálunk:) De csöndbe..:) Aztán a második irodalom meg volt tartva. És jegyzeteltem!!:)))
Utána kémia.. semmi nem volt.
Matekon megírtuk a tzt.. Hát nem úgy siekrült mint ahogy akartam.. 2 feladatot nem tudtam... De az egyik az tök szemétség volt, mert olyan munkavégzéses feladatot ezer éve nem vettünk.. Már rég elfelejtettem hogy kell megoldani, hogy mi kell a táblázatba.. Ha legalább azelőti órán vettünk volna egyet.. Akkor azt mondom hogy oké és nem szólok egy szót se.. De idén sztem még nem is volt ilyen feladatunk. Úgyhogy ez nem ért.... Megint 4es lezs és apám megöl..Én meg mégjobban el leszek keseredve hogy már matekból is szar vagyok.. Na mind1, remélem legalább a Vikinek meg a Kissnek sikerült..
Matek után jó szar kedvem volt de a wcben sírtam ki magam.. Aztán jött a Tündi , Dóri, Anikó.. Anikó az nem de a Tündi meg Dóri vigasztaltak..Hát aranyosak:) Meg poénkodtak ott úgyhogy felvidítottak.. Aztán visszamentünk a terembe..
Töri óra.. Semmi nem volt.
Aztán elmentünk kajálni..aszem ott se volt semmi.. Csak egy asztalnál ültünk a Titáékkal.. A Tita olyan.. tök hülye.. Meg a Csongor is ott ült..ő is az.. Múltkor azt mondta Zsuzsinak hogy ő vállalja hogy rasszista..Erre tegnapelőt vagy mikor meg kifejtette nekem hogy ő nem rasszista mer nem a faj miatt utálja a zsidókat hanem hogy a zsidó vezetés..Jaja..Idióta.
Fizika helyett rajz volt. Szette osztotta a rajzlapokat. Eddig ezt én csináltam. Az tök jó volt. Mit gondol idejön és aztán mindent ő csinálhat??? Csak mert én már hátul ülök..ez is amiatt van hogy átrendezték a termet.. na mind1... De akkor is. És nekünk tök gyűrött lapokat adott.. Meg is jegyeztem hogy ez szar lap. Aztán a következő adag meg tök szép volt és mondtam hogy had cseréljem már ki..:) Erre mondta hogy jó, csak nekem csak itt csak most..:) Megköszöntem aztán kértem hogy a Vikinek is had..:) Mondhatni elég rendes volt.. A rajz órán meg végig röhögtünk a Vikivel..olyan hülyék vagyunk..:DDD
Utána föci helyett irodalom votl.. Asszem azér kellett elcserélni a kettőt mert Erikanéninek el kellett mennie.. Eszti meg Viki voltakl szakmákhete előadáson úgyhogy Zsu mellém ült. A Candide-t vettük... de úgy döntöttem nem fogom elolvasni mer már csak 10percet fogunk vele foglalkozni..Pedig ki akartam olvasni.. Vicces volt, mer mikor arról beszélt a tanárnő hogy szerinte sokan nem olvasták el pedig feladta kötelezőnek, akkor mi így mosoloyogva összenéztünk a Zsuzsival, aztán meg a tanárnőre néztem és ő meg látta ahogy összenéztünk..és mosolygott..:) A Juhira meg a Petőre meg megint rászólt egy párszor, aztán mondta hogy ha nem bírnak viselkedni akkor menjenek inkább ki az óráról, nem írja be. A Juhi visszakérdezett hogy tényleg nem gond-e.. A tanárnő meg mondta hogy de gond, de nem írja be. Erre kimentek.. Nemtom, én sztem nem mentem volna ki.. Vagy nemtom..lehet:)
Aztán 4en elindultunk haza.. tök csigán mentünk hogy jöjjenek az Áronék, és kitalálták hogy inkább menjünk vissza aztán jöjjünk el megint. Ezt is tettük, és összetalálkoztunk velük, úgyhogy mögöttük mentünk az SZTKig, ott meg leálltak és aztán nem láttuk már őket... De annyira ari az Áron a sáljába meg a sapkájába.. :))
Útközbe amúgy volt egy kis vita, Zsu meg Viki közt.. Én kimaradtam belőle szerencsére mert épp telefonáltam..
Aztán én lementem a mamához, hazajöttünk, összekaptam magam aztán anyu elvitt keszire a buszmegállóba ahonnan indultunk biliárdozni. Elvileg azért mentünk ment Zsu azt mondta h hívtak minket a Kissék, csak az Eszti még nem biliárdozott , én meg tök rég, ezért elmentünk gyakorolni. De tök jó volt:)) Meg jó hely a KSK... Mi 5re mentünk, még csak akkor nyitott, akkor csak 2 asztalnál játszottak, később olyan 7-8 körül jöttek többen, akkor már bowlingoztak is, meg szinte az összes asztalnál biliárdoztak.. Mi mikor odamentünk, kivettünk egy asztalt egy órára, utána mielőtt lejárt volna még egy órára,.. és asszem összesen 3 órát biliárdoztunk.. Nagyon jó volt:)) Voltak elég vicces ütések mikor pattogtak a golyók vagy mikor kábé egy milimétert haladt a fehér, vagy épp el se találtuk..:DDD Viki meg 2x is rosszul lőtte be a feketét :) Szegény meg is sértődött picit de aztán mindne megint jó lett.. Túl komolyan veszi az ilyeneket... Voltunk úgy hogy 3x én Vikivel voltam Zsu meg Esztivel, aztán 2x Zsuval voltam, egyszer meg Esztivel. Hú annyira jó játékok voltak! Tökre jól éreztem magam. :)))) Aztán abbahagytuk a biliárdozást, ettünk melegszendvicset, aztán játszottunk olyat hogy..nemtom mi a neve de van egy asztal amiből jön a levegő, és van egy korong amit ütögetni kell egy krong alakú ütővel és gólt kell lőni.. Na olynaon játszottunk Viki-Eszti, Zsu-én, aztán Zsu-Viki és Eszti-én. Tök jó volt , mert az asztal fölött volt valami fény amitől a fehér, világoskék, világosszürke meg az ilyen hasonló színek világítottak és tök jól néztek ki:)) Szép volt:) Ja meg volt ben Viki anyukája hogy hazavisz minket de akkor még volt egy óra a biliárdból úgyhogy elment.. Na, ezek után aztán lementünk, anyu jött értünk hogy ne gyalogoljunk sötétben az út szélén, hazavittünk mindenkit, aztán mi is hazajöttünk. Hú annyira jól éreztem magam :)) Puszi csajok:) Tök jó lesz ha jövőhét pénteken is megyünk :))
Itthon ment a Domino nap, világrekord lett megint.. Nem láttam ugy emivel kábé fél10re értem haza, de felvettük, mindjárt megnézem.. Ja, mikor beszálltunk a kocsiba, anyunak az volt az első kérdése hogy ki cigizett. Mi nem is éreztük addig magunkon, de fenn akkor ezek szerint tök füst volt..igen ott cigiztek azok a pasik.. De úgy bűzlöttünk a cigitől.. Minden ruhám..meg a hajam...fúúj...
Aztán ma reggel hazajött apu.
Úgy volt hogy Jeni megy a Reniékkel moziba. Reggel meg írt a Reni egy smst hogy én nem megyek e. Anyu azt mondta hogy neki azt mondta a Reni hogy engem tegnap kérdezett de nem volt kedvem menni. Ez nem is igaz. Nem is bezséltünk tegnap. Még múlthéten kérdezett hogy akkor hétvégén megyek e de akkor nem tudtam menni. Na szal én is elmentem. Megint a Westendbe mentünk csak ugye most jött a Kriszti meg a Jeni is. Elizabethtownt néztük meg. Orlando és Kirsten Dunst. Esztivel mikor voltunk moziba akkor beszélgettünk róla hogy miylen jó film lehet, meg kéne nézni. Hát tényleg jó film volt. Szerelmes:) Szerintem olyan film volt amit a pasimmal nézek meg..és a sírós részeknél meg rádőlök a vállára, ő átkarol és megsimogat..meg ad egy puszit a pofimra..:) Mert bevallom elég sokat sírtam rajta.. Az egészben volt valami..nemtudom..lehet hogy csak én vagyok ilyen gyagya, de ha van valami érzelmekhez kapcsolódó egy filmben akkor azt úgy át tudom érezni..ha jó akkor én is mosolygok meg örülök, ha meg rossz akkor sírok.. Most mikor..pl mikor az apja koporsója mellett állt..és nekem ilyenkor mindig bejön a fejembe hogy mi lenne ha ez velem történne..ha én állnék ott apum koporsója mellett... Ez nem jó mer azt nem bírnám ki..és ezért sírtam is..hogy milyen szar lehet ott az Orlandonak.. Nem akarok erre gondolni, csak nekem ilyenkor mindig valami saját jut eszembe.... De ez olyan nem jó így.. Meg nem is gondoltam volna hogy fogok rajta sírni meg nem is olyan sírós film.. de volt amikor 10percen át csak könnyezett a szemem... Tudom hogy túl érzelmes vagyok..hülyeség ..de ez van.
Na. Annyira nem szeretm hogy a Renivel nem tudok jól beszélgetni mer most is, fura, de egész úton én pofáztam ő meg alig szólalt meg, amit mondtam arra nem reagált csak néha mondott vagy kérdezett valamit.. hazafelé meg végig kuss volt, mer én még mindig a film hatása alatt voltam, más meg nem szólalt meg...
Na aztán jött anyu, itthon avgyunk salalala. Most meg hazajött apu úgyhoyg mennem kell el.. Na sziasztok. Jó8 és puszi.:)
És LOVE



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat