Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2008-01-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2008-01-13

--..and who can say why your heart cries, when your love lies...? only time.....--

éstöbbémárnem
nem hazudik, nem sír, nem átver, nem kettős, egyedüli, ÉNÉNÉN
háháháááááááááá
asszemlegalábbishatéllegigaz
ez nem káröröm... őszintén sajnálom..őt... a másikat... deén..nagyonboldogvagyok
Istenem hát már mióta erre vártam? és bekövetkezett. azértis. és innentől nem ronthatunk. innentől téllegcsak mi. remélem. deezmég pssssssszt titkos információ:P nem, csak nemakarom elkiabálni ha nemigaz.. mintahogy előfordultmár párszor.... várok pár hetet és jajdejólesz.

amúgymeg a film amiből van a szám Édes November ..megnéztük Vixel szombaton és jajh..szomorú...de nagyonszép.. de nagyonszomorú. az a nem hepiend hanem a szeretlek-de-el-kell-engedjelek kategória. tudjátok. az ilyeneket sose értem. namindegy. filmajánló vége:)

különben boldog újévet. derégen jártam erre..
annyi minden változik, nem biztos semmi sem:) jó ez az új év. tetszik. télleg új. változtam. olyan jó érzés. olyan más. nemis lényeges változás devalahogy mégis.. annak érzem. nemis tudnám megnevezni. vagy megfogalmazni. csak így érzem.. másképp.

egyébként beleszerettem a Póker..be..? ba..? (beba:P nedőljhátraXD). nemtom h hogy ragozzák szal a Póker az új szerelmem:P szilveszter a wigwamban.. dust koncert.. rockdisco... mindenjó. mi voltunk ott együtt és fantasztikusan éreztük magunkat a rockzenére. nagyon jó volt életem legjobbja:)

annyi mindent elemezhetnék ami így kimaradt mióta nem írtam.. utsó az osztkarácsony volt..azóta volt rendes karácsony, édes fehér ártatlan és boldog karácsony. aztán szünet. többékevésbé. aztán szilveszter, említettem. aztán iskola mert miértne. demostmég azis király:D nemsok kedvem van járni, tény. de tanultam. csomó mindenre. mostis fogok törire. mostis épp angolházit írok:P

elkezdtem..ill folytattam a rendes naplóm. maradjunk abban h újrakezdtem. élvezetes:) demajd most h újra itt gépezgetek néha, majd fogok ideis írogatni remélem és akkormeg megint abbahagyom azt. amit nemakarok.

natélleg megyek angolozni.
tegnap volt avalonba HR. majd kifaggatom Zsút milyen volt. biztos jó. jajdejóneki.... demajd 9én megyek. akkoris ha apám nemenged:D várommáralig. aztán egy hétrerá Dust.
szülinapunk lesz buibuli. bányaXD

napi értelemkifejezés megvolt. búcsúzom. pá.


jaés két iszonyúan fontos dolog amit kihagytam. citromossört iszok és kifestettem a körmöm. jameg tegnap sütöttünk máffint. örülök:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat