Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Niki naplója


Jamygloo [193141 AL], gazdája Niki
2005-11-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/193141
2005-11-10

Nah még nem igaz már milyen a teveclub...Tök szar most a levelekkel baszakodtam...szavaztak és mikor rámentem a levél jelére akkor meg kilépett a tevémtől...vagyis a teveclub kezdőoldalára ment..tiszta hülye.. De legalább a betűméretem rendbejött.. Viszont a módosítható régi naplóbejegyzéseken még mindig ki vagyok akadva.. az milyen már???
Nah ma csütörtök volt.. vagyis még van.. Reggel Zsu Viki meg eszti lent voltak nézték a focit én meg ott kerestem őket a francia teremnél.. Jah tegnap reggel meg pont egyszerre értünk a suli elé, Vikiék 3an meg én , és Feramo is akkor jött pont , kocsival hozták sztem mer nem a buszmegálló vagyis felől..vagyis nemtom.. na mind1, és láttam a tökjó csíkos sálját..cukkee:))
Ma francián nem volt semmi.. Tomi megint elkésett.. pedig mostmár igazán megtanulhatta volna h mikor kell otthonról elindulni... Francián semmi nem volt.. Csak beszélgettünk a Vikivel csomószor ránkszólt Dórinéni.. Persze de hát hogy ne beszéljük ezt meg!! Lehet h a Dávid ismeri MMmmmmmmt meg Dodomot és akkor lehet h tudja az msn címüket és akkor huhúúú..:) Vikinek akkor mindneképp elkérem MMmmmmét, Dodomét meg nemtom... Szar mer nem nagyon akarok vele bezsélni meg félek h mit szólna de.. de azér jó lenne tisztázni ilyen elég utólag is egykét dolgot..
Aztán tesi.. Szemétség! Múltórán fél csoport magasat ugrott a másik fele röpizett és úgy volt h ma fordítva lesz de ma a 9.esekkel együtt volt tesink szal nem foglalhattuk el a magasugró szivacsokat meg a röpihálót is, ezér magasatugrottak, a 9.es csajok röpiztek, mi meg oldalt röpiztek..de szerencsére az lesz h jöv7 szerdán mikor 1edülo vagyunk akkor lesz a tegnapi fordítása.. Amúgy ma halál vicces volt a röpi, 4en játszottunk és hát ..:DDDDD
Biosz.. most talán először volt h nem késtünk el :)) Fúúúj férgeket vettük meg milyen képeket nézegettünk vááá :////// undorító..:/
2 német... Naggyon király.. :/ Dogát írtunk, de ez most ment, aztán Mártinéni szünetbe meg is kérdezte h ez hogy ment és h reméli jobban mint a múltkori.. :) Meeg.. szegény Petőt jól leteremtette Mártinéni h mér pattogtat labdát mikor az nem is ő volt..:))
Viszont a szöveget ugye nem tanultam meg..és hát persze h pont engem szólított fel h mondjam el az Ákossal.. mondtam h én nemtom, erre elmondta h legközelebbre mind2 részt meg kell tanulni és ezt hagytuk is annyiba..:)
Ja és kijelentette mártinéni h nem mehetünk el 2 német között kajálni!! ez milyen dolog?? Meg német előtt feljött az Áron..ezt már télleg nem értem és komoylan mondom direkt ottvan mindig h ne tudjam elfelejteni.. Eddiog soha nem jött fel a németteremhez..max 1szer 2szer.. de akkor harmadszor mér pont most??:/ De olyan jó keze van...mikor fel van tűrve a fekete pulcsijának az ujja a könyökéig és addig látszik a keze..olyan..jó mer vastag..de nem túlvastag.. de sokkal jobban néz ki mint a Csongoré pl.. meg nálunk az osztályba csak ilyen béna fiúk vannak.. Juhi aki még jó pasi (neki is jó keze van:) ).. de a többiek vagy irtó nyomik mint a Kiss vagy kicsik és vákonyak mint a Csongor vagy torzak mint a Pető ....nemjók... Juhi aki még jó.. ezért Feramo aztán nagyon tetszett a lányoknak mikor tavaly jött a suliba...
Németek után mentünk kajálni..vicces volt:) Álltunk a sorba Zsu meg én és odajött a Pozdi h odaállhat e és mondta h igen.. aztán mondta h ő még sose volt ilyen parazst..aztán meg hogy tudjuk mit ő nem is kajál.. jól megbezsélte magával :)) Aztán elment.. de később visszajött..
Matekon semmi kül.. Jajj holnap tz..:( Jah a Tóth Tomi elég furcsi volt, közbeszólogatott mindenféle okosakat, meg a képek amiket vágott :)) Meg hotyül..:DDD Jajj d egonosz vagyok.. próbál beilleszkedni és én meg itt hülyének tartom.. de rámragad ez a tomiszidós izé mer a Viki folyton pofázik róla h nézzem már hogy ül meg mit csinál meg ilyenek..én meg persze röhögök mer vicces de... nem lehet valami jó neki..egyáltalán nem fog tudni sztem beilleszkedni a mi fantasztikus osztályunkba..:((
Matekok között elmentünk büfébe és nincs olyna fini gumicukor :( Helyette M&Mset vettünk..vettem.. azt megettük órán..
Matekok után elmentünk WCre.. kaptam Levitől egy Kindercsokit :)) Gondolom ezzel azt akarta elérni h ne kelljen megadnia a tartozását..de úgyis behozatom vele..:)
Aztán.. anyu jött értem de sajna Bogit nem tudtuk hazavinni.. mer még mentünk mamához Jennyér.. Csak előtte még anyu boltba ment.. én meg maradtam a kocsiba ahelyett hogy vele mentem volna..És rossz döntés volt.. Utálom hogy én nem tudok jól dönteni!! Ha Feramoról van szó én mindig csak rosszul tudok dönteni..Hogy jön ide Feramo? Úgy hogy ültem a kocsiba és ők meg egyszer jöttek..a fiúk, Varga meg ő.. És ott nemsokkal a kocsi mellett álltak én meg csak később vettem észre őket mikor a Pető levált közülük és elment a kocsi előtt mer addig az smseim olvastam meg gondolkoztam rajtuk.. De akkor meg már ők indultak el egy másodperc múlva de mit tudtam volna csinálni?? Tök szarul jött ki h ott álltak mer hát most kopogjak ki nekik az ablakon avgy mi? Ha nem akkor bunkó avgyok.. de nem néztek oda..annyira jóban meg nem vagyunk hogy kiszálljak és köszönjek meg bezsélgessek velük..meg biztos azt hitték volna h Feramo miatt csinálom..szal ültem tovább a kocsiba és belemélyedtem megint az smseimbe.. Ők ugye akkor rögtön szinte mentek is el amúgy nemhiszem észrevettek.. És anyu meg nemsokal utánuk mikor ők elmntek, visszajött és mondta is h látta őket.. Én meg ha anyuval megyek akkor meg nincs ez a szar helyzet és még köszönni is köszönök nekik.. ha szembetalálkozunk..és akkor.. akkor lehet hgy... áá nem ő úgyse köszönne vissza.. :( Bár mikor a Búcsú volt.. nem, az nem számít..á hagyjuk..:(
Hmm... aztán ezek után lementünk mamához, Jenyt felszedtük, hazajöttünk.. tanultam, Age of Empire II-ztem.. És tök ügyes vagyok mer tudom a kémiát is, meg az irodalmat is megcsináltam szal nagyjából tudom.. :)) Büszke vok magamra :)) Jah meg játszottunk a hugommal... imhotepeset meg teniszezőst..vicces volt :DDD
Jah ma írta Edina levelet.. vagyis ma?? azt nem tom nem is figyeltem csak ma olvastam el.. a lényeg hogy írt, tök ari :)
Nah..de fura hogy még mindig nem telt be a hely.. :))
De most megyek is.
Ja tegnapi naplómba az a baj hogy mikor én új sort kezdek új téma miatt, azt nem csinálta meg attc a napőlómban.. és most egymás után nincsenek elválasztva a témák..tök hülyén néz ki..
Lehet h ezt majd át fogom rajta javítani valamit megpróbálok..de tartalmat nem módosítok..megígérem:))
Na pusszi , Niki


U.I.: Most olvastam Zsu naplóját.. Nem, nem haragudtam meg.. egyáltalán nem :)) Nem jó amit írt tudom..vagyis az igazságot írta..hogy nem lenne hosszú ha összejönnék az Áronnal..,HA.. de ilyen nem lesz sose :) :(((( Szal felesleges ezen filózni.. na de lényeg hogy,... jól esett.. nemtom mér ..de elmosolyodtam mikor olvastam..olyan aranyos :)) Köszi Zsuzsi :) pussz :))

(ja és Zsu nekem is előre tetszik ha valaki Vízöntő..:) jó mi:) [najó talán csak a Királypeti nem..] :) És tök jó hoyg van valami..hogy Vízöntők vagyunk..ami így összekapcsol minket.. csak véletlen.. hogy pont így születtünk.. de azért jó:)) ))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat